KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Boğatemur: 'Bingöl ülkücü hareketin milli duruşuna şahittir'

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur: 'Türkiye ve Türk dünyasının her köşesinde olduğu gibi Bingöllümüz de de yeni bir Ergenekon destanıyla birlikte demirleri eritmek için fırsat gözleyen bozkurtlar ve asenalar vardır. Bingöl bizi çok iyi bilir. Bingöl ülkücü hareketin milli duruşuna şahittir.'

Boğatemur: `Bingöl ülkücü hareketin milli duruşuna şahittir`
24 ARALIK 2019 SALI 17:26
47
5538
0
AA aa

Bingöl Ülkü Ocakları tarafından “Gençlik Şöleni” konserinde sanatçı Ali Kınık ve Alperen Kekilli sahne aldı.  Yoğun bir katılımla gerçekleşen konsere Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Dr.Sinan ATEŞ ve Genel Başkan Yrd. Sayın Sinan Gökhan Yavuz ve Çevre İllerden Gelen Malatya, Elazığ, Muş Ocak Başkanları da katıldı.

Konser saygı duruşu ve ardından İstiklal marşı okunarak başladı. Konserin açılış konuşmasını yapan Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Boğatemur, protokolü selamlayarak başladığı konuşmasında şunları kaydetti: 

“Gençlik Diyoruz, çünkü gençlik bugün içinden çıktığı milletine sözcülük yapıyor. Türk gençliği bugün varım, var olacağım, birim, bir kalacağım diyor. Türk gençliği bugün dosta güven, düşmana korku salıyor. Gençliğimizin inanmışlığı Türkiye'nin teminatıdır. Her biri Yusuf yüzlü, her biri yunus gönüllüdür. Türkiye ve Türk dünyasının her köşesinde olduğu gibi Bingöllümüz de de yen bir Ergenekon destanıyla birlikte demirleri eritmek için fırsat gözleyen bozkurtlar ve asenalar vardır. Bingöl bizi çok iyi bilir. Bingöl ülkücü hareketin milli duruşuna şahittir. Bingöl milliyetçi-ülkücü hareketin Türk milletine samimiyet duygusu içerisinde hizmet etme aşkını rahmetli ülkücü şehidimiz, Hikmet Tekin'den çok iyi bilmektedir. Bu vesileyle Bingöl'ün yiğit başkanı Hikmet Tekin'i ve nice ülkücü şehitlerimizi Fatihalarla anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Bingöl ülkü ocakları olarak genel merkezimizin emir ve talimatları doğrultusunda hiçbir günümüzü boş geçirmeden eğitim, kültür, sanat, spor ve bilim konularında faaliyet ve projelerimizi yürütüyoruz. Ülkü ocakları genel başkanımız sayın Sinan Ateş beyin ülkücü Türk gençliğine söylediği gibi; okumayan, tefekkür etmeyen bu cephenin gerisinde su bile taşımayacaktır. Sözüyle işaret ettiği gibi ocağımıza mensup her Müslüman Türk gencimizi her alanda yetiştirmek gayretini taşımaktayız. Bizler Bingöl ülkü ocakları olarak cennet mekan başbuğumuz Alparslan Türkeş'in izinde, liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ve ülkü ocakları genel başkanımız sayın Dr. Sinan Ateş Beyin emrinde yılmadan, yıkılmadan çalışmaya her daim devam edeceğiz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
20:05
Bingöl`de laf, onlarca icraat var! Bitlis`e tıp fakültesi…
Bingöl'de laf, onlarca icraat var! Bitlis'e tıp fakültesi…
Sağlık altyapısındaki yetersizlikle can çekişen ve çevre illere mahkûm olan Bingöl'ün yıllardır dillendirilen 'Tıp Fakültesi' talebi bir türlü karşılık bulmazken, Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın