KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Bingölspor'a destek sözü

Bingöl Belediyesi'nce organize edilen toplantıda bir araya gelen iş adamları, 12 Bingölspor’a destek sözü verdi.

Bingölspor`a destek sözü
19 TEMMUZ 2017 ÇARŞAMBA 22:31
0
2154
0
AA aa

Vali Ali Mantı ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi, 12 Bingölspor için organize edilen toplantıda kentin iş adamlarıyla bir araya geldi.

Burada konuşan Vali Mantı, kentin kimliğini yansıtan 12 Bingölspor'a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, “12 Bingölspor'un acilen aşılması gereken sorunlarını çözmek için bir araya geldik. Bu takıma sahip çıkmazsak ve ligden düşerse, bugün vereceğimiz desteğin 10 katını versek tekrar 3'üncü lige çıkaramayız” dedi.

Vali Mantı, “Şimdi takımımıza 2.lig yolunda hep birlikte destek olmalıyız. Bu değirmeni çalıştırmak için su lazım ve bu suyu hep beraber vermemiz gerekir. Nimet külfete tabidir, bir şehirde yaşayan insanların sadece oranın hayatını değil zevkini de nimetini de külfetini de paylaşmak zorunda. Biz bunu paylaşma adına bir araya geldik. Hep birlikte takımımıza sahip çıkarak hak ettiği yere taşıyacağız” diye konuştu.

BARAKAZİ: EN FAZLA DESTEĞİ BİZ VERDİK

12 Bingölspor'a en fazla desteği belediyenin verdiğini ifade eden Başkan Barakazi ise, “Hem bal liginde hem de 3. ligde en fazla destek veren kurum biziz. İki nedenden dolayı ben sporu destekliyorum. Birincisi, şehrin tanıtımı, ikincisi ise gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutması. Bu vesilelerden dolayı takımımıza destek veriyoruz. Şunu çok net ifade ediyorum, hiç kimse birşey yapmasa da sürünsek de bal ligine de düşsek takımımızı yalnız bırakmayacağız. Nereye kadar götürebilirsek götüreceğiz. En azından sınandığımız bir doğruyu kovalamış olacağız. Eğer bu şehirde bir şekilde kazanıyorsak, bu şehrin ortak faydasına olacak şeylerde de harcamasını bilmeliyiz. Buraya gelen ve gelmeyen tüm iş adamlarımızın bu konuda duyarlılık göstereceğini biliyorum” diye konuştu.

12 Bingölspor Onursal Başkanı Reşat Yılmaz, “12 Bingölspor kentin çocuklarının takımıdır. Bu takım sahiplenirse, çocuklarımız, gençlerimiz sahiplenmiş olacak. Bal ligine çıktığımız günden buyana belediye başkanımız sürekli yanımızda durdu. Desteğinden dolayı kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Birçok takım, bizim takımı ayakta tuttuğumuz bütçeyle gıdasını bile karşılayamıyor. Biz bu kadar düşük bütçelerle bu yerlere geldik. Bu takımı kolay buralara getirmedik, bir kaybedersek birdaha da bu seviyelere getiremeyiz. Takımımızı hep birlikte destekleyerek, hak ettiği yere taşımalıyız. Bu toplantıya iştirak ederek bizleri yalnız bırakmayan, maddi manevi destek sözü veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın