KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Aralık 2025 Perşembe
°C

Btso iş bankası'yla protokol imzaladı

Protokole göre; Türkiye İş Bankası, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO üyelerine uygun koşullarda kredi desteği sunacak. BTSO Başkanı Seçkin: “Tek amacımız tüccarımızı tefecilerin elinden kurtarmaktır” dedi.

Btso iş bankası`yla protokol imzaladı
21 MART 2008 CUMA 23:21
0
1172
0
AA aa
Türkiye İş Bankası ile BTSO arasında protokol imzalandı. Protokole göre, Türkiye İş Bankası, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO üyelerine uygun koşullarda kredi desteği sunacak.
Protokol, İş Bankası Ticaret Satış Direktörü Cafer Yıldırım ve Bingöl Şube Müdürü Özcan Dilek ile BTSO Başkanı Burhan Seçkin tarafından imzalandı. Dün saat 14.00'da BTSO'da düzenlenen programda imzalanan protokol ile oda üyeleri özel koşullarla nakdi kredi kullanma imkânına sahip oldular.
Kredi desteği ve protokolle ilgili bilgi veren İş Bankası Ticaret Satış Direktörü Cafer Yıldırım, müşteri odaklı hizmet sunduklarını ve Türkiye'nin her yerine aynı pencereden baktıklarını belirtti.
İş Bankası'nın; kuruluşundan bugüne, ticaretin ve sanayinin gelişimine kaynak sağladığını, ulusal kimliğini koruyan hissedar yapısı ile ülkü ekonomisinin büyümesine önderlik ettiğini ifade eden Yıldırım, bu çerçevede kredi ve nakit yönetimi alanında atılmakta olan yeni adımların, Bingöl'ün ekonomik gelişimini destekleyeceğini söyledi.
Yıldırım, Bingöl'de 2006 yılında kullanılan toplam kredi tutarının yüzde 11,37'sini oluşturan 13 milyon 982 bin YTL'lik kısmının İş Bankası tarafından karşılanmasının ve toplam mevduat içerisinde İş Bankası payının yüzde 10,27 ile 13 milyon 548 bin YTL tutarında gerçekleşmesinin, ulusal ekonomiye verilen desteğin önemli kanıtları olduğunu vurguladı.
BTSO üyelerinden yaklaşık olarak 200 YTL'lik masraf parası alınmayacağa işaret eden Yıldırım: “Üye firmaların muhtelif finansman ve nakit yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla imzalanan protokolde, üyelere verilecek kredileri şöyle; Ticari Ölçekli Firmalara Kullandırılabilecek Krediler; Küçük işletmeler YTL kredileri, Küçük işletmeler orta uzun vadeli yatırım kredisi, küçük işletmeler ihracat döviz kredisi, küçük işletmeler faturalı alışveriş kredisi, işyeri kredisi, tarım ekipman kredisi, ticari taşıt kredisi, traktör kredisi, küçük ve orta ölçekli tarımsal işletmeler kredisi, süt besiciliği kredileri, süt besiciliği işletme kredisi, süt besiciliği hayvan alım kredisi, süt besiciliği makine kredisi, et besiciliği kredisi yer almaktadır. Ayrıca nakit yönetimi ürünleri arasında yer alan işlemler; Elektronik çek tahsilâtı, çoklu havale- Eft sistemi, düzenli ödeme sistemi, muhasebe yönetimi yer almaktadır”
Bingöl Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Burhan Seçkin ise ‘Türkiye Cumhuriyeti hepimizindir' diyerek tüccarlara destek çıkılmasını istedi.
Seçkin, “Geçen hafta altyapısını oluşturduk, şimdide imzalıyoruz. Bingöl'e hayırlı olsun. Bizim amacımız, arkadaşlarımızın tefecilerin eline düşmemesi. Tek ricamız insanlarımızı tefecilere kurban etmeyelim. Tüccarların aynası bilânçosudur kredisidir” dedi.
 

 

 



BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.12.2025
22:38
LÖSEV`den Bingöl Üniversitesi`nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji`den Bingöl`e Yoğun Kar Uyarısı
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl`deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın