KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Kasım 2025 Cumartesi
°C

BİNTSO'dan yurtdışı fuarları

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası, Gıdacıları 16-21 Şubat 2019 tarihlerinde Dubai Gulfood Fuarına, Mobilyacıları ise 8-11 Nisan 2019 tarihlerinde Salloni-Milano Mobilya Fuarına götüreceğini açıkladı.

BİNTSO`dan yurtdışı fuarları
10 OCAK 2019 PERŞEMBE 21:48
1
2200
1
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan yurtdışı fuar tanıtım toplantısına Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSGEB İl Müdürü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, FKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü, BİNTSO Genel Sekreteri ve oda üyeleri katıldı.

BİNTSO Genel Sekreteri Abdullah Duran yaptığı açıklamada, “Odamız ve KOSGEB işbirliğinde düzenlenecek olan fuarlarda KOSGEB yüzde 60, Oda ise KOSGEB'in desteklediği firmalara ayrıca yüzde 10 destek verecektir. Gıda fuarının gerçekleşmesine az zaman kaldığından başvuru yapacak Gıda ile iştigal eden üyelerin en geç 11 Ocak 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar internet üzerinden veya odamıza gelerek başvuruda bulunması gerekmektedir. ” dedi.

KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir, “İlimizde ihracatın geliştirilmesi açısından Fuarların desteklenmesi için Odamız iş birliğinde güzel bir çalışma yapmaya başladık. Mobilya ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılması beklenmektedir. Yapılacak ziyaretlerle firmalarımızın ihracat yapmasında bir başlangıç bir ışık olacağına inanıyorum” dedi.

Gıda Sektörüyle iştigal edenler KOSGEB destekli Dubai Gulfood Gıda Fuarı için başvurularını en geç 11 Ocak 2019 Cuma mesai bitimine kadar https://goo.gl/forms/OtJQvt1Afahdafwc2 internet adresinden veya odaya gelerek yapması gerekiyor.

Mobilya Sektörüyle iştigal edenler KOSGEB destekli İtalya Salloni-Milano Mobilya Fuarı için başvurularını en geç 18 Ocak 2019 Cuma mesai bitimine kadar https://goo.gl/forms/Q4F7dPsY4JQQhtr63 internet adresinden veya odaya gelerek yapması gerekiyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_36515)
11 Ocak 2019 Cuma 22:05
Vay beni vay beni..Çook şey yazmak isterdim..zeki mürende onları görecekmi..bide gidecek olanların isim listesini yayınlarsanız ilerki tarihte..
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın