KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2025 Perşembe
°C

Bu ayrılık zor olacak

Muğla’ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl’deki veda turunu sürdürüyor. Bingöl’den ayrılmanın zor olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, halkın kadirşinaslığına dikkat çekiyor ve ekliyor: “Bingöl’ün bendeki yeri apayrıdır. Bu yüzden ayrılık zor olacak”

Bu ayrılık zor olacak
18 MAYIS 2013 CUMARTESİ 02:59
0
4457
1
AA aa

Atandığı günden buyana halkla olan diyaloğu, çalışmalar üzerindeki denetimi ve kamudaki başarı çabasıyla dikkat çeken Vali Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Valiliği görevine atanmasının ardından veda turuna çıktı.

Kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve esnaflarla vedalaşmak üzere ziyaretlerini sürdüren Vali Güvençer, gazetemiz Bingöl Online'ı de ziyaret ederek helallik istedi.

Kamu kurumlarında sadece kurum amirleriyle değil, tüm personellerle vedalaşması büyük memnuniyet uyandırırken, sivil toplum örgütleri ve esnafla vedalaşması da içtenlikle karşılandı.

Gittiği her yerde hüzünle karşılanan Vali Güvençer, Bingöllülerin gösterdiği samimiyetin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini, Bingöl'e çok alıştığını ve kadirşinaslığının asla unutulmayacağını vurguladı.

Bingöl'ün kendisi için ayrı bir önem ve anlam taşıdığını ifade eden Vali Güvençer, bu ayrılığın kendisi ve ailesi için çok zor olacağının altını çizdi ve Bingöllülere kapısının her daim açık olacağını dile getirdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi ziyaretinde çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Güvençer, kadınlara yönelik eğitici kursların çeşitlenerek artmasını istedi. Duygulu anların yaşandığı ziyarette helallik isteyen Vali Güvençer, Bingöl'ü unutmayacağının altını çizdi.

GENÇ ZİYARETİ

İl merkezinin yanı sıra ilçe gezilerini de sürdüren Vali Güvençer, Genç ve Solhan ilçelerine de gitti. Çaytepe Beldesi'nden başlattığı gezisini Genç İlçe merkezinde devam ettiren Vali Güvençer, Genç Kaymakamlığı, Genç Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü Genç Jandarma Bölük Komutanlığını ziyaret etti. Güvençer, kurum amirleri ve çalışanlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

SOLHAN ZİYARETİ

Solhan ziyaretine Arakonak Beldesinden başlayan Vali Güvençer, Arakonak Belediye Başkanlığına uğrayıp buradaki çalışanlarla vedalaştı. Programın akabinde Solhan Hükümet Konağına geçen Güvençer, kamu kurum ve kuruluş amirleri tarafından kapıda karşıladı.

Kaymakamlık makamında kurum amirleri ile bir araya gelen Vali Güvençer: “Solhan'dan en üst düzeyde ilgi, alaka ve destek gördük. Bunun için tüm Solhanlılara teşekkür ediyorum. Görev sürem içerisinde yapılan güzellikler varsa, bu da Solhan ve Bingöl halkının başarısıdır. Bu nedenle Bingöl İlinde görev yapmak benim için büyük bir onurdur. Bu vesile ile sizin gibi dostlarla tanıştık. Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Şeref Aydın; “Sayın Valimiz birlikte çalıştığımız süre içinde ilettiğimiz her konuda çok kısa süre içerisinde sonuç veren çözümler getirdi. Kendilerinden büyük destekler gördük. Bu nedenle kendileri ile çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Benim kendi dönemimde gördüğüm yatırımlar Sayın Valimizin büyük destekleri ile başlamıştır. Bu değişim de Sayın Valimiz Solhan İlçesinde hoş bir seda bıraktı. Solhan halkı adına Sayın Valimize verdiği her türlü desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Kaymakamlık makamındaki veda programının sonunda Vali Güvençer'e Kaymakam Aydın tarafından Sayın Güvençer'in Ağrı'da Vali Yardımcısı iken çektirmiş olduğu fotoğrafı çerçeveletip hediye etti.

Vali Güvençer, Kaymakam Aydın'a görev süresi boyunca birlikte yapmış olduğu çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, bundan sonraki çalışmalarında başalar temennisinde bulundu.

Hükümet Konağındaki kurumları tek tek gezip helallik isteyen Güvençer, ilçede görev yapan ancak tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Rahmi Şahsuvaroğlu'nu da ziyaret etti. Daha sonra Solhan Belediyesini ziyaret eden Vali Güvençer, burada belediye çalışanları ile vedalaşıp Başkan Çavuşoğlu'nun makamında beraberindekilerle kısa bir sohbet etti.

Bir tarafta sorunların ve sıkıntıların olduğunu, diğer taraftan ise kaynak eksik olmasına rağmen hizmet edildiğini söyleyen Vali Güvençer, Başkan Çavuşoğlu'na, “Sizinle beraber çalıştığımız süre zarfında herhangi bir sıkıntı, bir kırgınlık yaşadığımı hatırlamıyorum. Bundan dolayı ilginize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Güvençer'in “Solhan'a geliyorum, kendimi mutlu hissediyorum” ifadesini hatırlatan Başkan Çavuşoğlu, bu ifadelerin Solhanlıları sevindirdiğini dile getirip, bu coğrafyada kanın ve gözyaşının aktığını hatırlatarak; “Sayın Valim gibi idareciler sayesinde yeniden şevkimiz arttı. İllaki maddi destekleri olmuştur ancak manevi olarak verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Varsa hakkımız helal ediyoruz” dedi.

Belediye ziyaretinin akabinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Güvençer, güvenlik çalışanlarına tayininin çıkmasından dolayı ilden ayrılacağını hatırlatıp, çektikleri sıkıntılara rağmen göstermiş oldukları gayretleri yakinen bildiği ifade edip, helallik istedi.

İlçedeki veda ziyaretlerinin akabinde doğa harikası yüzenadaya geçen Vali Güvençer'e, Kaymakam Şeref Aydın, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı M. Kasım Ermiş, Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu ve Arakonak Belediye Başkanı Nazmi Çalışan da eşlik etti.

Turizmin Anahtarı Yüzenada Projesi kapsamında yapılan işler ve Haziran ayında yapılacak Yüzenda Festivali çalışmaları hakkında Kaymakamdan bilgi alan Vali Güvençer, Yüzenadalar üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra helallik isteyip, ilçeden ayrıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Aktekin.r (@Misafir_13583)
19 Mayıs 2013 Pazar 13:34
Sayin Valimize ilimize yapmis oldugu katkilarindan dolayi Tesekkür eder.Yeni Atanmis oldugu Mugla ilinede hayirli ve ogurlu olsun.Bingöl halki sizi hep hatirlayacaktir.Yeni görevinizdede basarilar dilerim.Saygilar
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
07.05.2025
18:37
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Havalar ısındı, kaldırım işgalleri başladı
Bingöl'ün kronik sorunu kaldırım işgalleri, havaların ısındığı bugünlerde yeniden hortladı! Kahvehane kürsüleri, dolaplar ve malzemelerden kaldırımda yürüyemez hale gelen halk, kalıcı çözüm için çağrıda bulunuyor!
07.05.2025
18:34
Bingöl`de kaç kişi hak sahibi oldu?
Bingöl'de kaç kişi hak sahibi oldu?
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
07.05.2025
18:33
Bingöl`de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de küçükbaş yetiştiriciliğine büyük destek
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:32
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis`e sunuldu
Muhasebecilere yeşil pasaport hakkı geliyor: Meclis'e sunuldu
Serbest muhasebeci mali müşavirler ve yeminli mali müşavirlere yönelik hususi damgalı pasaport verilmesine ilişkin kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın