KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2025 Salı
°C

Bingölspor beraberliğe yetindi

TFF 3.lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Belediye Bingölspor, kendi evinde karşılaştığı Malatyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Bingölspor beraberliğe yetindi
24 EKİM 2010 PAZAR 17:49
0
2836
0
AA aa

3. ligdeki temsilcimiz Belediye Bingölspor, dün Malatyaspor karşısında yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Malatyaspor'un 9 kişi kaldığı maçta 90. dakikaya kadar 1-0 önde giren Bingölspor, uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü golle 3 puandan oldu.
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Belediye Bingölspor, dün saat 13.30'da ligin güçsüz takımlarından Malatyaspor ile kendi evinde karşılaştı. Maçın ilk dakikalarında bulduğu iki net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Bingölspor, ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Maçın ikinci yarısında da rakip kalede etkili olamayan başlayan Bingölspor, 70. dakikada Cihan Özer'in golüyle 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra Bingölspor sahadan adeta silindi. Maçın 78. dakikasında Malatyaspor sahada 10 kişi kaldı. Malatyaspor, 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleden yılmazken, Bingölspor yakaladığı avantajı kullanamadı. Malatyaspor 87. dakikada 9 kişi kalınca Bingölspor taraftarları 3 puan için umutlandı. 9 kişi kalmasına rağmen oyunu bırakmayan Malatyaspor, uzatma dakikaları oynanırken eşitliği sağladı. 9 kişiye karşı mücadele eden Bingölspor oyuncuları, Malatyaspor'u seyretmekle yetindi.
9 kişilik Malatyaspor'u yenemeyen Bingölspor, taraftarların büyük tepkisini çekti. Futbolculara ve yönetime tepki gösteren taraftarlar, yönetim istifa diye bağırdı.


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.10.2025
17:26
Bingöl`de iki aile Kur`an huzurunda barıştı
Bingöl'de iki aile Kur'an huzurunda barıştı
Barış töreninde konuşan Bingöl Valisi Usta, 'Oturduğunuz her yerde iyiliği, güzelliği, doğruyu anlatın. Fitne ve fesat varsa susturun' tavsiyesinde bulunurken, Ataoğlu da 'Haklı bile olsan bazen feragat etmeyi bilmelisin. Barış, işte o zaman rahmet getirir' vurgusunda bulundu.
20.10.2025
13:57
Bingöl`de 34 talebe için icazet merasimi
Bingöl'de 34 talebe için icazet merasimi
Bingöl'de, İttihadul Ulema medreselerinde eğitimlerini tamamlayan 34 talebe için icazet merasimi düzenlendi.
20.10.2025
10:42
Bingöl`de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de soğuyan havalarla birlikte vatandaşlar, bağışıklıklarını yüksek tutmak için bitki çaylarına yöneldi.
20.10.2025
10:33
Rektör Çelik`ten davet:
Rektör Çelik'ten davet: 'Kapımız her daim açıktır'
Sudanlı Öğrenciler Genel Birliği Türkiye'de resmî merkezini açtı. Açılış törenine katılan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Sudanlı öğrencilere davette bulunarak; 'Üniversitemiz kapıları her daim sizlere açıktır' dedi.
20.10.2025
10:18
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı! Bingöl, bugün itibariyle sağanak etkisine giriyor. Çarşamba itibariyle yağışların şiddetleneceği uyarısının yapıldığı raporda, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları uyarısının altı çizildi.
20.10.2025
10:02
GSS borçlarına af geliyor
GSS borçlarına af geliyor
Genel Sağlık Sigortası prim borçlarına yönelik beklenen yeni düzenleme Meclis'e sunulacak. Taslak yasayla yaklaşık 1.5 milyon vatandaşın 2015 yılına ait 3.1 milyar TL'lik borcu silinecek, toplamda 10 milyonu aşkın kişinin borcu ise ertelenecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın