KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2025 Cumartesi
°C

BİNTSO'dan yurtdışı fuarları

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Gıdacıları 16-21 Şubat 2019 tarihlerinde Dubai Gulfood Fuarına, Mobilyacıları ise 8-11 Nisan 2019 tarihlerinde Salloni-Milano Mobilya Fuarına götüreceğini açıkladı.

BİNTSO`dan yurtdışı fuarları
10 OCAK 2019 PERŞEMBE 21:48
1
2183
1
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan yurtdışı fuar tanıtım toplantısına Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSGEB İl Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, FKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü, BİNTSO Genel Sekreteri ve oda üyeleri katıldı.

BİNTSO Genel Sekreteri Abdullah Duran yaptığı açıklamada, “Odamız ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenecek olan fuarlarda KOSGEB yüzde 60, Oda ise KOSGEB'in desteklediği firmalara ayrıca yüzde 10 destek verecektir. Gıda fuarının gerçekleşmesine az zaman kaldığından başvuru yapacak Gıda ile iştigal eden üyelerin en geç 11 Ocak 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden veya odamıza gelerek başvuruda bulunması gerekmektedir. ” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, “İlimizde ihracatın geliştirilmesi açısından Fuarların desteklenmesi için Odamız iş birliğinde güzel bir çalışma yapmaya başladık. Mobilya ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılması beklenmektedir. Yapılacak ziyaretlerle firmalarımızın ihracat yapmasında bir başlangıç bir ışık olacağına inanıyorum” dedi.

Gıda Sektörüyle iştigal edenler KOSGEB destekli Dubai Gulfood Gıda Fuarı için başvurularını en geç 11 Ocak 2019 Cuma mesai bitimine kadar https://goo.gl/forms/OtJQvt1Afahdafwc2 internet adresinden veya odaya gelerek yapması gerekiyor.

Mobilya Sektörüyle iştigal edenler KOSGEB destekli İtalya Salloni-Milano Mobilya Fuarı için başvurularını en geç 18 Ocak 2019 Cuma mesai bitimine kadar https://goo.gl/forms/Q4F7dPsY4JQQhtr63 internet adresinden veya odaya gelerek yapması gerekiyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36515)
11 Ocak 2019 Cuma 22:05
Vay beni vay beni..Çook şey yazmak isterdim..zeki mürende onları görecekmi..bide gidecek olanların isim listesini yayınlarsanız ilerki tarihte..
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir`e mağlubiyeti yaşattı
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl`de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
18.10.2025
16:45
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
Araç alım satımında nispi noter harcı geliyor
AK Parti'nin verdiği teklife göre; sıfır ve ikinci el araç alım satımında nispi noter harcı uygulaması getirilecek. Yeni düzenlemeye göre araç satış bedeli üzerinden binde 2 oranında noter harcı alınacak ve harç miktarı 1.000 TL'den az olamayacak.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın