KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
14 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Boş kalan pozisyonlara aile hekimi atanacak

5 Temmuz'da geçilecek olan Aile Hekimliği için yapılan ilk yerleştirmede boş kalan pozisyonlar için Aile Hekimi atama işlemlerinin yapılacağı bildirildi.

Boş kalan pozisyonlara aile hekimi atanacak
30 HAZİRAN 2010 ÇARŞAMBA 09:18
0
1924
0
AA aa
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada 5 Temmuz 2010 tarihinde Bingöl'de uygulamaya geçilecek olan Aile Hekimliği için yapılan ilk yerleştirmede boş kalan pozisyonlar için Aile Hekimi atama işlemlerinin 01 Temmuz 2010 Perşembe günü saat 13.30'da İl Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda yapılacağı belirtti.

Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 02 Şubat 2010 tarih ve 3075 sayılı Aile Hekimliğine geçiş tarihleri konulu genelgesi ile İlimizin 05 Temmuz 2010 tarihinde Aile Hekimliği Uygulaması geçişinin planlandığını hatırlatan İl Sağlık Müdürü Dr. Tekin, “ 05 Haziran 2010 tarihinde yapılan Aile Hekimliği atama işlemleri sonucu ilimizde boş kalan 9 adet Aile Hekimliği pozisyonu için 21.06.2010 – 25.06.2010 tarihleri arası başvuru işlemleri sona ermiş olup, biriminizde görevli Tabiplerin Aile Hekimliği başvuruları bulunduğundan, adı geçen Tabiplerin Aile Hekimliği atama işlemleri için 01.07.2010 Perşembe günü saat 13.30'da Müdürlüğümüz eğitim salonunda bulunmaları, atamaya katılmayan tabiplerin haklarından vazgeçmiş sayılacağı, mazereti olup atamaya katılamayacak durumda olanların bir yakınına veya mesai arkadaşına noterden vekâletname vererek söz konusu atamaya vekâletname ile beraber atama tarih ve saatinde hazır bulunmaları gerekmektedir” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2025
02:36
Bingöl`de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete`de yayımlandı
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM`den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
14.08.2025
02:32
Vali Usta, Bingöl`ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Vali Usta, Bingöl'ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Bingöl'de düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda Vali Ahmet Hamdi Usta, son 2 aylık verileri paylaştı, yürütülen çalışmaların suç oranlarının azaltılmasına nasıl yansıdığına dikkat çekti.
14.08.2025
02:31
Bingöl`de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 adet sikke ele geçirildi.
14.08.2025
02:29
Bingöl`de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl'de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl merkez PTT Kavşağı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, teklifin yetersiz olduğunu belirterek 'Bu teklif yetersiz ve geçersizdir. Adil ve acil teklif bekliyoruz.' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın