KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2026 Çarşamba
°C

Bir ayda 36 hırsızlık!

Bingöl Polisi, 36 hırsızlık olayından 22'sini aydınlattı. Olaylarla ilgili 28 şüphelinin gözaltına alındığı, bunlardan 9'unun tutuklandığı, 7'sinin adli kontrol kararıyla, 12'sinin de Cumhuriyet Başsavcılığından serbest bırakıldığı bildirildi.

Bir ayda 36 hırsızlık!
31 ARALIK 2018 PAZARTESİ 23:51
1
2277
0
AA aa

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, bir ay içinde 12 ev, 17 iş ve 7'si açıktan olmak üzere toplamda 36 hırsızlık olayının meydana geldiğini ve bunlardan 22'isinin aydınlatıldığını açıkladı.

Yapılan açıklamada; “36 hırsızlık olayından 22'si aydınlatılmış,  olaylarla ilgili 28 şüpheli şahıs yakalanmış, bunlardan 9 şahıs tutuklanmış, 7 şahıs Adli Kontrol Kararıyla, 12 şahıs da Cumhuriyet Başsavcılığından serbest bırakılmıştır. Aydınlatılan hırsızlık olaylarında vatandaşlarımızın çalınan eşyalarının büyük çoğunluğu temin edilerek şikâyetçilere teslim edilmiştir” denildi.

Açıklamada, hırsızlık vakalarına ve gelişmelere dair şu bilgiler yer aldı;

 “Ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde; 09.12.2018 – 10.12.2018 tarihleri arasında meydana gelen (3) İşyerinden hırsızlık olayının şüphelisinin M.B.A. ve yaşı küçük E.A. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiş ve ekiplerimiz tarafından 10.12.2018 tarihinde yakalanmışlardır. Şüpheli M.BA sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanmıştır. Olayın diğer şüphelisi yaşı küçük S.S.Ç. , E.A. adli kontrol Kararı ile serbest bırakılmıştır.

08.12.2018 tarihinde İlimiz Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren işletmeciliğini M.U. isimli vatandaşımızın yapmış olduğu işyerinden 7.000 TL değerinde giyim eşyası,

13.12.2018 tarihinde gece saatlerinde ilimiz Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren T.T. isimli iş yeri, U.D. isimli iş yeri, G.K.Ç. isimli iş yeri, D.Ç. isimli iş yeri ve P.K.Ç. isimli işyeri olmak üzere toplam (6) iş yerinden bozuk para,

15.12.2018 tarihinde ilimiz Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren H.O. isimli iş yeri, H.O. isimli iş yeri, N.Ç.O. isimli iş yeri, F.U.L. isimli iş yeri, E.K.S. isimli iş yeri olmak üzere toplam (5) iş yerinden bozuk para,

19.12.2018 Tarihinde ilimiz Yenişehir Mahallesinde faaliyet gösteren C.K. isimli işyerinden 5.000 TL değerinde giyim eşyası çalınmıştır.

Ayrıca 20.12.2018 tarihinde F.B. isimli vatandaşımıza ait Yeni Mahallede bulunan ikametinden 1.400 TL çalınmıştır.

Yukarıda belirtilen (11) iş yeri ve (1) Evden hırsızlık olayları ile ilgili olarak olayları gerçekleştiren şüpheli şahıs yada şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarda olayları M.BU. İsimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiş ve ekiplerimiz tarafından 20.12.2018 tarihinde Yeni Mahalle civarında yakalanmıştır. M.BU sevk edildiği Adli Merciler tarafından tutuklanmıştır.

Ayrıca yapılan çalışmalarda 19.12.2018 tarihinde C.K. isimli işyerinden 5.000 TL değerinde giyim eşyasını M.BU. İle birlikte Y.B. ve M.B.'nin yaptıkları tespit edilmiş Y.B. ile M.B.  adli merciler tarafından tutuklanmıştır.

Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin korunması, Asayişin huzur ve temini için tüm ekiplerimiz cansiperane şekilde büyük duyarlılıkla görevlerini sürdürmektedir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2026
13:28
Sahası Yok, Sponsoru Yok! 12Bingölspor`dan Sert Manifesto
Sahası Yok, Sponsoru Yok! 12Bingölspor'dan Sert Manifesto
Sahasız, sponsorsuz ve desteksiz bırakıldığını açıklayan 12 Bingölspor yönetimi, sert bir manifesto yayımladı. Yönetim, 'Hem evimizi yıktılar hem ocağımızı söndürdüler' derken, farklı kentlerde stat arayışlarında karşılaştıkları sorunları da kamuoyuyla paylaştı. Bingöllü iş insanlarının başka kulüplere sponsor olurken kendi memleketlerinin takımına sırt çevirmesine tepki gösteren yönetim, 'Konu 12Bingölspor olunca bir anda mali sıkıntıları öne sürüyorlar' dedi.
08.09.2026
19:18
MHP Bingöl`de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül`de
MHP Bingöl'de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül'de
Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi'ni 11 Eylül Cuma günü gerçekleştirecek. Kongre, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB`de ayrı müfredatla okutulacak
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL`lik para trafiği! Bingöl`de de gözaltılar var
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
08.09.2026
15:06
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL`ye çıkıyor
Arıcılara destek müjdesi! Kovan başına ödeme 475 TL'ye çıkıyor
Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Ali Aba, Resmî Gazete'de yayımlanan yeni düzenlemeyle arıcılık desteklerinde yüzde 80 oranında artış yapıldığını açıkladı. Bazı üreticiler için ödenecek destek tutarı dikkat çekici seviyeye ulaşırken, yeni desteklerle arıcıların üretim maliyetlerinin azaltılması hedefleniyor.
08.09.2026
15:05
Bingöl`de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl'de 5 bin 176 kök kenevir ele geçirildi
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 5 bin 176 kök kenevir/skunk bitkisi, 430 gram esrar, 104 kilogram tütün, silah ve yüzlerce mühimmat ele geçirilirken, aranan 2 kişi de yakalanarak tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın