KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Bizim davamız millete hizmet davasıdır

Feyzi Aytar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğündeki görevinden istifa ederek AK Parti Genç Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı.

Bizim davamız millete hizmet davasıdır
01 KASIM 2013 CUMA 07:41
0
3652
5
AA aa

Feyzi Aytar, AK Parti Genç Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Başvuru sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Aytar: “Düşüncesi ve inancı ne olursa olsun hiçbir insanı rakip olarak kabul etmiyoruz. Millete hizmet Davasında Bizim Rakibimiz ve düşmanımız, gençlerimizi tehdit eden cehalet, uyuşturucu, içki ve kumar gibi kötülüklerdir. İnsanlarımız hangi inanç ve düşüncenin sahibi olurlarsa olsunlar bu insanlarımız Genç İlçemizin aziz birer varlıklarıdır. Biz bu yola çıkarken insanların hayırlısı insanlara faydalı olanıdır ve bir insanın kurtuluşuna vesile olmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir düşüncesi ile hareket ediyoruz. Bu düşünce çerçevesinde gençliğini heba eden helak olur, gençliğine sahip çıkan geleceğe sahip olur. ‘Bir yıl sonrasını düşünüyorsanız tohum ekin, on yıl sonrasını düşünüyorsanız fidan dikin, yüz yıl sonrasını düşünüyorsanız bir insan yetiştiriniz' ifadelerinin icraatına talip insanlarız. Bizim özellikle gençlerle ilgili ve gençlerimizi ilgilendiren projelerimiz vardır. Gençlik Merkezi, sosyal, kültürel, spor ve mesleki edindirme kursları gibi. Bizim için asıl olan halkımızın menfaatlerini gözetebilmektir. Halkı müreffeh ve mutlu olmayan hiçbir ülke ve yöre sağlıklı bir geleceğe sahip olamaz” dedi.

‘AK Parti milletin partisidir. Halkın hür iradesi ile kurulmuş bir partidir' diyen Aytar: “Bütün dünyanın gözünün ülkemiz üzerinde olduğu böyle önemli bir süreçten geçerken AK Parti'nin bütün kademelerinde görev yapan teşkilat mensupları, meclis üyeleri, parti üyeleri ve diğer kademelerdeki yöneticilerin birlik, bütünlük, kaynaşma çabası içerisinde hareket etmeleri halkımızın menfaatine olduğunu düşünüyoruz. Böyle bir süreçte herkesi partimizi yıpratıcı davranış ve eylemlerden uzak durmalarını bekleriz. Halkın haklı, doğru tercihlerine dayanan hareketler her zaman başarılı olmuştur. Bizler değerli halkımız ve gençlerimiz için ilçemizi aydınlık bir geleceğe taşımaya kararlıyız, milletimize duyduğumuz sevgi ve azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm enerjimizi, zamanımızı ve gücümüzü değerli halkımızın mutluluğu için seferber etmeye kararlıyız. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimlerin öncelikle ilçemize, ilimize ve dünyadaki tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Şimdiden bu hizmet yarışına talip olan aday adayları arkadaşlarıma başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
nesip12 (@Misafir_16454)
01 Kasım 2013 Cuma 23:42
uzan zamandır tanıdğım bir insan çok alçakgönüllü bir nsan umarım inşallah kazanır genç ilçemizede yararlı olur
Salih ÇETİN (@Misafir_16428)
01 Kasım 2013 Cuma 13:15
Hayırlı olsun, hak davasının yorulmaz usanmaz fedakar yolcusu. Rabbim muvaffak eylesin ve Rabbim utandırmasın inşallah. senin gibi gerçek gönül erlerinin kıymetinin bilinmesini temenni ediyorum. Gönlümüz ve desteğimiz seninle saygıdeğer dostum.
ABDULSELAM AÇIKBAŞ (@Misafir_16426)
01 Kasım 2013 Cuma 12:22
öcelikle vermiş olduğun bu karar hakkında hayırlı işlere vesile olur inşallah.hayırlı olsun
ahmet yıldırım (@Misafir_16415)
01 Kasım 2013 Cuma 09:27
reis rabim yardıncın olsun inşallah senin değerini seçim konusunda anlarlar..
can Bingöl (@Misafir_16414)
01 Kasım 2013 Cuma 09:26
Başarılar Buradan Abdullah N.Bey' e de selamlarımı iletiyorum.
07.06.2025
21:59
Binler Çaytepe`de buluştu!
Binler Çaytepe'de buluştu!
Zıkte Aşireti'nin merhum lideri Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu, Çaytepe Köyü'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı. 2 bini aşkın kişinin katıldığı anlamlı buluşmada Aşiretin yeni lideri olarak ilan edilen İbrahim Ataoğlu, Zikte Aşireti'nin yüzyıllardır süregelen bir gönül bağı olduğunu vurguladı: 'Toprağa, mala, menfaate değil; sevgiye, sadakate, saygıya ve gönül birliğine dayanan bir yapımız var. En büyük gücümüz birbirimize olan bağlılığımızdır. Bu bayramla birlikte geleceğe daha umutla bakmak, bu birlikteliği kalıcı bir bayrama dönüştürmek istiyoruz.'
07.06.2025
21:58
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu! Takibe alınan otobüste yakalandı!
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 156 gram kokain ile yakalanan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.06.2025
21:57
Kazayı telefon uygulaması 112`ye bildirdi
Kazayı telefon uygulaması 112'ye bildirdi
Bingöl-Diyarbakır karayolunda yoldan çıkan bir araç, takla attı. Araçta bulunan bir cep telefonunun kaza algılama programından 112'ye ihbar düşmesi sonucu bölgeye giden ekipler, ilk müdahalelerin ardından yaralıları hastanelere sevk etti.
07.06.2025
21:55
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2`si ağır 4 yaralı
Bingöl-Elâzığ yolunda kaza! 2'si ağır 4 yaralı
Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
06.06.2025
00:45
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl Basın Konseyi kuruldu
Bingöl'de gazetecilerin öncülüğünde 'Bingöl Basın Konseyi' kuruldu. Basının birleştirici gücünü ortaya koymayı hedefleyen konsey, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle iş birliği içinde çalışarak kentin sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı planlıyor.
06.06.2025
00:43
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Kazım Ataoğlu için Mevlid okutulacak
Bingöl siyasetinde iz bırakanlar arasında yer alan Zıkte Aşireti Merhum Lideri Bingöl Eski Milletvekili Kazım Ataoğlu için 7 Haziran 2025 Cumartesi günü Çaytepe Köyü'nde Mevlid-i Şerif okutulacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın