KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

BİNTSO'NUN TSE TEMSİLCİLİĞİ TALEBİ ONAYLANDI

BİNTSO`NUN TSE TEMSİLCİLİĞİ TALEBİ ONAYLANDI
05 KASIM 2022 CUMARTESİ 11:10
18
2376
2
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

Odamızda gerçekleştirilen “Bingöl İli İş İnsanları İstişare Toplantısı'nda” üyelerimizden gelen, Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş'a iletilen TSE Temsilciliği talebimiz onaylanmış olup çok yakında Odamız hizmet binasında üyelerimize hizmet vermeye başlayacaktır. Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş'a; “Sayın Bakanım öncelikle sizden ihracat hedeflerimize katkıda bulunacak ve ürün kalitemizi uluslararası standartlara ulaştıracak bir talebimiz var. Ticaret Bakanlığımıza bağlı olarak çalışan kurumlarımızın ilimizde olmayanların temsilcilik açmasını ve üyelerimizin bakanlık desteklerinden hızlı bir şekilde istifade etmesidir. İş insanlarımızın gerekli TSE belgesine ulaşmak ve denetimlerini yaptırmak için çevre illere gitmesi bizleri hem yavaşlatmakta hem de iş insanlarımızın öz güvenini sarsmaktadır. Sizler talimat verirseniz TSE Temsilciliği'ni ilimizde hatta hizmet binamızda açabilirsek çok mutlu oluruz.” Şeklinde seçim sürecinde üyelerimizden gelen talebimizi ilettik. Ticaret Bakanı Sn. Mehmet Muş'un vermiş olduğu talimat sonucunda TSE Temsilciliği'nin Odamız hizmet binasında açılması kararı verilmiştir. Başta İlimize ardından üyelerimize hayırlı olsun. Aylarca çevre illerde bir evrak için uğraşan iş insanlarımızı bu dertten kurtarmanın mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. İletmiş olduğumuz talep için gerekli talimatı veren Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş'a ayrıca bu konuda destek sağlayan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sn. Cevdet Yılmaz ve İlimiz Milletvekili Sn. Feyzi Berdibek'e şükranlarımı sunarım. Bu dönem “Gelişen, Büyüyen ve Güçlenen Bingöl Dönemi” olacaktır. Çok güçlü yönetim kurulu ve meclis üyelerine sahibiz. Üyelerimizden de aldığımız güçle elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizin taahhüdünü vermek isterim. İş camiasında derdi, sıkıntısı ve sorunu olan küçükten büyüğe tüm firmalarımızı ve iş insanlarımızı, sorunlarını bizlere iletmesi için Odamıza davet etmek istiyorum. Güçlü ve nitelikli personel kadromuz ile sizlere her türlü hizmeti sağlamak için buradayız.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96388)
08 Kasım 2022 Salı 10:15
maşallah kadir bey ticaret sanayi odasına yaptığı iveaatlerle renk kattı bir gündem yarratı resmen sönük bir ateşi yeniden yaktı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_96370)
06 Kasım 2022 Pazar 07:10
sevgili başkan iş aşkını biliyorum
bingöl işadamları camiasını ve iş dünyasını üst lige çıkaracağına inanıyorum Yüce RABİMİZ yar yardımcımız olsun senin gibi icraatçı insanların sayısını artırsın
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın