KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Bingölspor Yüksekova Deplasmanında

TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz 12 Bingölspor, Pazar Günü Yüksekova Belediyespor'a konuk olacak.

Bingölspor Yüksekova Deplasmanında
24 EKİM 2019 PERŞEMBE 19:10
1
1094
0
AA aa

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan temsilcimiz 12 Bingölspor, Bölgesel Amatör Ligi 6. Hafta müsabakasında Hakkâri temsilcisi Yüksekova Belediyespor'a konuk olacak.

Ligde geride kalan 5 haftada aldığı 10 puanla şu anda 4. Sırada bulunan temsilcimiz, son iki maçından galibiyetle ayrılarak taraftarlarına şampiyonluk adına umut verdi.

Yeniden kurulan kadrosuyla yavaş yavaş takım olma hüviyetine kavuşan temsilcimizde maç öncesinde önemli eksiklik bulunmuyor.

Hedeflerinin 3'te 3 yapmak olduğunu söyleyen Sportif Direktör Sait Aydemir, “Biz sezona şampiyonluk hedefiyle başladık. Grubumuzda bizden çok çok fazla bütçelerle kurulmuş takımlara karşı mücadele ediyoruz. Ama onlarda olmayıp bizde olan en önemli avantajımız taraftarımız. Biz önce taraftarımıza güvenerek bu yola çıktık. Taraftarımız da hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Kimler kimler bu takıma sırtını döndü ama taraftarımız ligden düştüğümüzde de, maçlara çıkamayacak hallere düştüğümüzde de yanımızda oldu. Bugün Bingölspor şampiyonluk için mücadele ediyorsa bu yine taraftarının itici gücünden kaynaklanıyor. Hafta sonunda çok kritik bir maça çıkacağız. Üst üste 3. Galibiyeti kovalayacağız ve böyle bir galibiyet daha ligin başında olmamıza rağmen şampiyonluk yolunda bizi önemli bir havaya sokacaktır. Bir önceki iç saha maçımızda aldığımız şanssız bir mağlubiyet olmasa bugün ligde lider olarak Yüksekova karşısına çıkıyor olabilirdik. Ama geriye bakmak yerine önümüze bakacağız. Bingölspor'da bugün altyapıdan gelen, Bingöl'ün öz evladı olan birçok sporcumuz bulunuyor. Son yıllarda öz kaynaklarından bu kadar faydalanan bir Bingölspor izlememiştik. Bu nedenle tüm şehri takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu. Aydemir yakın zamanda takımın durumu hakkında da detaylı bir açıklama yapacaklarını ifade etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.05.2024
15:10
Bingöl`de deprem çalıştayı
Bingöl'de deprem çalıştayı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl genelinde 2 bin 544 yapının yıkılarak dönüşümü gerçekleştirilmiştir' dedi. Bingöl Valisi Usta ise '6 Şubat depremlerinden sonra Bingöl'de hasar tespit çalışmalarında toplam 29 bin 26 adet başvuru alınıp incelenmiştir' bilgisini paylaştı. İşte açılış konuşmalarından öne çıkan başlıklar…
06.05.2024
14:44
Bingöl Havalimanı`nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
06.05.2024
14:27
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzin ve motorin grubuna salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 liralık indirim bekleniyor. İşte Bingöl'deki güncel akaryakıt fiyatları ve indirim sonrası oluşacak fiyat tablosu…
06.05.2024
13:47
Karlıova Mayıs`ta beyaza büründü
Karlıova Mayıs'ta beyaza büründü
Baharı yaşarken bir anda hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.
06.05.2024
13:46
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl ve çevresinde yağışların süreceğini bildiren Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
06.05.2024
13:45
Bingöl`de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de bulunan 49,7 MW'lık Metafor Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) ve Ağrı'da bulunan 33,6 MW'lık Yakaağzı RES, İş Enerji bünyesine dahil oldu. İş Enerji, bu alımla birlikte toplam kurulu gücünü 1000 MW'a çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın