KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Bölgesel kalkınma konferansı sona erdi

Fırat Kalkınma Ajansı ve Bingöl Üniversitesi işbirliği ile bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen ‘Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı’ Bingöl’de sona erdi. Programda 14’ü İngilizce olmak üzere 110 bildiriye yer verildi

Bölgesel kalkınma konferansı sona erdi
18 EKİM 2015 PAZAR 22:43
0
2124
0
AA aa
 15 Ekim 2015 Perşembe Günü Bingöl Üniversitesi Kongre Merkezi'nde Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen konferansa; 13 ülkeden akademisyen ve araştırmacılar 110 bildiri ile katılırken, bölgesel kalkınma alanında uzman 17 yerli ve yabancı davetli konuşmacı da iştirak etti.
2 gün boyunca eş zamanlı olarak 4 ayrı salonda süren konferansın 16 Ekim Cuma günü gerçekleştirilen kapanış oturumuna, Düzenleme Kurulu Başkanı İbrahim Türkoğlu, Bilim Kurulu Başkanı Ramazan Solmaz, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hüsnü Kapu, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterleri Emin Yaşar Demirci, akademisyenler, araştırmacılar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Kapanış oturumunda konuşan Konferans Düzenleme Kurulu Başkanı Bingöl Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Türkoğlu, kayıtlı 650 katılımcının iştirak ettiği oturumlarda bildiri sunumları açısından yüzde 90 katılıma ulaşıldığını, programda 14'ü İngilizce olmak üzere 110 bildiriye yer verildiğini söyledi.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.05.2026
12:43
Korkutata`dan toplu taşıma tepkisi!
Korkutata'dan toplu taşıma tepkisi! 'İnsan Onuruna Yakışır Hale Getirilmeli'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata, toplu ulaşım sistemine ilişkin açıklama yaparak, mevcut yapının hem vatandaşları hem de çalışanları yıprattığını söyledi.
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın