KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2026 Pazar
°C

Bingölspor'da varolgüneş dönemi

Dün Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan Bingölspor Olağanüstü Kongresi'nde yeni yönetime talip olan Şeref Varolgüneş, Bingölspor'un yeni başkanı oldu.

Bingölspor`da varolgüneş dönemi
07 TEMMUZ 2008 PAZARTESİ 10:02
0
1994
0
AA aa
Geçtiğimiz hafta Pazar günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı için düne ertelenen Bingölspor Olağanüstü Kongresi dün yapıldı. Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan kongreye Divan Kurulu Başkanı Yusuf Kürüm başkanlığında yapıldı. Kongreye 48 delegenin yanı sıra, Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, ve eski kulüp başkanı Sıdık Ateş katıldı.



Sert tartışmaların yaşandığı kongrede en çok dikkat çeken tartışmalar ise kulübün borçları hakkında çıkan tartışmalar oldu. Kulübün sezon içerinde yaptığı harcamalardan kalan 404 bin YTL'lik borcunu devralmak istemeyen yeni yönetim, borçların eski yönetimin ödemesini istedi.

2007–2008 sezonunda kulüp için harcanan toplam paranın 1 trilyon 206 milyar, kulübün sezon boyunca olan gelirinin 802 milyar olarak açıklandığı kongrede kulübün devrettiği borç da 404 milyar olarak açıklandı. Bu borç üzerine çıkan sert tartışmalar kongreye damgasını vurdu.

Eski kulüp başkanı Sıdık Ateş ise sezon içerisinde yaptıkları bütün Harcamaların hesabını kuruşu kuruşuna verebileceklerini söyledi. Seçilen yeni yönetime de destek vereceklerini söyleyen Ateş, kulübün başında olmasa bile kulübün başarısı için çalışacağını ifade etti.



Bu yıl hedef 2. Lig olmayacak
Yeni yönetimin başında yer alan Şeref Varolgüneş ise Bingölspor'u koma halinde bulunan bir hastaya benzeterek; “Bingölspor'un amacı bu yıl ikinci lig olmayacak. Önce komada olan bu hastayı tedavi etmeliyiz. Bingölspor'u iyi noktalara getirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı`nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR`de Yeni Dönem Heyecanı
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu`ndan `çekildi` iddialarına yanıt
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl`e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi`nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın