KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Birliğimizi ve kardeşliğimizi kaybettik

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin, “Maalesef biz İslam’dan uzaklaştıkça huzurumuzu, emniyetimizi, birliğimizi ve kardeşliğimizi kaybettik” dedi.

Birliğimizi ve kardeşliğimizi kaybettik
19 HAZİRAN 2017 PAZARTESİ 05:20
0
2134
0
AA aa

 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Said Şahin, parti teşkilatının Bingöl'ün Karlıova ilçesinde düzenlediği iftar programına katıldı.

Karlıova HÜDA PAR İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda HÜDA PAR Karlıova İlçe Başkanı Yavuz Bingöl'ün selamlama konuşmasının ardından davetlilere hitap eden Sait Şahin, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Şahin, “Yüz yıl öncesinde bizim bir medeniyetimiz vardı. İslam medeniyeti dünyaya hüküm ediyordu. Dünya medeniyetinin merkezi bu topraklardı, bu coğrafyaydı. Bu coğrafyada kardeşlik, birlik, dayanışma, huzur ve emniyet vardı. Maalesef biz İslam'dan uzaklaştıkça huzurumuzu, emniyetimizi, birliğimizi ve kardeşliğimizi kaybettik." dedi.

İslam coğrafyasının çok acılar çektiğini, Müslüman canının değersizleştiğini belirten Şahin, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Kur'an neye değinmişse değer katmıştır, Kur'an toplumumuza değmişse topluluğumuza değer katar. Kur'an devletin idaresine değerse devletin idaresine değer katar. Bugün devletin idaresinde Kur'an bırakıldığı için devlet değersizleşti, toplum değersizleşti, ümmet coğrafyası değersizleşti ve bu yüzden Müslümanın kanı da değersizleşti. İngiltere'de bir saldırıda 22 kişi can veriyor ve 22 saat buyunca dünyanın bütün kanalları İngiltere'den canlı yayın yapıyor. Ama İslam coğrafyasında milyonlarca Müslüman ölüyor. Her gün birer, onar ve yüzer kişi can veriyor. Her gün bombalar patlıyor, savaşlarla, çatışmalarla ve saldırılarla Müslümanlar can veriyor, 22 saniye kadar alt yazıyla haber veriyorlar. Bizim değerimiz artık rakamlarla ifade ediliyor, 10 kişi veya 100 yüz kişi öldü diye haber yapıyorlar. Orada çocuklar ve kadınlar öldürüldü diye kimse canlı yayın yapmıyor. Çünkü biz bir birimize değer vermediğimiz için değer kaybettik. Bu zalimler dünyanın egemen güçlerini idaresi adı altında bizi birbirimize kırdırttılar ve bu coğrafya çok acılar çekti. Bizim birbirimize kalbimizi açmamız lazım. Bu coğrafyanın tek bir ilacı vardır oda sevgidir, biz kardeşiz ve kardeş olarak birbirimizi İslam'ın çatısı altında sevmek zorundayız.” (İLKHA)

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı`ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova`da sokaklar göle döndü!
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın