AK Parti Bingöl Milletvekili Coşkun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Coşkun, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:
“Kadın ve aile güçlü olacak ki, toplumsal dokumuzu, millet olma vasfımızı muhafaza edelim.
Dolayısıyla, kadını güçlendirerek, toplumu güçlendirmek adına altına imza atılan önemli her çalışmaya hep birlikte katkıda bulunmak için sizlere çağrıda bulunuyorum: Bizim kadınlarımız, annedir. Kahramanlar doğuran ve kahramanlar yetiştirendir.
Bizim kadınlarımız, şefkattir. İçi yansa da bağrına taş basarak acılarını en iyi unutandır.
Bizim kadınlarımız, işçidir. Evde, tarlada, fabrikada, atölyede üretir. Ailesinin ve ülkesinin kalkınmasına katkı sağlamak için ter döker.
Bizim kadınlarımız, berekettir. Yok, nedir bilmeyen, bulan buluşturandır.
Bizim kadınlarımız, kahramandır. Nene Hatun'dur, Fatma Nine'dir, Hatice Hatun'dur, Adile Çavuş'tur, Demircili Nazife Hanım'dır, Gülsüm Bacı'dır.
Bizim kadınlarımız, kollarımız, bacaklarımız, yavrularımız, annelerimiz, kız kardeşlerimiz, hayat arkadaşlarımız, dostlarımızdır.
Bu vesile ile kadınlar için bütün günlerin kutsal olan inancımı koruyarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutlar saygı ve sevgilerimi iletiyorum.”
Ondan mi 4 tane kadin ile evlenip onlari eve haps ediyorsunuz. Turkiyede milyonlarca kadin kocadan dayak yiyor, onlarca kadin olduruluyor. yuzbinlerce kiz, 3 veya 4 yasindaki kizlar kara carsaflarla kapatiliyor. Kadin kocasinin arkasinda yuruyor. Binlerce kiz zorla evlendiriliyor.
Bizim kadinlarimiz Zekiye Alkan, Rahsan demirel, Sema yuce, Zilan,Beritan lardir. Bir toplumda kadin ozgur degilse o toplum ozgur degildir.
İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde başlayan ve resmi açılışı Cuma günü (bugün) Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katımıyla yapılacak 'Bingöl Tanıtım Günleri', tüm sahip olduğu değerleriyle ziyaretçilerine tanıtılacak.
12.12.2025
05:46
Rektör Çelik, TGRT ekranlarından seslendi
TGRT Haber canlı yayınında Bingöl Üniversitesi'nin yeni nesil vizyonunu anlatan ve uluslararası arenada güçlü bir aktör olma hedefini paylaşan Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, İstanbul'daki Bingöl Tanıtım Günleri'ne tüm halkı davet etti.
12.12.2025
05:44
Hülakü, Bakan Memişoğlu'ndan yanıt istedi
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Devlet Hastanesi'nde hasta bir bebeğe konulan teşhis ve uygulanan tedaviye ilişkin Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nun yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.
12.12.2025
05:42
'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması Başladı
Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu sponsorluğunda hayata geçirilen 'Kadraj: Bingöl' Fotoğraf Yarışması, gençleri Bingöl'ün doğal ve kültürel güzelliklerini kendi bakış açılarıyla yeniden keşfetmeye davet ediyor.
12.12.2025
05:40
Bingöl'ün Vergi Yargısı Değişiyor
Coğrafi yakınlık ve iş yükü kriterleri doğrultusunda Bingöl'ün vergi davalarının adresi değişti. HSK'nın yeni düzenlemesiyle Bingöl, Erzurum Vergi Mahkemesi'nin görev alanından çıkarılarak Diyarbakır yargı çevresine dahil edildi. Düzenleme 2 Ocak 2026'da yürürlüğe girecek.
12.12.2025
05:39
Yedisu fayında 'biriken enerji' uyarısı: 6 il etkilenebilir
Geçtiğimiz günlerde Tunceli'nin Pülümür ilçesinde meydana gelen 4,2'lik depremle ilgili Doç. Dr. Alper Polat, depremin Yedisu fayına oldukça yakın bir bölgede yaşandığına ve büyük risk oluştuğuna dikkat çekerek, 'Bu fay kırıldığı takdirde yaklaşık 6 ilimizin ciddi şekilde etkileneceğini düşünüyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın