KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Bişhak'tan şehit ailesi için yardım kampanyası

Bingöl Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği (BİŞHAK), Genç’te çıkan çatışmada şehit olan Ali Kalan’ın ailesine ev satın almak için yardım kampanyası başlattı.

Bişhak`tan şehit ailesi için yardım kampanyası
03 MAYIS 2012 PERŞEMBE 23:54
0
1705
0
AA aa

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan BİŞHAK Başkanı Ziya Sözen, Genç'te çıkan çatışmada şehit olan Ali Kalan'ın ailesine ev satın almak için dernek olarak yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi. 

Sözen, “24.04.2012 Tarihinde İlimiz Genç ilçesi Servi Beldesinde Geçici Köy Korucusu olarak görev yapmakta iken görevli gittiği operasyonda PKK Terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Ali Kalan'ın ailesine ev satın almak için Derneğimiz tarafından ilimiz Genelinde bankada hesap açtırmak suretiyle 6 (altı) aylık yardım kampanyası başlatılmıştır.2860 sayılı yardım toplama kanunu çerçevesinde Bingöl Valiliği İl Dernekler müdürlüğüne yapmış olduğumuz başvurumuz Bingöl Valiliğinin 03.05.2012 tarihli ve 470 sayılı olurlarıyla kabul edilmiştir. Şehidimizin ailesine yardım yapmak isteyenlerin Ziraat Bankası Bingöl merkez şubesinde açmış olduğumuz 31439009-5005 nolu yardım hesabına bağışını yatıra bilirler. Bu kapsamda bütün sağduyulu Bingöl halkımızın kampanyamıza destek vermesini bekleriz.2011 yılında da İlimiz Karlıova ilçesinde GKK olarak görev yaparken şehit edilen Hacı Alan'ın ailesine ev satın almak için kampanya başlatmış ve kampanya sonucunda ailemize ev satın almıştık” dedi. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın