KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Bireysel sulamaya 225 bin TL hibe

Bingöl Tarım ve Orman Müdürü Bahadır, bakanlığa sunulan projelerin kabul edildiğini belirterek 225 bin 790 TL'nin çiftçilere hibe edileceğini açıkladı.

Bireysel sulamaya 225 bin TL hibe
11 HAZİRAN 2019 SALI 20:35
2
1953
3
AA aa

Kırsal Kalkınma Destekleri bireysel sulama hibeleri ile ilgili tebliğin resmi gazetede yayımlandığını açıklayan Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, başvuruların 1 Nisan'da sona erdiğini söyledi.

"Toprağı Suyla Buluşturuyoruz" projesi kapsamında çiftçiler tarafından hazırlanan 22 projenin de kabul edildiğini belirten Bahadır, modern basınçlı sulama sistemlerine tam destek sözü vermesiyle İlimize toplam 22 başvuru yapıldığını, projelerin 22 tanesinin hibe programına alındığını ve yatırımcılarla hibe sözleşmesi imzalayarak projelerin hayata geçildiğini belirtti. 

Bu projelerin tamamlanmasının ardından Bingöl'de 624,9 da alanın daha suyla buluşacağını ve çiftçilere toplamda 225 bin 790,44 TL hibe verileceğini belirten Bahadır, hayırlı olmasını temenni etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45341)
13 Haziran 2019 Perşembe 11:01
Seracılık projesini hazırladım bingol Ziraat bankasına götürdüm müdür efendi tenezzül edip projeye bile bakmadı bitane numune müşteri temsilcisine yolladı sanki banka babasının malı resmen dayaklik bi tip tarim il müdürüne yolladı tarım bu bizim işimiz deyil yani projeye harcadığımız paralar boşa gitti aksama kadar masa başında pinekliyorlar bos bi sehir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45274)
12 Haziran 2019 Çarşamba 12:02
Nedense her şey bittikten SONRA haberimiz oluyor Bir işi oldu bittiye getirmek Bingöl'de sıradan olmuş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45257)
12 Haziran 2019 Çarşamba 07:59
başvuru aşamasında bizlere çok yardımcı olan kahraman argış beye teşekkür ederiz.
10.01.2026
13:22
Bingöl`de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
10.01.2026
11:32
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kalan ambulanslar, hızlı müdahaleyle yeniden hareket ettirildi; ekipler sağlık hizmetlerinin aksamaması için seferber oldu.
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın