KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Temmuz 2025 Pazartesi
°C

Bingöl'ün en büyük istihdam alanı

2011 yılında kurulan ve üniversite kampüsünde hizmet veren webhelp binçağrı şirketi yüzde 80'i kadın olmak üzere 800 kişiye iş imkanı sağlıyor.

Bingöl`ün en büyük istihdam alanı
04 ARALIK 2017 PAZARTESİ 23:42
0
4334
0
AA aa

İki Fransız genç girişimci Frederic Jousset ve Olivier Duha, milenyuma girerken tüketicilerin ve markaların dijital ortamda iletişim kurmalarını sağlamak ve onlara bu konuda rehberlik sunmak amacıyla yola çıktı ve Webhelp'i kurdu.

Türkiye'de Metin Tarakçı önderliğinde 3 bin çalışanı bulunmakta. Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdüren Webhelp, bugün 35 bin kişilik ekibiyle güçlü ve global bir iş süreci faaliyeti gösteriyor. Müşteri deneyiminde uzman olan şirket, sesli hizmetlerden sosyal ve dijital kanallarda sunulan hizmetlere kadar pek çok alanda hizmet sunuyor. Dış kaynak kullanımı hizmetleri arasında ayrıca ödeme yönetimi, satış ve pazarlama hizmetleri de yer alıyor.

Webhelp şu anda 25 ülkede 250'den fazla iş ortağı ile 35 bin kişilik çalışma kadrosuna sahip. Webhelp Türkiye'de  İstanbul, İzmir, Yozgat, Van ve Bingöl'de hizmet veriyor. 2011 yılında Bingöl'de kurulan Binçağrı şirketiyle iş ortaklığı yapan Welphelp çoğunluğu kadın 800 kişiye iş imkanı sağlıyor. İŞKUR ve Belediyeden destekler alıyor.

“EN ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”

Webhelp Türkiye'yi en iyi standartlara taşıyacaklarını belirten Genel Müdür Metin Tarakçı; ‘' Kalite anlayışımızı teknolojinin sunduğu olanaklarla birleştirerek hem sektörümüze hem de müşterilerimize en kapsamlı ve en iyi değeri yaratmaya devam edeceğiz. Hedefleri her zaman büyük, vizyonu daima geleceğe yönelik olan, çağrı merkezi pazarında kalite ve verimlilik çıtasını yükselten Webhelp'i ekip olarak daha üst seviyelere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 Genel Müdür Yardımcısı Kutay Kavukçu ise; “ Ülkemizi seviyoruz ve büyük şehirler dışında yaşayan gençlere istihdam olanağı sağlayarak onların memleketlerinde büyüyüp gelişmesine ve şehir ekonomisine destek olmasına katkıda bulunuyoruz” dedi. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2025
11:54
15 Temmuz Medya Programı Başlıyor
15 Temmuz Medya Programı Başlıyor
81 ilden 81 gazeteci ile yurt dışından 41 ülkeden davet edilen 120 yabancı basın mensubu, toplamda 200 gazeteci programda yer alacak. Programda Bingöl'ü, Bingöl Online temsil edecek.
13.07.2025
22:38
Bingöl, 10 yeni ürünle başvurdu
Bingöl, 10 yeni ürünle başvurdu
Vali Usta: 'Coğrafi işaret; sadece bir belge değil, aynı zamanda ekonomik değer, kültürel koruma ve turizm potansiyeli demektir. Hedefimiz, bu sayıyı önce plakamız olan 12'ye çıkarmak, devamında ise tescilli 5 ürünümüzle birlikte toplamda 17 tescilli ürüne ulaşmak' dedi.
13.07.2025
22:16
Siren çalmadı, su seviyesi aniden yükselince mahsur kaldılar
Siren çalmadı, su seviyesi aniden yükselince mahsur kaldılar
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında kekik toplarken mahsur kalan 4 kişi, AFAD ve itfaiye botlarının arızalı olması nedeniyle spor antrenörünün jetskisiyle kurtarıldı. Vatandaşlar, sirensiz baraj su salınımı ve yetkililerin duyarsızlığına tepki gösterdiler
12.07.2025
00:58
12Bingölspor`dan sponsorluk çağrısı!
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven`den ‘Terörsüz Türkiye` vurgusu
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl`de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın