KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2025 Cumartesi
°C

Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, 'Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir. Hedefimiz, el ele gönül gönüle vererek hizmetlerin daha hızlı, verimli, kaliteli ve ekonomik olarak vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağlamaktır' dedi.

Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir
28 MAYIS 2019 SALI 21:02
4
2182
1
AA aa

Vali Kadir Ekinci, Bingöl İl Genel Meclis üyeleri ve İl Özel İdare birim müdürleri ile iftar programında bir araya geldi. Programa Vali Kadir Ekinci'nin yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, İl Özel İdare Genel Sekreter V. Enes Üçgül, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi Şube Müdürleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Ekinci, ortak amaçlarının vatandaşlara hizmet olduğunu vurguladı.

Vali Ekinci, “ İftarlarımız, teravihlerimiz ve sahurlarımız bir ömür boyu üzerimizden eksilmeyen hayırlara dönsün inşallah.  Mübarek ramazan ayının kendine has manevi bir atmosferi ve bin bir çeşit nimeti var. Bu nimetlerden biri olarak bu akşam siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah, birlik ve beraberlik içinde bu cennet vatana ve bu güzel insanlara nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir. Hedefimiz, el ele gönül gönüle vererek hizmetlerin daha hızlı, verimli, kaliteli ve ekonomik olarak vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağlamaktır. Çünkü; devletine, milletine ve mukaddesatına bağlı bu insanlar her türlü hizmetin en iyisini hak ediyor. Allah, bu millet için hizmet edenlere güç kuvvet versin. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve sonrasında da Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44728)
28 Mayıs 2019 Salı 23:24
Vali il genel meclis üyeleri arasında iftar programına Kadir Yılmaz ve.... Yılmaz hangi kimlikle oradaydılar? Kadir Yılmaz'ın vali üstü olduğu fotoğraf ile tescillenmiştir. Bingöl bunu hakediyor
25.10.2025
16:49
12 Bingölspor Fırtınası Devam Ediyor! Zirvede Fark 5`e Çıktı
12 Bingölspor Fırtınası Devam Ediyor! Zirvede Fark 5'e Çıktı
Ligin 8. Haftasında konuk ettiği Mardin temsilcisi Mazıdağı Fosfatspor'u bitiş düdüğüne dakikalar kala kaydedilen golle mağlup eden 12Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatmakla kalmayıp, en yakın rakibi Niğde Belediyespor'la aradaki puan farkını 5'e çıkararak rahat bir nefes aldı.
25.10.2025
16:47
Bingöl`de 750 öğrenciye forma desteği
Bingöl'de 750 öğrenciye forma desteği
İstanbul'da faaliyet gösteren BİNYAD Derneği tarafından başlatılan 'Çocuklarımız Formasız Kalmasın' kampanyası kapsamında Bingöl'deki 750 öğrenciye forma hediye edildi.
24.10.2025
19:23
Bingöl`de Aile Şenliği Coşkusu
Bingöl'de Aile Şenliği Coşkusu
Bingöl Valiliği SYDV tarafından düzenlenen 'Aile Şenliği'ne katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, ailelere doğum ve evlilik desteklerini duyurdu. Şenlikte çocuklar için de renkli aktiviteler yer aldı.
24.10.2025
18:39
Bingöl`e 31 hekim atandı
Bingöl'e 31 hekim atandı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
24.10.2025
17:05
Bingöl`de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Bingöl'de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
24.10.2025
16:44
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl`de nikah şahitliği yaptı
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl'de nikah şahitliği yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Bingöl'de 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftin nikah şahidi oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın