KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mart 2026 Cumartesi
°C

Birçok adayın çıkması normal

Bingöl ve Elazığlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çok fazla aday çıkmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Eğer demokratik bir devlette laik bir sistemle yönetiliyorsak birçok adayın çıkması gayet normal bir durumdur dedi.

Birçok adayın çıkması normal
28 NİSAN 2018 CUMARTESİ 00:07
1
3205
0
AA aa

Bingöl ve Elazığlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çok fazla aday çıkmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Demokrasilerde olması gereken durumların yaşandığını belirten Servet Ayık, “Gayet normal bir durum tek adayın çıkması zaten doğru olmazdı. Eğer demokratik bir devlette laik bir sistemle yönetiliyorsak birçok adayın çıkması gayet normal bir durumdur” dedi.

Çok kötü senaryolar düzenlendiğini aktaran Bayram İnak ise, “Bu senaryonun içinde herkes bir tarafa gelmiş hükümetimizi gerçek anlamda yıkmaya çalışıyorlar. Özellikle hedeflerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Allah, Erdoğan'ın yanındadır. Zalimin zulmü belirli bir yere kadardır. Allah Erdoğan'dan razı olsun, ben engelli biriyim, onun sayesinde üç ayda bir engelli maaşı alabiliyorsam onun ancak elinden öpülür” diye konuştu.

Demokrasinin gereği birçok aday olabileceğini aktaran İbrahim Aytar da, en güçlü aday yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu aktardı.

“Türkiye'yi dünyaya tanıtan Recep Tayyip Erdoğan'dır”

Recep Tayyip Erdoğan'dan iyisini bulamayacaklarını belirten Elazığlı Veysel Köktaş, “5, 6 parti birleşip bunu yıkmaya çalışıyorlar. Bunu da yıkamazlar. Kılıçdaroğlu daha bir SSK'yı yönetemedi. Orayı batırdı. Türkiye'yi nasıl yönetecek. Gelsin cevap versin, veremez. Gelsin kendi aday olsun. Aday da olamıyor. Onunla çalışmak boşunadır” dedi.

Erdoğan'ın karşısına çok sayıda aday çıkmasını kötü değerlendirdiğini ifade eden Haydar Baygeldi ise, “Çünkü Türkiye'yi dünyaya tanıtan Recep Tayyip Erdoğan'dır. O benim anam, babam ve amcam değil. Ama Türkiye'yi dünyaya tanıttı. Daha bunun üstüne başkan gelemez. Ne konuda olursa olsun Tayyip giderse Türkiye gitti. Açık ve net” dedi.

Hiçbir adayı istemediğini belirten Veli Gül ise, “Tek Tayyip'i istiyorum. Türkiye'ye Tayyip Erdoğan sahip çıktı. Başkası var mı? Tayyip Erdoğan bir babadır” şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 senedir iktidarda olduğunu anımsatan Zülfü Akbulut da, “Adamdan bir zarar gelmemiş. Adam devamlı iyi bir şey yaptı, kötü bir şey yapmadı. Bizde bundan sonra onu takdir ederiz. 5 sene daha kazanmasına seviniriz. Zaten bu sefer kazanırsa memlekette bir takım şeyler yapar. İş güç, hepsini yapmaya çalışır, niyeti de o dur ve ona da uğraşıyor” ifadelerini kullandı.

Her partinin Cumhurbaşkanının karşısına çıkabileceğini dile getiren Ali Çakmak ise, “Çünkü Türkiye'nin maddi ve manevi sıkıntıları için, daha güzelleşmesi için adaylar çıkabilir. AK Parti'de olmak üzere her parti bizim için önemlidir. Herkese yolunda başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın