KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Bir yılda 73 bin kişi hastaneye başvurdu

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde, bir yılda yaklaşık 73 bin kişi Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Bir yılda 73 bin kişi hastaneye başvurdu
30 OCAK 2015 CUMA 05:27
0
1684
0
AA aa

Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Karlıova Devlet Hastanesi faaliyet raporunu basınla paylaşarak 2014 yıl içerisinde Karlıova Devlet Hastanesinde yapılan çalışma ve gelişmeler hakkında genel bilgi verildi.

Hastane Müdürü Mehmet Kurtaran: “Hastanemizde tüm arkadaşlarımızla birlikte büyük bir çaba içerisine girerek hastalarımıza elimizden gelen bütün gayretleri göstererek onların sağlığı konusunda büyük özen gösterdik. Amacımız her geçen gün daha büyük çalışmalar içerisine girerek İlçemize hizmet etmek istiyoruz.” dedi.

Kurtaran: “Hastanemizde toplam poliklinikte bakılan hasta sayısı: 30 bin 697, poliklinikte sevk edilen hasta sayısı: 2 bin 861, Acil serviste bakılan hasta sayısı: 42 bin 195, toplam Acil Servisten sevk edilen hasta sayısı: 669, laboratuvar da yapılan tetkik sayısı: 57 bin 910, toplam röntgende çekilen röntgen sayısı: 18 bin 788, yeni doğan 323 bebeğe işitme ve tarama testi yapıldı. Toplam 10 bin 758 hastadan EKG çekildi. Yıl boyunca 47 doğum ve 47 canlı bebek dünyaya getirildi. Toplam diyalizde bin 600 seans yapılırken, yıl boyunca hastanemizde yatan hasta sayısı ise bin 182” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.05.2025
23:06
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı özel konferansta ele alındı
Bingöl Balı'nın Avrupa Birliği Coğrafi İşaret tesciliyle uluslararası düzeyde kazandığı koruma, arı sağlığı, iklim değişikliği ve çevre dostu üretim modelleri gibi konuların çok boyutlu olarak ele alındığı konferansa kamu, akademi ve özel sektörden uzman isimler katıldı.
20.05.2025
23:05
Bingöl`de üreticilere hibeli tohum desteği
Bingöl'de üreticilere hibeli tohum desteği
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde 'Yedisu Horoz Kuru Fasulyesinin Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi' çerçevesinde çiftçilere yüzde 75 hibeli 8 ton Yedisu horoz kuru fasulye tohumu dağıtıldı.
20.05.2025
23:03
Bingöl`de 83 firari şahıs yakalandı!
Bingöl'de 83 firari şahıs yakalandı!
Bingöl'de emniyet ve jandarma ekiplerince son 15 gün içerisinde düzenlenen uygulamalarda 176 bin 274 kişi sorgulandı. Uygulamalarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile araması bulunan 83 şahıs yakalanırken, ayrıca uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
20.05.2025
23:02
Bingöl merkez KÖYDES üye seçimi tamamlandı
Bingöl merkez KÖYDES üye seçimi tamamlandı
Bingöl'de KÖYDES komisyonunda görev yapacak il encümeni ve muhtar temsilcileri seçimi için sandık kuruldu. 91 kişinin oy kullandığı seçimde kazanan isimler şunlar oldu;
20.05.2025
23:01
MHP Solhan İlçe Başkanlığı`na yeni atama
MHP Solhan İlçe Başkanlığı'na yeni atama
MHP İl Başkanı Baran; 'Yeni İlçe Başkanımız Sayın Hayati Hocaoğlu'na görevinde üstün başarılar diliyor, kendisine güvenimizin tam olduğunu kamuoyuyla paylaşıyoruz' dedi.
20.05.2025
23:00
Bingöllü genç yüzücü Türkiye finalinde
Bingöllü genç yüzücü Türkiye finalinde
Bingöllü sporcu Abdullah Burulday, Rize'de düzenlenen yarı final müsabakalarında elde ettiği başarılı derecelerle Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın