KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Eylül 2025 Cuma
°C

Bir kişi daha yakalandı

Diyarbakır'da IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde Yasin Börü ve arkadaşlarının öldürülmesine ilişkin haklarında yakalama kararı bulunun 10 kişiden biri yakalandı.

Bir kişi daha yakalandı
24 ARALIK 2014 ÇARŞAMBA 22:07
0
2352
1
AA aa

 Diyarbakır'da 6-7 Ekim'de IŞİD bahanesiyle düzenlenen gösterilerde Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak ve Riyat Güneş'in vahşice öldürülmesi, bir kişinin de yaralanması olayına ilişkin haklarında yakalama kararı bulunun 10 kişiden biri gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı'nda bir dernek tarafından hazırlanan kurban eti paketlerini yoksullara dağıtırken saldırıya uğrayan Börü, Hasan Gökgöz, Hüseyin Dakak ve Riyat Güneş'in öldürülmesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aranan R.B (17) yakalandı. Şüpheli R.B, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı.

Diyarbakır'da 6-7 Ekim'de meydana gelen olaylarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5'i çocuk 25 kişi tutuklanmış, 9 şüpheli serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili 9 kişi hakkında yakalama kararı bulunuyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Şeyh Said ve İskilipli Atıf Hoca Tuga (@Misafir_18225)
25 Aralık 2014 Perşembe 10:56
Şehit kardeşimiz Yasin'ın katillerini tek tek yakalayan hükümet; böylelikle sözünde durdu ve şehidimizin kanını yerde bırakmadı...!
Anti-anadolu ve anti-islam bir ÇakmaTürk Balkan muhacir azınlık idelojisi ... ATATüRKçü'lüğü benimseyen zalim, kalleş, namert, hain ve korkak Kemalist PKK; şehitlerimizin kanlarıyla boğulacak...!
04.09.2025
21:12
Bingöl KYK Yurt fiyatları belli oldu
Bingöl KYK Yurt fiyatları belli oldu
2025-2026 eğitim-öğretim dönemi KYK yurt ücretleri geçen yıla göre yüzde 40 zamlı açıklandı. Başvurular 6 Eylül'e kadar devam edecek. Bingöl'de yurt başvurusunda bulunacak üniversiteliler ne kadar ödeyecek? İşte ödeme tablosu…
04.09.2025
20:16
12Bingölspor Başkanı Özturan sitem etti!
12Bingölspor Başkanı Özturan sitem etti! 'Sözler tutulmadı!'
Basınla buluşan 12Bingölspor Başkanı M.Engin Özturan, kamuoyundan ve iş dünyasının ilgisizliğinden yakındı; 'Kombine bilet 2 bin TL ve şu ana kadar 130 bilet satıldı. Cevdet Bey'in öncülüğünde iş insanlarıyla bir araya geldik. Hemen hemen herkes Bingölspor'a sponsor olacağı sözünü verdi. Oradan sadece Ahmet Budan, bir de Katılım Evim'den Serdar Turhan'a teşekkür ediyoruz. Onların dışında hiç kimseyle iletişime geçemedik. Ne telefonlarımıza baktılar ne herhangi bir bağışta bulundular!'
04.09.2025
15:08
Bingöl`de deprem için erken uyarı sistemi hazırlığı
Bingöl'de deprem için erken uyarı sistemi hazırlığı
Deprem Erken Uyarı Sistemi Pilot Projesi kapsamında Bingöl'e gelen uzmanlar, Meksika'da 35 yıldır başarıyla uygulanan SASMEX sisteminin tecrübelerinden yararlanılarak Bingöl'de benzer bir erken uyarı sisteminin kurulmasının hedeflendiğini belirttiler.
04.09.2025
14:51
Bingöl`de Açık Hava Film Atölyesi
Bingöl'de Açık Hava Film Atölyesi
Sivil Gençlik ve Kültür Derneği'nce düzenlenen açık hava sineması etkinliğinin atmosferi, samimi sohbetler ve kolektif bir deneyimle birleşerek etkinliğe farklı bir ruh kattı.
04.09.2025
14:07
Vali Usta, o okuldaki kusurları yerinde gördü!
Vali Usta, o okuldaki kusurları yerinde gördü!
Yeni yapılan ve ilk kez öğrenci alan Çapakçur İlkokulu'ndaki imalat kusurlarına ilişkin haberler sonrası okulda inceleme yapan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İmalat hatalarını da yerinde gördüm. Merak etmeyin, o eksikleri en kısa zamanda giderecek' dedi.
04.09.2025
13:46
Bingöl`de acil çağrıların üçte biri vakaya dönüştü
Bingöl'de acil çağrıların üçte biri vakaya dönüştü
Bingöl'de bir ay içerisinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne düşen 30 bin 708 çağrıların sadece 10 bin 506'sı vakaya dönüştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın