KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Bir cinsel istismar skandalı daha!

Bingöl'de çocuklara yönelik cinsel istismar olayına bir yenisi daha eklendi.

Bir cinsel istismar skandalı daha!
04 EYLÜL 2013 ÇARŞAMBA 06:27
0
4111
5
AA aa

Bingöl'de Haziran ayında E.A. isimli çocuğun 2011 yılında 8 uzman çavuşun cinsel istismarına maruz kaldığı olayın yankıları devam ederken, 24 Ağustos günü ise Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayla (Warêmerg) köyünde ikamet eden 19 yaşındaki zihinsel engelli B.Ç. adlı genç kadının tecavüze maruz kaldığı ortaya çıkmıştı. Bingöl'de yaşanan iki olayın yankıları sürerken, kentte çocuklara yönelik cinsel istismar olayına bir yenisi daha eklendi.

Bingöl Merkez'e bağlı Sarıçiçek (Hecçayir) Köyü'nde 24 Ağustos günü intihar girişimi ile hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki A.D.'nin 2011 yılından beri 2 yıl boyunca aynı köyde ikamet eden, S.B., S.B., Ö.A., M.Ö., B.A., M.G. ve F.G. adlı şahıslar tarafından defalarca cinsel istismara maruz kaldığı iddia edildi. 

Olay ilk önce jandarma ve ardından savcılığa intikal etmesine rağmen bildik tablo değişmedi. Şikâyet üzerine jandarmada ifadeleri alınan söz konusu kişiler serbest bırakıldı.

“Suçluların cezalandırılmasını istiyoruz”

Olayla ilgili konuşan A.D.'nin amcaları O.D., A.D. ve halası M.D, yeğenlerinin 15 yaşında iken bu şahısların taciz ve cinsel istismarına maruz kaldığını belirterek, şantajla taciz ve cinsel istismarın devam ettirilmek istenilmesi üzerine yeğenlerinin intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. 

Yeğenleri A.D.'nin intihar girişimiyle olayı öğrendiklerini belirten amca A.D.: “Yeğenimiz şuan devlet tarafından koruma altına alınmış. Ancak ismi geçen şahıslardan hiç birinin tutuklanmaması ve jandarma tarafından ifadeleri alınarak serbest bırakılmaları adalete olan güvenimizi derinden sarstı. Bu şahısların elleri uzun. Yeğenimiz koruma altında iken bile kendisine ulaşıp ifadesini değiştirebilme gücüne sahiptirler. Biz kamuoyu aracılığıyla olayın üzerine gidilmesini ve suçluların cezalandırılmasını istiyoruz" dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mehmet aydın mercan (@Misafir_15426)
08 Eylül 2013 Pazar 00:40
CENAB-I HAK KUR'ANDA AÇIKÇA BEYAN ETMİŞ VE HİÇ KİMSEYE SÖZ BIRAKMAMIŞTIR.HIRSIZLIK YAPAN ELİ KESİLECEK.ZİNA YAPAN İSE RECM EDİLECEK.ĞALOYLA BU İŞLER YÜRÜMEZ.SİYASETLEDE ÇÖZÜLEMEZ.İSTEDİĞİNİZ KADAR YAZIN VE ÇİZİN.İSLAMİ BİR METODLA HAREKET ETMEZSENİZ.TEK ÇARENİZ KALIR.ÇARE KAFANIZI TAŞA VURMAKTIR.
zaza-memet (@Misafir_15362)
04 Eylül 2013 Çarşamba 17:29
her fırsatta hatice belgini koz olarak kullanan zihniyet nerdesiniz...bu kızlar bingöl cocugu..bdp söz konusu olunca yorumlarda şairlesiyorsunuz..bdp ye olan kininizi nedn bu sapık sisteme karşı göstermiyorsunuz.. işinize gelmiyor tabi..cünkü sizde o kirli sistemin piyonlarısınız..hani tek müslüman sizsiniz ya .fetva vermeyi iyi biliyorsunuz..sadece halkı bdp ye kışkırtmak icin fetva vermeyin..birazda namusunuz icin fetva verin....
zaza12 (@Misafir_15360)
04 Eylül 2013 Çarşamba 17:01
birincisi biz kürdistanlı değil türkiyeliyiz ve zazayız aslını inkar eden insan şereften ve namustan bahsedemez bu gibi insanı bi konuyu siyasete dökmek bi partiye mal etmek zavalılıktır siirtin bdp li belediye başkan yardımcısı 12 ve 17 yaşındaki kız çocukları ve anneleriyle birlik te artık istismardan öte sapıkça bi ilişki içinde yakalandı bunun bdp ile ne alakası var bu insanı bi suçtur. herşeyden nemalanmak isteyen bazı zavallılar zaza bi şehri her fırsatta kürt diye gösterme çabaları boştur burası zazalar diyarıdır.
Cewlik (@Misafir_15356)
04 Eylül 2013 Çarşamba 09:03
AKP ve devletin verdigi tek mesaj sudur: Kurdistanlilar biz devlet olarak sizin gecmisinize tecavuz ettik,bugun size tecavuz ediyoruz ve geleceginiz olan cocuklariniza da tecavuz ediyoruz. Kisacasi bizim cinsel organimiz sizin efendinizdir diyor AKPli asker ve polis. Cinsel organimizi istedigimiz zaman size kullaniriz diyor. Sizde namus yok diyor.
Ellerinde kendilerine tecavuz edenlerin bayraklari ile sokaklara dokulup turkculuk yapan ve aslini inkar eden bingolluler utanmali. Siz ne yaparsa yapin devlet sizi Turk olarak gormuyor. Namus ,NAMUS
Siyabend (@Misafir_15355)
04 Eylül 2013 Çarşamba 08:56
Bingolde devlet Kurdistanli oldugumuz icin binlerce insanimizi katletmis,koylerimizin isimlerini degistirmis,iskencelerde gecirmis,zindanlara atmis, hayvan pislikleri yedirmis ve bazi koylerimizi bombalayarak yakmistir.
Bingolde son donemlerde kucuk kiz cocuklarina devlet polisi,askeri,jitemi tecavuz etmekte. Bingol halki uyuyor veya kendisine tecavuz edenleri seviyor. AKP ye,MHPye,CHPye Saadet partisine oy verenler bu tecavuzleri Bingole sokan insanlar. Bunlara bir kilo makarna icin oy verenler ..... satanlardir. Ama cocuklari SATMAYIN.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın