KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Şubat 2026 Çarşamba
°C

BİNTSO, Adıyaman'da depremzede çocukları sevindirdi

Baynal; 'Çocuklarımızın psikolojik açıdan bu tarz etkinliklere ihtiyacı var. Bizler de bunu görerek destek olmak istedik. Güzel bir çalışma oldu. Onların mutluluğunu gördükçe bizler de mutlu olduk. Acıları dindirmek ve yaraları sarmak için ilk günkü gayretimizi sürdüreceğiz.'

BİNTSO, Adıyaman`da depremzede çocukları sevindirdi
11 MART 2023 CUMARTESİ 17:32
13
1739
16
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu ve Meclisi, Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıcı hasara neden olan ve ‘Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen iki büyük depremden etkilenen ve ağır kayıplar veren Adıyaman'da çocuklarla buluştu.

Adıyaman merkezde çadırkent, konteyner kent ve çeşitli toplanma alanlarında çocuklarla buluşan BİNTSO heyeti, çocuklara oyuncak ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Boyama etkinliklerinin yapıldığı faaliyette palyaço ve çizgi film karakteri kostümleriyle de doyasıya eğlenildi.

Hediyelerini alan ve kostümlü karakterlerle gönüllerince eğlenen çocukların aileleri, gösterdikleri hassasiyet ve sundukları maddi manevi destek için BİNTSO heyetine teşekkür ettiler.

BAYNAL: “ÇOCUKLARIN YÜZÜNDEKİ O MUTLULUK HER ŞEYE DEĞERDİ”

Yaşanan depremde evleri yıkılan, yakınlarını kaybeden ve şuanda çadır ya da konteynerlerde hayatlarını idame ettirmek durumunda olan insanların yaşadığı psikolojik travmanın kolay atlatılamayacağını belirten BİNTSO Meclis Başkan Vekili Ferhat Baynal, herkesin imkanlar ölçüsünde küçük büyük demeden destek olması gerektiğini söyledi.

Çocukların yaşadığı mutluluğun insan ruhunda tarifsiz bir iz bıraktığını anlatan Baynal; “BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Kadir Çintay öncülüğünde, yönetim kurulumuz ve Meclisimizce alınan kararla depremzede çocuklarımız için hatırı sayılır oranda oyuncak ve kırtasiye malzemesi aldık. Burada olabildiğince her noktaya ulaşmaya çalıştık ve hediyelerimizi takdim ettik. Çocuklarımızın psikolojik açıdan bu tarz etkinliklere ihtiyacı var. Bizler de bunu görerek destek olmak istedik. Güzel bir çalışma oldu. Onların mutluluğunu gördükçe bizler de mutlu olduk. Çocukların yüzündeki o mutluluk her şeye değerdi. Onların yaşadığı bu travmayı atlatabilmeleri için hepimize görevler düşüyor. Az çok demeden herkes imkanı dahilinde bu bölgedeki desteğini sürdürmeli. Depremin ilk gününden itibaren tüm olanaklarını seferber eden ve yardım konusunda büyük bir gayret sarf eden Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak bundan sonraki süreçte de imkanlarımız dahilinde desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Baynal, organizasyona gönüllü olarak destek sunan üyelere ve kostüm giyerek çocukların yüzünü güldüren ekip üyelerine de ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99249)
13 Mart 2023 Pazartesi 11:46
bu defa cocukların yüzünü güldürdüğünüz için teşekkür ederiz allah sizden ve emegi gecen herkesten razı olsun. SÜMEYYE K.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99247)
13 Mart 2023 Pazartesi 11:29
Kadir abee helal olsun ne güzel düşünmissin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99243)
13 Mart 2023 Pazartesi 10:58
bu anlamlı çalışma çok kıymetli çocuklar gülerse dünya güler. ama fotograflara bakılınca cocukların ayakkabıya ihtiyacı var bu konudada sizi duyarlı davranışa davet ediyorum. tekrardan teşekkürler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99234)
13 Mart 2023 Pazartesi 09:19
Depremzede çocukara oyuncak alıp onları sevindirdiğiniz için iyi yaptınız sağolun ama Oyuncaktan çok daha önemlisi Çocukların bu soğukta üşümemeleri için MUTLAKA giyecek mont, bot, kazak, hırka ihtiyaçlarının karşılanması gerekirdi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99169)
12 Mart 2023 Pazar 17:37
Tüm cocukların ayaklarında terlik var. !!!!! Nereye gidiyor bu yardımlar?
Yardım yapacak olan kurum ve kuruluslar götürüp tek tek sizler gibi dagıtmalı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99164)
12 Mart 2023 Pazar 14:39
Depremden bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen kadir çintay ve ekibine bir gurbetci olarak teşekkür ederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99162)
12 Mart 2023 Pazar 13:36
Başkanınız nerde?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99160)
12 Mart 2023 Pazar 13:14
Tebrikler takdir edilip örnek alınacak davranış emeği geçenlere teşekkürler
Misafir Kullanıcı (@Misafir_99158)
12 Mart 2023 Pazar 12:02
Çocukların bu mevsimde terlik giymesi onlar için normal degil. Bingolonline bir yardım kampanyası başlatın.
18.02.2026
05:01
`Aşkın Sağı Solu` Ankara`da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' Ankara'da konuşuldu
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
18.02.2026
04:59
Bingöl`de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl'de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl merkez Haziran Köyü'nde meydana gelen ve Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ahır ve bitişiğindeki ev kullanılamaz hale geldi, 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
18.02.2026
04:58
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl`de ilk sahur 05.36`da
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl'de ilk sahur 05.36'da
On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı saatler kaldı. Bingöl'de vatandaşlar, manevi iklimiyle gönülleri kuşatan mübarek aya hazırlanıyor. İlk teravih bu akşam (Çarşamba) kılınacak, Ramazan'ın ilk günü Bingöl'de sahur saat 05.36'da yapılacak, ilk iftar ise 18.06'da açılacak.
18.02.2026
04:57
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Krizde fedakârlık siyasetten geldi, Sri Lanka milletvekili emekli maaşlarını kaldırdı. Sizce, maaşını yetersiz bulan milletvekilleriyle dolu olan TBMM, böylesi bir kararı alarak gelecek konforlarını ortadan kaldırabilir mi?
18.02.2026
04:56
Genç`te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Genç'te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Modern yapısıyla dikkat çeken kütüphane, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine imkân sağlayacak.
18.02.2026
04:54
‘Sahte ilan` operasyonu: 29 gözaltı
'Sahte ilan' operasyonu: 29 gözaltı
Bingöl dahil 17 ilde, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları 1 milyon liranın üzerinde dolandırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 29 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın