KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Bingölspor bomba gibi!

Geçtiğimiz sezon imkânsızlıklara rağmen BAL Liginde kalmayı başaran temsilcimiz 12 Bingölspor, Pazar günü başlayacak yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giriyor.

Bingölspor bomba gibi!
18 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA 17:40
5
2748
4
AA aa

3. Lig'den averajla düştükten sonra geçtiğimiz sezon TFF BAL Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, Onursal Başkan Reşat Yılmaz'ın bireysel çabalarıyla sezon sonunu görmüş ve ligde kalmayı başarmıştı.

2019/2020 sezonu için hazırlıklarına Bingöl'de devam eden 12 Bingölspor'un Sportif Direktörü Sait Aydemir, yeni sezon öncesi takımın iyi bir hava yakaladığını ve şampiyon olmak için takımın inandığını söyledi.

Aydemir, 12 Bingölspor'un şu anda Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve İstanbul'da yaşayan Bingöllü İş insanı Engin Özturan'ın destekleriyle yeni sezona girdiğini ifade ederek; “12 Bingölspor 2019/2020 sezonuna Belediye Başkanımız Sayın Erdal Arıkan ve değerli İş insanımız Engin Özturan'ın desteği ve özverileriyle hazırlanıyor. Hedefimiz 3. Lige çıkmak. Bu konuda taraftarımız ve Bingöllü hemşerilerimiz zaten bizimle beraber, bunu biliyoruz. Bingöl'de yaşamamasına rağmen Bingölspor'a sahip çıkan İş insanı Engin Özturan'ın Bingöl'de yaşayan iş insanlarına örnek olmasını temenni ediyorum. Bingölspor hepimizindir. Hepimizin çocuklarının geleceğine açılan bir kapıdır. Çocukların hayallerinin ilk noktasıdır. Bu bilinçle tüm Bingöllü iş insanlarını takıma sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

3 Çilek Transfer Müjdesi

12 Bingölspor'un yeni sezon öncesi hemen hepsi profesyonel liglerde futbol oynamış 14 transfer yaptığını kaydeden Aydemir, bu transferlere ek olarak ‘Çilek' olarak nitelendirilebilecek 3 transferde daha imza aşamasına geldiklerini söyleyerek taraftara müjdeyi verdi. Aydemir, “Şu ana kadar hepsi profesyonel liglerde tecrübesi olan 14 yeni transfer yaptık. Bu transferlerimizle iyi bir kamp dönemi geçirdik. Transferlerimiz içerisinde Trabzonspor forması giyen, Rizespor forması giyen, profesyonel liglerde oynayıp takımlarına kaptanlık etmiş oyuncular var. Bizim için her oyuncumuz takım adına birer çilek transfer ama taraftarımızın gözünde çilek transfer sayılacak 3 transferde imza aşamasındayız. Bunun müjdesini de buradan vermek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Teknik Ekip ve Takım Uyum Sağladı

Nerdeyse sıfırdan kurulan bir takım olduklarını kaydeden Aydemir, “Yönetimi, teknik ekibi ve futbolcu kadrosuyla yeniden kurulan bir takım hüviyetine bürünmemize rağmen kısa sürede Teknik Direktörümüz Hüseyin Kaya'nın, Yardımcı Antrenörümüz Oktay Kahraman'ın ve Kaleci Antrenörümüz Ahmet Ayata'nın özverili çalışmalarıyla iyi bir hava yakaladık. Takımımız hırslı, göze hoş gelen bir futbol oynamaya çalışıyor. Kısa süre bir arada olmalarına rağmen teknik heyetin hemen hemen dinlenmeden yapmış olduğu çalışmalar futbolcular tarafından özümsendi ve bu kısa sürede elimizde bir oyun şablonu oluşmuş oldu. Tabi burada teknik heyet ve futbolcular arasında köprü görevi gören, Bingöl'ün yetiştirdiği önemli futbolculardan olan ve şu an 12 Bingölspor'da İdari İşlerden sorumlu yönetici olan Fatih Can'ın, yine eski futbolcularından Müjdat Aydoğdu'nun tekrar takıma dönen kaptanımız Fatih Yalnız'ın, eski futbolcumuz Cihan Solmaz'ın, takımımızın emektarlarından Veysel Kaya'nın da önemli katkıları oldu. Belediyemiz bünyesinde çalışan Mithat Kaya Müdürümüz de hep yanımızda olmaya gayret gösterdi. Bunlar dışında aşçısından malzemecisine, bir sürü isimsiz kahramanın da takımımıza büyük katkısı oldu. Görünmeyen bu kahramanlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Bingöllülere ve taraftarlarımıza söylemek istediğim esas nokta şu ki; “Görmediğiniz, tanımadığınız bir sürü insan, gecesini gündüzüne katarak çocuklarınız için şehrin takımına sahip çıkmaya çalışıyor. Futbolun çocukları sokaktan, uyuşturucudan, kötü alışkanlıklardan uzak tutacak büyük bir güç olduğunu unutmayın ve bu bilinçle sizler de takımınızı desteklemeye devam edin. Pazar Günü sezonun ilk maçına Şehir Stadyumunda çıkacağız. Tüm şehrimizi Bingöl'e, Bingölspor'a sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

İlk Maç Pazar Günü 13.00'da

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligindeki ilk hafta maçları Pazar günü oynanacak. Temsilcimiz 12 Bingölspor, Bingöl Şehir Stadyumu'nda Muş temsilcisi Muş Menderesspor'u ağırlayacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50167)
20 Eylül 2019 Cuma 04:25
memlekette çok iyi futbolcular olmasına rağmen her sene başka yerlerden topçu aldınız sonra da bu takım memleketin geleceği filan diyonuz ben de bingöllüyüm ama farklı takım da oynuyorum defalarca çağrılmama rağmen gelmememin en büyük sebebi Bingöl de futbola sadece para gözüyle bakılması kendi topçularına hesap vermeyecekleri için yabancı topçu getirip 3 5 lira verip gönderirler yine her seneki senaryo bu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50143)
19 Eylül 2019 Perşembe 20:09
Güzel başarılar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50108)
19 Eylül 2019 Perşembe 08:18
bize hizmet lazım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50103)
18 Eylül 2019 Çarşamba 23:05
Iste gormek istediğimiz haber buydu
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın