KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Bireysel sulamaya 225 bin TL hibe

Bingöl Tarım ve Orman Müdürü Bahadır, bakanlığa sunulan projelerin kabul edildiğini belirterek 225 bin 790 TL'nin çiftçilere hibe edileceğini açıkladı.

Bireysel sulamaya 225 bin TL hibe
11 HAZİRAN 2019 SALI 20:35
2
2334
3
AA aa

Kırsal Kalkınma Destekleri bireysel sulama hibeleri ile ilgili tebliğin resmi gazetede yayımlandığını açıklayan Bingöl Tarım ve Orman İl Müdürü Burhan Bahadır, başvuruların 1 Nisan'da sona erdiğini söyledi.

"Toprağı Suyla Buluşturuyoruz" projesi kapsamında çiftçiler tarafından hazırlanan 22 projenin de kabul edildiğini belirten Bahadır, modern basınçlı sulama sistemlerine tam destek sözü vermesiyle İlimize toplam 22 başvuru yapıldığını, projelerin 22 tanesinin hibe programına alındığını ve yatırımcılarla hibe sözleşmesi imzalayarak projelerin hayata geçildiğini belirtti. 

Bu projelerin tamamlanmasının ardından Bingöl'de 624,9 da alanın daha suyla buluşacağını ve çiftçilere toplamda 225 bin 790,44 TL hibe verileceğini belirten Bahadır, hayırlı olmasını temenni etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45341)
13 Haziran 2019 Perşembe 11:01
Seracılık projesini hazırladım bingol Ziraat bankasına götürdüm müdür efendi tenezzül edip projeye bile bakmadı bitane numune müşteri temsilcisine yolladı sanki banka babasının malı resmen dayaklik bi tip tarim il müdürüne yolladı tarım bu bizim işimiz deyil yani projeye harcadığımız paralar boşa gitti aksama kadar masa başında pinekliyorlar bos bi sehir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45274)
12 Haziran 2019 Çarşamba 12:02
Nedense her şey bittikten SONRA haberimiz oluyor Bir işi oldu bittiye getirmek Bingöl'de sıradan olmuş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_45257)
12 Haziran 2019 Çarşamba 07:59
başvuru aşamasında bizlere çok yardımcı olan kahraman argış beye teşekkür ederiz.
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın