KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, 'Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir. Hedefimiz, el ele gönül gönüle vererek hizmetlerin daha hızlı, verimli, kaliteli ve ekonomik olarak vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağlamaktır' dedi.

Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir
28 MAYIS 2019 SALI 21:02
4
2084
1
AA aa

Vali Kadir Ekinci, Bingöl İl Genel Meclis üyeleri ve İl Özel İdare birim müdürleri ile iftar programında bir araya geldi. Programa Vali Kadir Ekinci'nin yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Hasan Basatemur, İl Özel İdare Genel Sekreter V. Enes Üçgül, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi Şube Müdürleri katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali Ekinci, ortak amaçlarının vatandaşlara hizmet olduğunu vurguladı.

Vali Ekinci, “ İftarlarımız, teravihlerimiz ve sahurlarımız bir ömür boyu üzerimizden eksilmeyen hayırlara dönsün inşallah.  Mübarek ramazan ayının kendine has manevi bir atmosferi ve bin bir çeşit nimeti var. Bu nimetlerden biri olarak bu akşam siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah, birlik ve beraberlik içinde bu cennet vatana ve bu güzel insanlara nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizim hareket noktamız vatandaşımızın memnuniyetidir. Hedefimiz, el ele gönül gönüle vererek hizmetlerin daha hızlı, verimli, kaliteli ve ekonomik olarak vatandaşlarımıza ulaştırılmasını sağlamaktır. Çünkü; devletine, milletine ve mukaddesatına bağlı bu insanlar her türlü hizmetin en iyisini hak ediyor. Allah, bu millet için hizmet edenlere güç kuvvet versin. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaklaşan Kadir Gecenizi ve sonrasında da Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_44728)
28 Mayıs 2019 Salı 23:24
Vali il genel meclis üyeleri arasında iftar programına Kadir Yılmaz ve.... Yılmaz hangi kimlikle oradaydılar? Kadir Yılmaz'ın vali üstü olduğu fotoğraf ile tescillenmiştir. Bingöl bunu hakediyor
02.05.2025
18:30
Zerginur`dan gururlandıran başarı!
Zerginur'dan gururlandıran başarı!
Bingöl Merkez Sarayiçi İlkokulu Öğrencisi Zerginur Bükey, Singapur ve Asya Okulları Matematik Olimpiyatında bronz madalya alarak Singapur'da yapılacak matematik olimpiyatlarına katılma hakkı elde etti.
02.05.2025
18:13
'Basın özgürlüğü yoksa, adaletin kalan yolu kapalıdır'
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı Tiryaki, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü açıklamasında; 'Fikir özgürlüğüne kelepçe vurmak isteyenler, bu milletin ufkunu karartmak isteyenlerdir. Farklı düşünceler bu ülkenin zenginliğidir. Her eleştiri bir tehdit değil, bir uyarıdır. Özgür bir toplum, ancak özgür fikirlerle var olabilir. Basın bu özgürlüğün taşıyıcısıdır' dedi.
02.05.2025
17:56
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Eğitim sendikalarına promosyon için birlik çağrısı!
Sendikaların amacının tüm bankaları ihaleye sevk edip rekabet ortamı oluşturmak olması gerektiğini belirten Cebba: 'Buradan tüm sendikalara açık çağrımızdır! Gelin, yeni bir hüsrana birlikte engel olalım. Hep birlikte eğitim camiası için buluşup ortak bir karar verelim. Bu yönde bütün gücümüzü eğitim çalışanları için kullanalım.'
02.05.2025
17:33
Bingöl`de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, farklı tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
02.05.2025
00:02
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs`ta verdi
Başkan Arıkan zam müjdesini 1 Mayıs'ta verdi
Toplu iş sözleşmesine yüzde 40 oranında zam yaptıklarının müjdesini veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Emeği ve alın teriyle çalışan tüm işçi kardeşlerimize hayırlı olsun.'
01.05.2025
23:56
Bingöl`de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Bingöl'de rüzgâr ortalığı birbirine kattı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrası Bingöl'de akşam üstü etkili olan kuvvetli rüzgâr birçok noktada çatıları uçurdu. Yeşilyurt Mahallesi'nde 5 katlı bir apartmanın fırtınada uçan çatısı, sitenin bahçesindeki çocuğun üzerine düştü.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın