KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

Bü genel sekreterliği görevine yüksel atandı

Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterliği görevinde bulunan Yrd. Doç. Dr.
Cemal Çakmak'ın emekli olması nedeniyle boşalan genel sekreterliğe Doç.
Dr. Alaaddin Yüksel atandı.

Bü genel sekreterliği görevine yüksel atandı
04 EKİM 2010 PAZARTESİ 02:43
0
5703
1
AA aa
Yrd. Doç. Cemal Çakmak'ın emekli olması ile boşalan Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine Bingöllü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel getirildi. Bingöl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler (BÜBAP) Birimi Koordinatörlüğü ile “Bitki Besleme ve Toprak Bölümü” başkanlığı görevlerini yürüten Doç. Dr. Yüksel, Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterlik görevine getirildi.

Doç. Dr. Alaaddin Kimdir?

1974 yılında Bingöl ili Genç ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Genç'te tamamladı. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği bölümüne kayıt yaptırdı ve 1993 yılında mezun oldu. 1994 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Havza Yönetimi Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1994 yılında KTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Orman Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisansına başlayarak 1997 yılında “Orman Yüksek Mühendisi” unvanı alarak mezun oldu. Aynı yıl başlamış olduğu Doktora eğitimini “Kahramanmaraş Ayvalı Barajı Yağış Havzasının CBS (Coğrafi Bilgi Sistemi) Ortamında Havza Yönetimı Bakımından Planlanması Üzerine Araştırmalar' başlıklı tez çalışmasını 2001 yılında başarılı bir şekilde tamamlayarak “Doktor” unvanını aldı. 2002 yılında KSÜ Orman Fakültesi'nde “Yardımcı Doçent” olarak atandı ve 2010 yılına kadar aynı fakültede Havza Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı olarak görevine devam etti. 15 Ocak 2010 tarihinde Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Besleme ve Toprak Bölümü'nde “Yardımcı Doçent” olarak göreve başladı. 15 Nisan 2010 tarihinde “Doçent” unvanını aldı. Halen aynı bölümde Doçent olarak görev yapmakta olup aynı zamanda Bingöl Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeler (BÜBAP) Birimi Koordinatörlüğü ile “Bitki Besleme ve Toprak Bölümü” başkanlığını görevlerini yürütmektedir. 20 Eylül 2010 tarihinde Bingöl Üniversitesi Genel Sekreterliği'ne vekaleten atandı. Uzmanlık alanları; Havza Yönetimi çalışmalarında Coğrafi Bilgi Sistemi ve Uzaktan Algılama kullanımı, Erozyon, WEPP (Water Erosion Predicition Project) modelinin uygulanması ile kaybolan toprakların ve sedimentin tahmin edilmesi, Barajların Çevre ve İklim Üzerindeki Etkilerinin Araştırılması konularıdır. Bu konular ile ilgili gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında SCI kapsamındaki dergilerde basılmış çok sayıda bilimsel makaleleri ve sempozyumlarda sunulmuş bildirileri bulunmaktadır. TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerde yürütücülük ve yardımcı araştırmacı olarak görev almakta olup bunların bir kısmı halen devam etmektedir. 2006 yılında TÜBİTAK tarafından yurt dışı bursu kazanarak 3 aylık süre ile Amerika'da WEPP Erozyon modeli ile ilgili bilimsel faaliyetlerde bulundu. Evli ve 1 çocuk babası olan Doç. Dr. Alaaddin YÜKSEL iyi derecede İngilizce bilmektedir.









YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
CAFER ŞAVLI (@Misafir_8343)
18 Nisan 2012 Çarşamba 09:29
BİR GENÇLİ OLARAK GURUR DUYDUM ALLAHIM YOLUNU AÇIK ETSİN NE KADAR MUTLULUK VERİCİ BİŞEY
08.07.2025
16:04
Bingölspor FK`nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Bingölspor FK'nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
08.07.2025
14:37
Bingöl`de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 9 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 10 farklı suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı.
08.07.2025
14:24
Bingöl`de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
08.07.2025
14:19
Bakan Kacır`ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Bakan Kacır'ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın çarşamba günü gerçekleşeceği bildirilen Bingöl ziyaretinin iptal edildiği bildirildi. İptalin, şehit cenazeleri nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
08.07.2025
13:59
THY ve AJet`ten
THY ve AJet'ten 'Ada Kıbrıs'a Büyük Destek
'Ada Kıbrıs' logolu uçaklar gökyüzünde tanıtım platformuna dönüşecek. Ahmet Bolat: 'Ada Kıbrıs'ın ana aktörü olmak için bir araya geldik'
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın