KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

Bizler bu şehrin sahipsiz çocuklarıyız

Kendilerini 'Şehrin Sahipsiz Çocukları' diye nitelendiren Bingöl'ün Bölgesel Amatör Ligi temsilcilerinden Çeltikspor, maddi sıkıntılarla boğuştuklarını belirtip Bingöllü idareciler ve işadamlarına ‘takıma sahip çıkmaları’ çağrısında bulundular.

Bizler bu şehrin sahipsiz çocuklarıyız
23 OCAK 2017 PAZARTESİ 23:08
0
2246
0
AA aa

Bingöl'ün Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Çeltikspor ligde zor günler geçiriyor. Maddi sıkıntılar ile boğuşan kulüp, yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, “Çeltikspor olarak Bal liginin dışarıdan göründüğü kadar kolay olmadığı gibi maddi ve manevi sıkıntıların fazlasıyla olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Maddi olarak üst mertebeler ve Bingöllü iş adamlarının hiç bir desteğini almadan mücadelemize devam etmekteyiz. Bizim yaptığımız futbola olan sevgimizdir, güzel bir futbol havası yaşatmaya çalışıyoruz, kendini futbola adamış fedakar 4 arkadaş hem futbol oynuyor hem de takımı yönetiyoruz. Sizlere soruyorum Türkiye'de ayni böyle eşi benzeri olan başka bir takım var mı? Yapılan haksız ve bir o kadar da yıpratıcı eleştirilere rağmen biz bu takımı ligde tutacağız.” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Soruyorlar ‘neden ligden çekilmiyorsunuz' diye, buradan sesleniyorum pes etmek kolay ama asil önemli olan bu içinde bulunduğumuz durumdan çıkmaktır. Buradan tekrardan sesleniyorum ‘Bizler bu şehrin sahipsiz çocuklarıyız' gittiğimiz makamlar lütfen sadece Bingölspor'a taraf olmasınlar, unutmayalım ki Çeltikspor'da bir Bingöl takımıdır. Belediye başkanımız Sayın Yücel Barakazi, her ay yabancı futbolcularımızın kaldıkları evin kirasını, erzaklarını, ve deplasmanlara giderken 80 litre yakıt yardımı yapıyor bunun için kendisine teşekkür ederiz, lakin bu takım sadece bu katkılarla lige tutunamıyor. Sayın valimiz Yavuz Selim Köşger, bir defaya mahsus 11 Bin TL nakit yardımında bulunmuştur, kendisine teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Umarız ki, desteklerini bizden esirgemez ve bu takımı ligde tutmamız için gereken katkı da bulunurlar.” ifadeleri yer aldı. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2026
14:54
Başkan Arıkan
Başkan Arıkan 'Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek duyurdu!
Seçim döneminde 'Vizyon Proje' olarak duyurduğu 'askeri alanın tahsisi' konusunda 'İmzaları attık, Bingöl'ümüze hayırlı olsun' diyerek müjdeyi veren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 350 dönümlük askeri alanın devir protokolünün imzalandığını duyurdu. Arıkan, yakın zamanda ihaleye çıkacak önemli projelerle ilgili de mesajlar verdi.
05.05.2026
14:42
Resmi Gazete`de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Resmi Gazete'de yayımlandı! Araç bilgilerine erişim artık ücretli
Araç sahiplerini ilgilendiren yeni bir düzenleme yürürlüğe girdi. Noterlik Kanunu Yönetmeliğinde değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, araç sorgulamalarında ücret ödenecek.
05.05.2026
14:37
Bingöl`de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Şampiyon Sporcu, SSÇ Kapsamındaki Gençlerle Buluştu
Bingöl'de Denetimli Serbestlik Müdürlüğü gözetimindeki suça sürüklenen çocuklara yönelik düzenlenen söyleşide, milli atlet Yavuz Ağralı deneyimlerini paylaşarak gençlere rol model oldu.
05.05.2026
14:07
Bingöl`de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Bingöl'de Akıntıya Kapılan At Son Anda Kurtuldu
Karlıova'da etkili olan sağanak sonrası taşan Peri Suyu'na kapılan bir at, akıntıya karşı verdiği mücadeleyle kıyıya ulaşarak telef olmaktan kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın