KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Haziran 2026 Çarşamba
°C

BİNTSO'ya arsa tahsisi

Başkan Ayas: Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Bin 540 metrekare arsa tahsisisin uygun görülmüştür. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum

BİNTSO`ya arsa tahsisi
30 MART 2018 CUMA 22:53
2
2466
0
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'na (BİNTSO) yeni hizmet binası yapılması amacıyla Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Bin 540 metrekare arsa tahsis edildi.

Yer tahsisine ilişkin BİNTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas yapığı açıklamada, “Bingöl Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni hizmet binasının yapılması amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalar sonucu Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 3 Bin 540 metrekare arsa tahsisisin uygun görülmüştür. Odamızın yeni hizmet binasının yapılması üzerine arsa tahsisi için emeği geçen başta AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Bingöl Milletvekilimiz Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a, Bingöl Valimiz Sayın Ali Mantı'ya, Bingöl Milletvekilimiz Sayın Enver Fehmioğlu'na, Bingöl Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Kalkınma Bakan Yardımcımız Sayın Av. Yusuf Coşkun'a, Bingöl Defterdarlık İl Müdürüne ve Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Mantı'ya teşekkür ziyareti

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, arsa tahsisinin ardından Bingöl Valisi Ali Mantı'yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Vali Mantı'nın bu konuda kendileri için çok emek sarf ettiğini ifade eden Ayas, bu ziyareti de teşekkürlerini bizzat iletmek için gerçekleştirdiğini belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.06.2026
20:46
Bingöl`de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl`de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın