KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Bintso, mısır'daki darbe yönetimini kınadı

Bingöl Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay: “Mısır’da yapılan zalimliği şiddetle nefretle kınıyoruz” dedi.

Bintso, mısır`daki darbe yönetimini kınadı
17 AĞUSTOS 2013 CUMARTESİ 08:33
0
2803
2
AA aa

Bingöl Ticaret Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, Mısır'da yaşanan katliamı kınadı.

ABD, İsrail ve Avrupa'nın Sisi eliyle darbe yaptığını söyleyen Çalbay: “Bugün itibarı ile öldürülen binlerce insanın katili işbirlikçileridir. 1992 yılında Cezayir'de yine halkın çoğunluğu ile iktidara gelen İslami Selamet Partisi iktidarını alaşağı eden düşünce ne ise, bugün Mısırdaki seçilmiş iktidarı yönetimden uzaklaştıran zihniyette aynıdır” dedi.

Açıklamasında Gezi Parkı eylemlerine de değinen Çalbay: “İstanbul'da Gezi olayları için kaygılarını bildiren AB ve ABD, Ergenekon kararını kaygıyla izleyen ABD, General Firavun Sisi'yi severek desteklemektedir. Hani nerde Gezi olaylarındaki Alman Yeşiller Partisi Milletvekili Clauda Roth, Amerikalı gazeteci, Sinop ilimizde Nükleer Santral karşıtı Grencpe üyeleri, insanlık adına sizlere yazıklar olsun. Dünya tarihinin en büyük zalimliğine göz yumulurken, mazlumun yanında tek başına duran hükümetimize, devletimize ve sivil topluma şükranlarımızı sunarız” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
yıldıray (@Misafir_15511)
12 Eylül 2013 Perşembe 17:42
hakan çelik bu adam bingölde o mevkıyı yonetecek en son insan ama maalesef onu oraya getırenler dusuncun esref tas bu memlekette mılletvekılı olmussa daha düsün işte yazıkk bu memlekete yazık
Hakan Çelik (@Misafir_15051)
21 Ağustos 2013 Çarşamba 02:19
Cemaatin emri ile işe aldıgın yeni şöförünü açıkla Başkan bey. Mısırı kınamak yerine Bingöl halkının ticaret ahalinin çektigi tozu dumanı gör konuş biraz. Cemaat emri ile cemaatçi belediye başkanını koruyacak sivil toplum örgütü başkanı lazım değil bize. Yardımları cemaatin eli ve yonergesi ile dagıtmak tek bir cemaatin öğrenci evlerine yardım pakaketleri vermek hak mı hukuk mu? Birde o ögrencilerden ev parası adı altında para alınırken! Allah size bunun hesabını acı acı soracak.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın