KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Bize dokunmayın böyle mutluyuz

Evliliğinin biteceği yönündeki haberlerle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti ididalara yanıt verdi.

Bize dokunmayın böyle mutluyuz
25 AĞUSTOS 2007 CUMARTESİ 13:13
0
961
0
AA aa

Son günlerde haklarında "Mehmet, Arzum'u dövdü" ve "Mehmet sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi" başlıklarıyla çıkan haberlerle gündeme gelen Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti ididalara yanıt verdi. Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, Aslantuğ'un Reina'da sarışın bir kadınla görülmesinin ardından haklarında çıkan haberler yüzünden zor günler yaşıyor. Arzum Onan, "Bu dayak olayı adeta bizim mutluluğumuzun üzerine yapıştı kaldı. Susmanın iyi bir cevap olduğunu zannediyorduk. Ne eşim tokat atacak kadar basit bir erkek ne de ben dayak yiyecek kadar aciz bir kadınım" dedi.

 
Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz hafta döndüğü Bodrum tatilinde, Güvercinlik'teki Park Dolphin'de yunuslarla birlikte yüzdü. Bu deneyimini hiç unutamayacağını söyleyen Onan, "Yunuslarla yüzmek çok eğlenceli" dedi.

Hiç mi vicdanınız yok

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, son günlerde haklarında "Mehmet, Arzum'u dövdü" ve "Mehmet sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi" başlıklarıyla çıkan haberlere yanıt verdi. Aslantuğ, "Bu haberleri yapanların hiç mi vicdanları yok" derken, Onan ise "Ben dayak yiyecek kadar aciz bir insan değilim" diyerek isyan etti.
Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, Aslantuğ'un Reina'da sarışın bir kadınla görülmesinin ardından haklarında çıkan haberler yüzünden zor günler yaşıyor. Ünlü çift, haklarında yapılan 'dayak' ve 'aldatma' haberleriyle ilgili sert açıklamalarda bulundu. Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ'un kendisini dövdüğü haberlerine şöyle cevap verdi: "Bu dayak olayı adeta bizim mutluluğumuzun üzerine yapıştı kaldı. Yıllarca böyle saçma haberlere cevap vermedik, susmanın iyi bir cevap olduğunu zannediyorduk. Ama bu olayın uzamasının sebebi de susmamız oldu galiba. Benim çıkıp 'Ne saçmalıyorsunuz' demem gerekiyormuş demek ki. Ne eşim tokat atacak kadar basit bir erkek ne de ben dayak yiyecek kadar aciz bir kadınım. Bazı insanlar vardır ya reklamın iyisi ve kötüsü olmaz mantığıyla yaşarlar, karıştırmasınlar, biz onlardan değiliz. Bu dayak olayı yıllar önce de bir gazetede haber olarak çıktı. Sözde komşular rahatsız olmuş ben dayak yiyormuşum. Bunların hepsi asılsız dedikodu. En kötüsü de olmayan bir şeyden kendimizi aklamaya çalışmak zorunda kalmamız. Biz mutlu bir aileyiz..."

Arzum babasının bana emanetidir

Mehmet Aslantuğ da eşini aldattığı yönündeki haberler hakkında şunları söyledi: "Sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi, diye yazmışlar. Hiç mi vicdanları yok? Haber olmak isteyen onlarca aldırmaz hayat varken, bizi mi buluyorlar? Baştan sona iftira ve dedikodu üzerine kurgulanmış bu haberi yapmadan Arzum'a bir kulak verselerdi yeterli olurdu. Benim kalp rahatsızlığı olan yaşlıca bir anam, okula hazırlanan bir oğlum var. 'Arzum'u dövdüğü iddia ediliyor' diyorlar. Değil dövmek, aklımdan bile geçmez. 'Dövmek' ne demek? Ne kadar zalimce bir iftira bu? Arzum, onunla tanışmadan hemen önce vefat etmiş, onun mürüvvetini görememiş, torununu sevememiş bir babanın biricik kızıdır ve hep hissederim ki, onun bana emanetidir. 'Sarışın bir kadınla sabaha kadar eğlendi' diye yazıyorlar. 'Ben hemşehrinizim. Sizi hep çok severek ve beğenerek izledim'  diyerek 5-6 kişilik arkadaş grubunun içinden, yanımda toplasan iki-üç dakika kalarak, sadece bana değil, aileye sevgilerini anlatan biri, neden Arzum'u aldattığım kadın oluyor? Ben, Arzum Hanım'a değil el kaldırmak bağırmam bile..."

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ ile geçtiğimiz hafta döndüğü Bodrum tatilinde, Güvercinlik'teki Park Dolphin'de yunuslarla birlikte yüzdü. Bu deneyimini hiç unutamayacağını söyleyen Onan, "Yunuslarla yüzmek çok eğlenceli" dedi.

hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.12.2025
16:38
Bingöl`den Gazze`ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl'den Gazze'ye Umut Eli: Kermes Geliri Yerine Ulaştı
Bingöl Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Gazze yararına düzenlenen kermeste toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Etkinlik, öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun desteğiyle örnek bir dayanışmaya dönüştü.
29.12.2025
15:29
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl İçin Kuvvetli Kar ve Dondurucu Soğuk Uyarısı
Bingöl Valiliği, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün son tahmin raporuna dikkat çekerek 29 Aralık – 3 Ocak tarihleri arasında il genelinde etkili olacak kuvvetli kar yağışı, buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
29.12.2025
15:18
Bingöl`de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de eğitime 1 gün ara verildi
Bingöl'de etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
29.12.2025
15:08
Bingöl`de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 96 köy yolu ulaşıma kapandı
Meteorolojinin uyarı yaptığı Bingöl'de etkili olan kar yağışıyla birlikte kent genelinde 96 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi 53 araç ve 110 personel ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
28.12.2025
23:34
Bingöl Basın Konseyi`nden PFDK Tepkisi:
Bingöl Basın Konseyi'nden PFDK Tepkisi: '12Bingölspor yalnız değildir'
Bingöl Basın Konseyi, Silifke deplasmanındaki tartışmalı hakem kararları ve PFDK cezalarının ardından 12Bingölspor'a sahip çıkan net bir açıklama yaptı: '12Bingölspor, bu kentin emeğini, mücadelesini ve umudunu temsil etmektedir. Ölçüsüz disiplin cezaları ve tartışmalı hakem uygulamaları karşısında Bingöl'ün değerleri sahipsiz değildir.'
28.12.2025
23:30
Adaklı ve Kiğı`da Eğitime 1 Gün Ara
Adaklı ve Kiğı'da Eğitime 1 Gün Ara
Bingöl genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Adaklı ve Kiğı ilçelerinde 29 Aralık 2025 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın