KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Haziran 2025 Cumartesi
°C

BİNTSO Yeni Hizmet Binası İhaleye Çıktı

Modern mimarisi ve teknolojik donatıları içerisinde barındıracak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası ihaleye çıktı.

BİNTSO Yeni Hizmet Binası İhaleye Çıktı
04 EYLÜL 2020 CUMA 16:04
6
3481
0
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Mahmut Ayas ve yönetiminin BİNTSO yeni hizmet binası için uzun süredir yürüttüğü çalışmalar son aşamaya geldi. 4 bin 245 metre kare kullanım alanına sahip yeni hizmet binası bodrum, zemin ve dört kattan oluşuyor. BİNTSO yeni hizmet binası yapım işine sadece yerli firmalar katılabilecek. Şartnamede, ihaleye son teklif verme tarihi ve saati 21 Eylül 2020 olarak yer aldı.

BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, oda alarak üyelerine daha iyi hizmet vermek adına uzun süredir yeni hizmet binası projesine yoğunlaştıklarını söyleyerek, çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi.

Ayas, “2 bin 200 üyesi olan bir odanın şu anki mevcut binada sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi oldukça zor. Her geçen gün artan üye sayımız faaliyetlerimizle birlikte mevcut binamızın ihtiyaçlarımıza cevap vermediğini gördük. Uzun süredir yeni hizmet binası için girişimlerimize başlamıştık. Çok şükür, çalışmalarımız son aşama olan ihale aşamasına geldi. Mimari görüntüsünün yanı sıra üyelerimize daha iyi hizmet sunmamızı sağlayacak teknolojik donatılara sahip olacak.

Oda üyelerimizin katıldığı birçok meslek eğitimi ve seminerler daha geniş kapasiteli toplantı ve konferans salonunda verilebilecek. Toplantı ve konferans salonu ve daha birçok birimimizde teknolojik gereçlerin kurulumu ve kullanımı için önümüzde hiçbir engel kalmayacak. Birçok birimimiz daha geniş bir alanda üyelerimize hizmet verecek.  Yeni hizmet binamız Bingöl'ün estetik görünümüne katkı sunacak bir mimariye sahip olacak.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Sayın Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu'na ve TOBB yönetimine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz'a, AK Parti Bingöl Milletvekili Sayın Feyzi Berdibek'e, Valimiz Kadri Ekinci'ye, Belediye Başkanımız Erdal Arıkan'a BİNTSO Yöneticilerimize ve üyelerimize projemize sundukları katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

İhale Komisyonu, 21 Eylül 2020 tarihinde BİNTSO toplantı salonunda teklifleri açarak, en avantajlı teklifi değerlendirecek.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın