KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Birand'dan bakana övgü açılıma destek

Mehmed Ali Birand, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu döneminde yürütülen dış politika için 'Türkiye esas şimdi yapması gerekeni yapıyor' derken hükümetin demokratik açılım sürecine de tam destek verdi:

Birand`dan bakana övgü açılıma destek
17 ARALIK 2009 PERŞEMBE 08:33
0
1089
0
AA aa

Mehmed Ali Birand, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu döneminde yürütülen dış politika için 'Türkiye esas şimdi ilk defa yapması gerekeni yapıyor' derken demokratik açılım süreci için de ''Geç bile kalındı. Başladı bir kere. Artık geriye dönüş olmaz. Olmamalı' dedi.

Abbas Güçlü'nün Genç Bakış programının konuğu olan Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmed Ali Birand, Türkiye'nin AB'den uzaklaştığı, yüzünü İslam Dünyasına çevirdiği iddialarının Türkiye'nin kontrollerinden çıktığını gören bazı Avrupalı yuygaracıların işi olduğunu söylerken, Türkiye'nin yürüttüğü dış politikanın çok doğru olduğunu ve Davutoğlu'nun çok doğru işler yaptığı söyledi.

Demokratik açılım süreci içinse 'Ak Parti'ye oy vermeyen biri olarak rahat konuşuyorum. Bu açılım çok doğru bir iş. Başlangıçtan bugüne hepimiz hatalar yaptık. Bir kere başladı. Bunu durduramazsınız. Ama ilk defa Kürt vatandaşlar Türkler bizim sorunlarımızla ilgileniyor dedi. PKK giderecek marjianlleştiğinin farkında. Amerika Irak'tan çekiliyor. PKK bir yere gidemez. Yalnız kalıyor. Biz Kürt vatandaşlarımıza bakalım ve onları tatmin edelim.' sözleri ile açılımın devam etmesi gerektiğini vurguladı.

www.moralhaber.net

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2025
21:09
Avrupa Bankasın`dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Avrupa Bankasın'dan Euro, Dolar ve Sterlin tahmini
Danimarka'da bankacılık sektörünün önde gelen kuruluşlarından Danske Bank, Türk lirası karşısında başta dolar, Euro ve sterlin olmak üzere bazı döviz kurları için 1,3,6 ve 12 aylık öngörülerini paylaştı. Avrupa Bankası'nın kehanetine göre dolar bir yıl sonra 48 lirayı geçecek, euro ise 59 lira olacak.
20.08.2025
20:48
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
8. Toplu Sözleşmede son kararı Hakem Kurulu verecek
Milyonlarca memur ve memur emeklisi için gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrilirken kurulun kimlerden oluşacağı, sürecin nasıl işleyeceği ve zammın ne zaman belli olacağı merak ediliyor.
20.08.2025
14:57
Kalehan Enerji`den 12Bingölspor`a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji'den 12Bingölspor'a sponsorluk desteği
Kalehan Enerji, 9 yıl aradan sonra amatör ligden 3. lige yükselen 12 Bingölspor'a 2025-26 sezonunda forma kol sponsoru oldu. 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Mehmet Engin Özturan, Erzurum'da devam eden hazırlık kampını ziyaret eden Kalehan Enerji yetkililerine forma hediye edip destekleri için teşekkür etti.
20.08.2025
14:56
Bingöl`de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele
Bingöl Valiliği; 'İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ile mal güvenliğinin sağlanması ve zehir tacirlerine karşı amansız mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir' açıklamasında bulundu.
20.08.2025
03:42
Resmî Gazete`de yayımlandı! Bingöl`ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
Resmî Gazete'de yayımlandı! Bingöl'ün kültür ve tarihine ışık tutacak çalışmalara öncülük edecek
'Bingöl Üniversitesi Bingöl Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği' Resmî Gazete yayımlandı. 'Merkezin Görevleri' kısmında, Bingöl'ün tarihi, kültürü, ekonomisi konularında geniş çalışma olanakları yer alıyor.
20.08.2025
03:41
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Hastanelerde QR kodla temizlik bildirimi
Sağlık Bakanlığı, tuvalet ve asansör gibi ortak alanların temizliğini hızlandırmak için QR kodlu 'anında bildirim' uygulamasını tüm hastanelerde yaygınlaştırıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın