KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2026 Salı
°C

Binlerce kişi İsrail'i protesto etti!

Bingöl'de Memur-Sen İl Başkanlığı öncülüğünde kentteki diğer STK'lar, İsrail'in Filistin ve Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıları kınayan bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasının ardından İsrail'i kınamak amacıyla araçlarla konvoy gerçekleştirildi.

Binlerce kişi İsrail`i protesto etti!
11 MAYIS 2021 SALI 14:39
16
3317
6
AA aa

Sendikanın önünde yapılan basın açıklamasını okuyan İl Başkanı Yunus Kava,”Biz bugün burada hatırlatma yapmak için, o, teröre karşı direnen ve her neresinden bakarsanız bakın insan olmanın onurunu kurtarmak için, imanın izzetini korumak adına çoluk çocuk demeden, kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla canını ortaya koyan yiğitlerin mücadelesine omuz vermek, insan olmanın asgari şartını yerine getirmek için toplandık. Evet. İnsan olmanın asgari şartı bugün bu meydanda toplanmaktır. Covidi, stratejik bir aparata dönüştüren, insanlığın bu zayıf anında hayasızca ilk kıblemiz Mescid- Aksaya saldıran terörist İsrail'in yaptıklarını telin etmek, asgari bir durum arz etmektedir. Fakat biz şunu da biliyoruz, Ziyanda olan bu asırda, başta ABD olmak üzere sistemin egemenleri ve maalesef onların kurguladığı sistemin oluşturduğu kirli düzeni görmezden gelenler, terörist İsrail'in kanlı stratejisinin küresel ölçekte desteklenmesine sebep olmaktadır. Kirli medya düzeniyle, artık her neresinden bakarsanız bakın adaleti değil güçlünün kanlı düzenini perdelemekten başka işlevi olmayan uluslararası hukukuyla bu sistem, bu düzen kanı ve terörü desteklemektedir. Onun için terörist İsrail bu kadar fütursuz, bu kadar hayasız davranmaktadır. Onun için İsrail, kan ve vahşetle şekillendirdiği işgal stratejisini devam ettirmektedir” dedi.

Mescid-i Aksa'yı savunmanın sadece Filistin'in değil tüm Müslümanların davası olduğuna değinen Kava, “Onların, saldırılarını her gün biraz daha genişletmelerinin en büyük nedeni, İslam dünyasının dağınıklığı, duyarsızlığındandır. Mescid-i Aksa ve Kudüs Davası sadece Filistinlilerin veya sadece Arapların davası değil, bütün Müslümanların davasıdır. Mescid-i Aksa'yı savunmak sadece Filistinlilerin değil, bütün Ümmetin görevidir. Bu nedenle Aksa'yı en ön cephede savunan Müminler asla yalnız ve yardımsız bırakılmamalıdır. Tarih İsraili devlet olarak, bilim siyonizmi fikir olarak reddetmiştir. Bu açık ve net. Şimdi sıra Müslümanlarda ve dünyanın tüm iyi insanlarında; İsrail'i kanıyla, kiniyle ve kiriyle, zulmü ve terörüyle zihinlerimizde reddetmenin, işgalci olduğu coğrafyadan ve sistemlerden defetmenin vaktidir” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83079)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 10:07
ben aşağıda beni tekfir eden arkadaşların tamamına cevap yazdım.. ünlü bir düşünür şöyle der.. kırılmak istemiyorsan kimseye ayna olma.. ben size ayna oldum ve sizde kızdınız.. kudüs müslümanlarındır peki biz neden hergün yahudilerleyiz.. siz hiç israil ve ülkemizin ticaret hacmine baktınızmı.. yoksa siz hala milli içeceğimizi ayran mı sanıyorsunuz.. ramazanda ve cocola ayrılmaz ikili artık.. biz alıştık artık kahrolsun israile.. aşağıda bir arkadaş bana virüs demiş..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83111)
13 Mayıs 2021 Perşembe 22:17
@Misafir Kullanıcı Bunca çabana rağmen 'ilginç' bence de. Nasıl olur da gözden kaçırmışlar senin gibi KÖLE ZİHNİYETLI birini! Çok ilginç.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83098)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 23:14
@Misafir Kullanıcı ilginç olan şey benim hiç efendim olmadı kuşlar kadar özgür olmamdır sizin iki yüzlülüğünüzü görmeme sebep olan.. islamcılar o kadar sıkıntılıdır ki tepkilerine bakılırsa kitlenmiş bir kafa tutulmuş bir akıl görürsün.. hiç kimse ben islamcı değilim demiyor sadece savunuyor.. küçük bir ders islamcı demek dinle siyaset yapan demektir.. ben müslümanım desen bu eleştirilerin hiç birinin sana olmadığını görürsün.. ama cehalet işte.. çok şükür ben islamcı değilim..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83094)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 20:45
@Misafir Kullanıcı Çok boş yazmışsın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83082)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:35
@Misafir Kullanıcı Senin gibi EMPERYALİZMİN UŞAKLARI maalesef bu topraklarda hep oldu.
Bugün bile AŞAĞILIK İSRAİL devletinin yanındasın. Onların ülkesine git, onlarla haşrol.
Hangi KUTSAL meselede bu insanların yanında durdun. DURUŞun neyse hakkın lafın da odur.

Git EFENDİLERİNE kölelik yap. Bu ülkede BAĞIMSIZ düşünemeyenlere yer yoktur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83075)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 08:26
Allah'ın Gazabı Laneti Siyonist Zalim Kafir İsrail devletinin ve Israil yönetiminin üzerine olsun Rabbim Filistinli mümin kardeşlerimizi Zalim Kafir ve Islam düşmanı olan Israil ve ABD'nin zulmünden muhafaza eylesin KAHROLSUN ABD KAHROLSUN ISRAIL..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83072)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 05:01
Allah aşkına sahibiniz demeden bir kerecikte Çin zülmü altında işkencelerle katledilen Doğu Türkistanli Müslüman kardeşlerimiz içinde bir basın açıklaması yap. Sizde o samimiyet yok, hep gösteriş meraklısısınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83083)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:37
@Misafir Kullanıcı Bu hilelerinizle sadece BATıyorsunuz. Biz 'MÜSLÜMANIN' diyen herkese koşmak zorundayız. Bu Allah'ın EMRİdir. Hatta insan olması bile yeter.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83071)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 04:56
sokaklara çıkıp kahrolsun İsrail demek çok kolay. Ama hiç biri Deniz Gezmiş, Cihan Alptekin, Yusuf Küpeli, Faik Bulut ve arkadaşları gibi Filistin'e gidip İsrail işgaline karşı savaşmayı düşünmedi, düşünemez. Nerde samimiyet!! İsrail zaten Müslüman ülkelerin basiretsizliğini bildiği için hep mescidi aksaya saldırıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83118)
15 Mayıs 2021 Cumartesi 04:30
@Misafir Kullanıcı orada ŞEHİT olanlara rağmen 'direniş' olmadığını kastediyorsan 'direniş'ten anladığın sosyalist eylemdir. Bu da BİZE uymaz. Öyleyse düzeltiyorum. Mavi Marmara'daki KIYAMı unutma!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83099)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 23:58
@Misafir Kullanıcı Mavi Marmara'nın bir direniş olmadığından habersiz olduğunu da ben hatırlatırım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83084)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:39
@Misafir Kullanıcı MAVİ MARMARA'nın direnişini hatırlatırım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83062)
11 Mayıs 2021 Salı 18:38
Almanya'da Türk asıllı kadın siyasetçi İsrail'e TERÖR DEVLETİ dediği için partisi tarafından ihraç edildi.

Oysa Türkiye'de başta ERDOĞAN olmak üzere herkes İSRAİL'e TERÖR DEVLETİ diyor.

Bu tepkileri önemsiz gösteren EMPERYALİZMİN MAŞALARI bu açıdan bakarsa hakikati görecektir.

Evet nefretle ile tekrar söylüyorum:' KAHROLSUN İSRAİL!'

KUDÜS'e girmemizi hızlandıran bu eylemler İSRAİL'e uyku uyutmayacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83059)
11 Mayıs 2021 Salı 15:26
helal size.. ben netanyahu olsam bu protestodan sonra ayağımı denk alırdım. peki İslamcılara küçük bir soru sizce israil savaş pilotları hangi ülkede eğitim görüyor.. birde 3. kıblemiz neresidir bilen var mı içinizde (6. filo).. yazdıklarımda hiç hakaret yok.. bir kesime karşı medeni eleştirel hakkımı kullandım umarım yayınlarsınız.. insanlar konuşarak derdini anlatabilseydi gerçek adımıda yazardım ama hizbullah , işidin yaptıkları beni ürkütüyor. memursen (yunus kawa, mücahid çelik, mansur ve orhan abimiz) bunlarda emniyete bildiriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83086)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:43
@Misafir Kullanıcı YALANCIsın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83085)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 13:42
@Misafir Kullanıcı TİHA, SİHA, İHA'larla saldırıya geçsek İSRAİL BÜYÜKELÇİSİnden önce sen tutuşursun. O günler de yakın. ŞUŞA'daki ZAFERin benzeri KUDÜS'teki kardeşlerimize yaşatılacak inşaAllah. Sen kıvırmana bak!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83081)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 11:34
@Misafir Kullanıcı Siz görüşünüzü objektif bir şekilde yansıtamamışsınız. Tarafçı bir ifade beyan ediyorsunuz. Müslüman Filistinlilere üzülmediğinizin kanaatindeyim. Yorumunuz siyonist ifadeler barındırmaktadır. Yarın savaş çıkarsa İsrail'in yanında yer alırsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83080)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 10:13
@Misafir Kullanıcı ben kalpleri sadece biri bilebilir inancıyla inandım.. ikimiz içinde güzellik diliyorum.. hepimiz haşr olacağız ve inan hepimiz tek başına.. o güzel insanın kızına dediği gibi 'sakın babana güvenme kızım..'
Misafir Kullanıcı (@Misafir_83078)
12 Mayıs 2021 Çarşamba 09:52
@Misafir Kullanıcı kuyruğumun olmadığını beriltmek isterim.. en önemlisi kuyruğuna takıldığım kimselerde yok. ben inandığım şeyin merhamet ve sevgiden ibaret olduğunu düşündüm tüm hayatım boyunca ve bunu benden hiç eksik etmedi. insan sevdiğinden bunu beklemeli.. sizede hiç kimseyede dert verdiğini sanmıyorum.. küçük bir eleştiriye tahammül edin.. bugün biz israile destek vermesek nasıl bunu yaparlar.. kullandığın tüm tohumlar onlara ait.. ramazan ayında en çok tüketilen içecek hangisi.. israil büyük elçisi hala çok rahat.. biraz dur kardeşim ve düşün sadece..
Önceki yorumları göster (8)
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.06.2026
13:26
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
30 yıl sonra yeniden TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan 12 Bingölspor'un yeni sezondaki rakipleri netleşti. Ancak yeşil-beyazlı kulüpte kongre öncesi yönetim belirsizliği sürerken, gözler aday çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
08.06.2026
13:07
Bingöl Dallıtepe`de ormanlar neden kesiliyor?
Bingöl Dallıtepe'de ormanlar neden kesiliyor?
Son birkaç yıldır yapılan kesime bu yıl da itirazlar yükseldi. Kesimi yapan o köylü, itiraz eden de yine o köylü! Orman katliamıysa neden göz yumuluyor? Yasalsa olayın perde arkasında ne var? İşte yaşananlar ve edinilen o bilgiler…
08.06.2026
13:04
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu:
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu: '83 yıl sonra sahaya iniyoruz'
Konfederasyon Başkanı Ertan Kılıç, teknikerlerin mesleki haklarını savunmak ve çözüm bekleyen sorunlarını gündeme taşımak amacıyla konfederasyon çatısı altında örgütlendiklerini açıkladı. Kılıç, milyonlarca teknikerin daha güçlü temsil edilmesi için mücadele edeceklerini söyledi.
07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek`i Türkiye`nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
07.06.2026
18:28
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destek verdi. Polisler hem alışveriş yaptı hem de satış sonrası kalan tüm sebze ve yeşillikleri satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın