KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Bomba gerginliği sürüyor

Şırnak'ın Silopi İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin 400 kilo amonyum nitrat kaçırılmasıyla ilgili olarak Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nce 81 ilin Emniyet Müdürlüklerine gönderilen yazıyla, olayla ilgili olabileceği iddiasıyla aranan bir TIR, dün sabah Bursa girişinde durduruldu. Boş olduğu tespit edilen TIR, serbest bırakıld

Bomba gerginliği sürüyor
29 EKİM 2014 ÇARŞAMBA 19:26
0
2505
0
AA aa

 Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı istihbarat çalışması sonucu olaya karışmış olabileceği iddiasıyla görüldüğü zaman durdurulması için tüm il emniyet müdürlüklerine gönderdiği TIR, bu sabah Ankara Yolunda Bursa'ya girerken, plaka belirleyen mobese tarafından tespit edildi.

155 Haber Merkezinin yönlendirilmesi sonucu durdurulan aracın sürücüsü S.K., dün sabah Eskişehir'den aldığı içerisinde ne olduğunu bilmediği bir yükü Bozöyük'e bıraktığını, boş olan aracını ise yırtılan brandasını diktirmek için Bursa'da Küçük Sanayiye götürmek istediğini söyledi. S.K., bir süre önce İzmir girişinde polisler tarafından durdurulan aracında özel olarak eğitilen köpekler tarafından arama yapıldığını ve hiç bir şey bulunmadığını sözlerine ekledi.

Polisler yol kenarına park edilen ve çevresine şerit çekerek önlem aldığı TIR'ı, daha sonra Yunuseli Mevkii'nde boş bir araziye çekip, branda ile kapalı dorsesinde arama yaptı. Aramalar sonunda hiç bir patlayıcıya rastlanmayan TIR, gerekli incelemelerin yapılmasının ardından iki saat sonra serbest bırakıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
08.05.2026
19:07
Bingöl`de Süt Hijyeni Eğitimi!
Bingöl'de Süt Hijyeni Eğitimi!
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü tarafından Bingöl'de düzenlenen 'Çiğ Sütte Sağım Hijyeni, Ürün Kalitesi ve Süt Hijyenine Yönelik Eğiticilerin Eğitimi' programı yoğun katılımla sürüyor.
08.05.2026
18:44
Bingöl`de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç`te Buluştu
Bingöl'de Rafting Heyecanı Başladı! 10 İlden 400 Sporcu Genç'te Buluştu
Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası kapsamında Bingöl'ün Genç ilçesinde düzenlenen organizasyon, kortej yürüyüşü ve açılış programıyla başladı. Şampiyonaya 10 ilden 77 takım ve yaklaşık 400 sporcu katıldı.
08.05.2026
12:44
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın