KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ağustos 2026 Pazar
°C

Bişhak, saldırıyı kınadı

BİŞHAK Başkanı Sözen, yaptığı açıklamayla, Gaziantep’in Şehitkâmil İlçesi’nde 4'ü çocuk 9 vatandaşın öldüğü ve 64 vatandaşın da yaralandığı saldırıyı kınadı.

Bişhak, saldırıyı kınadı
23 AĞUSTOS 2012 PERŞEMBE 07:27
0
1464
0
AA aa

Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK), Gaziantep'e meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Ölen çocukların günahı ne? diye soran BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen Sözen: “Mübarek Ramazan Bayramı'nın 3.günü Gaziantep'te bomba yüklü aracın, sivil vatandaşlarımızın içinde uzaktan kumandayla patlatılması sonucu dördü küçük çocuk olmak üzere 9 sivil, masum ve savunmasız vatandaşımız şehit olmuş onlarca vatandaşımızda yaralanmıştır. Başta küçük çocuklar olmak üzere sivil ve savunmasız vatandaşlarımızın canına kastedenleri onlara yardım ve yataklık edenleri nefret ve şiddetle kınıyoruz. Birlik beraberlik hoşgörü ve kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı bu mübarek günlerde insanlarımızın hayatına kastetmekten hoşlanan bu kan emicileri bu vampirleri Allah kahrı perişan etsin. Ailelerin ocağına ateş düşürenleri Allah hem bu dünyada hem de öbür dünyada cezalandırsın. Bir yaşındaki dört yaşındaki 12 yaşındaki bebeklerin çocukların günahı ne olabilir? Neden bu masumların canına kıyılır? Bunların kime ne zararı olmuş? Şehit olan çocukların elindeki bayram şekerini yemelerine dahi fırsat vermediniz. Yazık değil mi? Günah değil mi? Bunu yapanlar insanlıktan nasiplenmediklerini insan olmadıklarını dünyanın en kötü mahlûkatları olduğunu herkes bilmelidir. Bu bombanın pimini çeken ona o emri veren ile destek verenler arasında hiçbir fark yoktur. Ayrıca Şırnak'ta askerlerimizi taşıyan sivil minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan 9 askerimize ve bir köy korucumuza Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerim. Ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi.

Cuma günü namaz çıkışında Dörtyol Saat Kulesi önünde Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırıyı kınamak için basın açıklaması ve yürüyüş düzenleyeceklerini ifade eden Sözen, düzenlenecek olan basın açıklamasına herkesi davet etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın