KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Bjk-ts maçından sonra ne dediler

Halilhodziç, karar aşamasında. Tigana üzgün. Youla artık takımdan ayrılmak istiyor. Kaptan Fatih Tekke'nin şikayeti soğuk havaydı. İşte maç sonu demeçler

Bjk-ts maçından sonra ne dediler
19 ARALIK 2005 PAZARTESİ 09:34
0
1397
0
AA aa
"KALABİLİRİM DE, GİDEBİLİRİM DE"


Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç, Beşiktaş maçının ardından yapmış olduğu açıklamada, Bordo-mavilili kulüpten kalabileceğini de gidebileceğini de söyledi.


Beşiktaş ile oynanan ve takımının 1-0 sahadan galibiyetle ayrıldığı karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Boşnak Teknik Adam, bugünkü genel kurul ardından oluşan yönetimle görüşeceğini belirterek, "Burdaki durumum birkaç gün içinde belli olur. Yönetimle görüşüp iyi Trabzonspor için planlar yapacağız. Son 1 aydır Trabzon'da çalışmak gerçekten zor oldu. Çünkü herkes seçimi konuşuyordu. Bende yönetimle görüşeceğim. Kalabilir de gidebilirm de" diye konuştu.





Takımının ortaya koymuş olduğu futboldan oldukça memnun olduğunu dile getiren Halilhodziç, şunları söyledi.


"Oyuncularımı kutluyorum. İyi mücadele ettik. Hava şartları ve zeminin ağırlığına rağmen kazanmasını bildik. Kendi evimizde kaybettiğmiz maçtakı kadroyu sahaya sürdüm. Onların aynı hataya yapacağını biliyordum. İyi yolda olduğumuz gördüm. Zeminin ağır ve bozuk olması gol pozisyonlarını değerlendirememize neden oldu" diye konuşut.


Yattara ve Szymkowiak'ın çok iyi bir ikili oluşturduğuna dikkat çeken Boşnak Teknik Adam, "Golde ikisinin ortak çalışmasından geldi. Ancak Yattara'nın daha çok çalışması gerekiyor" diye konuştu.


Öte yandan bugün seçilen yeni başkan Nuri Albayrak ile görüşüp görüşmediği şeklindeki bir soruya ise, "Yarın başkan ile bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacağız. Ancak kulüpte birçok şeyin değişmesi gerekiyor. Takıma transferler yapılması lazım. Yine ödemeler konusunda ise sıkıntılar var bunların çözümlenmesi gerekiyor" dedi.


Türkiye'de yapmış olduğu açıklamalar ile birçok kesmi şaşırttığının belirtilmesi üzerine Halilhodziç, "Yalan söyleyerek yönetimi basını taraftarı kandıramazsınız çünkü ben her zaman doğruları konuştum. Maçları herkes izliyor ve görüyor. Bu konuda oyuncularımdan hiçbir olumsuz tepkide almadım" diye konuştu.


TİGANA: KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ








Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ise, maçı kaybettikleri için oldukça üzgün olduklarını belirterek, "Trabzonspor'un atmış olduğu gole karşılık veremedik. Golü yedikten sonra ilk maçımda olduğu gibi aynı filmi izledik. Hata yapmaktan korktuk herkes saklandı. Kimse top istemedi ve sorumluluk almadı sonuçta kaybettik" dedi.


Takıma yapılacak takviyeler konusunda ise Fransız Teknik Adam şöyle konuştu:


"Finansal imkanlar çerçevesinde oyuncu alacağız. Gidecek oyuncular söz konusu bunlar son anda belli olmaz. Gideceklerin yerini mutlaka doldurmalıyız. Elimizdeki kadroya göre transfer yapacağız.


Hayallerle yaşamak istemiyorum. Hucum oyuncusu istiyorsak para lazım. Yönetimle transferi görüştük ve bütçeyi belirledik. Ama onları yönetime sorun"


Tigana basın mensuplarının kadro dışı kalan oyuncuları tekrar takıma alır mısın ? şeklindeki bir soruya "Bu oyuncuların oynaması benim elimde değil. Bunların kararını yönetim verecek. Ben oynamayacak sorunlu bir yabancının yerine oynayacak bir Türk futbolcusunu tercih ederim" diye cevap verdi.


Tigana çalıştırmış olduğu takımlarda şu ana kadar psikolog ve danışman ile çalışmadığını sözlerine ekledi.


YOULA: ARTIK GİTMEK İSTİYORUM





Trabzonspor'un karşısında etkisiz bir oyun sergileyen ve yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince Beşiktaşlı taraftarlardan tepki çeken Youla ise siyah-beyazlı takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Youla, taraftarların tepkisine üzüldüğünü belirterek, ''Fenerbahçe taraftarları 90 dakika takımını destekliyor. Kendi taraftarlarımız hep küfür ediyor. Böyle birşey görmedim. Artık gitmek istiyorum'' dedi.

Beşiktaşlı oyunculardan İbrahim Toraman, maça iyi başladıklarını ifade ederek, ''Karşılaşmayı farklı skorla kazanabilirdik, ancak şanssız bir gol yedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremeyince kaybettik'' diye konuştu.




İbrahim Toraman, maçlarda elinden geleni yaptığını belirterek, ''En iyi şekilde mücadele etmeye çalışıyorum. Ancak takım halinde bunu yapamayınca istediğimiz sonuçları alamıyoruz'' dedi.

Sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Tayfur ise taraftarların tepkisiyle ilgili olarak, ''İstediğimiz sonuçları alamayınca taraftarlar da üzülüyor. Bu bakımdan onları anlıyoruz'' diye konuştu.

AKTUĞ: FUTBOLCULAR BİZİ GALİBİYETLE UGURLADI




Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ı 1-0 yenen Trabzonspor'da, kulüp eski başkanı Atay Aktuğ, karşılaşmada son kez başkan olarak statta bulunduğunu belirterek, ''Futbolcular bizi galibiyetle uğurladı. Bundan dolayı mutluyuz'' dedi.

Atay Aktuğ, maçtan sonra yaptığı açıklamada, hem görev sürelerini
hem de ilk yarıyı galibiyetle tamamladıklarını ifade ederek, ''Güzel bir galibiyet oldu. Görev yaptığımız dönemde transferlerde bazı pişmanlıklar yaşadık. Şimdi Trabzonspor'un başında yeni bir yönetim var. Seçilen yönetimin arkasında durmalıyız. İnşallah ikinci yarıda iyi takviyeler yaparak takımı yükselişe geçirirler'' diye konuştu.

Aktuğ, İstanbul'a tabancasıyla gelen Fatih Tekke ile ilgili bir soru üzerine ''Olayı büyütmeye gerek yok. Fatih'in burada evi var. Tabancasını evine getiriyordu. Trabzon'da herkesin silahı vardır'' dedi.

FATİH TEKKE: ŞANS GOLÜYLE GALİP GELDİK




Trabzonspor'un kaptanı Fatih Tekke, Beşiktaş karşısında şanslarıyla buldukları bir golle maçı kazandıklarını söyledi. Zor hava koşullarında iyi mücadele etmeye çalıştıklarını belirten Fatih, ''Hayatımda hiç bu kadar üşümemiştim. Şansımızla bir gol bulduk ve kazandık. Galibiyetten dolayı arkadaşlarımı kutluyorum'' diye konuştu.




Atatürk Havalimanı'nda silahıyla görüntülenmesiyle ilgili bir soru üzerine Fatih, şunları söyledi: "Ruhsatlı tabancam. İlk yarının son maçı için İstanbul'a gelmiştik. Sonra tatile çıkacağız. Keşke kimsede silah olmasa. Ancak Türkiye'nin gerçekleri ortada. İstanbul'da birçok olay yaşanıyor. Çok sayıda kapkaç olayı meydana geliyor. Tatile gideceğim için silahımı getirmiştim. Basında çıkmış olması fuzuli bir olay. İnsanları farklı farklı yönlendirmeye gerek yok. Tabii silah olması tasvip edilir bir durum değil. Silahsızlanmaya 'evet' diyorum.''

Fatih, ''Peki silahını bırakacak mısın?'' sorusunu ise ''Silahımı niye bırakayım. Bana ait bir alet o. Bu bakımdan görüntülenmesi çok yanlış'' diye yanıtladı.

Gineli futbolcu Yattara ise transferiyle ilgili basında çıkan haberlerle ilgili bilgisi olmadığını belirterek, ''Bu konuları bilmiyorum. Trabzonspor'un oyuncusuyum. Hiçbir takımla görüşmedim. Yalnızca Trabzonspor için konsantre oluyorum'' dedi.

HABER7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın