KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ağustos 2026 Cuma
°C

Bu haber çok konuşulacak!

Bosna Hersek basını: Hagi'nin, amacının Romanya- Bosna Hersek Euro 2012 eleme maçları öncesinde Misimovic'i kadro dışıbırakmak. Romanya'nın Bosna Hersek ile olan Euro 2012 eleme maçları öncesinde Hagi'nin, Misimovic'i kadro dışı bırakarak formsuz kalmasını sağlamak için elinden geleni yaptığı iddia edildi.

Bu haber çok konuşulacak!
13 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:56
0
2509
0
AA aa

Galatasaray'ın sezon başında Wolfsburg'tan büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 Kasım'da teknik direktör Gheorghe Hagi tarafından kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimovic ile ilgili ülkesi Bosna Hersek'te ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Ülkenin önemli gazetesi Dnevniavaz 'nin, Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi'nin Zvjezdan Misimoviç'i Bosna Hersek ile 2012 Elemeleri'nde aynı grupta yer alan Romanya'ya avantaj sağlamak için oynatmadığı iddia etti.

Bosna Hersek'in 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Gheorghe Hagi'nin ülkesi Romanya ile 26 Mart ve 3 Haziran'da karşılaşacağına dikkat çekti.

Ayrıca Bosna hersek Oslobodjenjia Gazetesi, Misimovic'in 53 kez formasını giyip 16 gol attığını belirterek, Hagi'nin Bosna takımının en önemli kozunu, Galatasaray'da B takımına gönderip formsuz bırakmayı ve ülkesine avantaj sağlamayı hedeflediğini öne sürdü.

"HAGİ BİZİ ŞAŞIRTMADI"
Jasmin Liigata imzalı haberde, "Ne kadar milliyetçi olduğunu bildiğimiz Hagi'nin Misimovic'i B takımına göndermesi bizi şaşırtmadı. Misimovic, kötü olursa Wolfsburg'tan partneri Dzeko ile birlikte etkili olamaz. Bu da Romanya'ya büyük avantaj sağlar. Grupta iki ülkenin kaderini belirleyecek iki önemli karşılaşma öncesi Hagi'nin bu yaptığı en önemli silahımızı yok etmektir. Misimovic'siz Bosna aynı güçte olmaz" yorumu da yapıldı.

Oslobodjenjia, "Karpatların Maradona'sı olarak bilinen Hagi, Misimovic'in formunu bilerek mahvediyor. Türkler bile 'Elano gitti. Misimovic neden oynatılmıyor?' diye soruyor" ifadelerini kullandı.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.08.2026
17:49
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Coğrafi işaretli Bingöl Balı için hasat şenliği düzenlendi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen Geleneksel Bal Hasadı Şenliği'nde, Avrupa Birliği ve Türkiye coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın hasadı gerçekleştirildi. Programa YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak ile çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
07.08.2026
17:17
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Altyapı yatırımları yeni yerleşim alanlarına taşınıyor
Bingöl Belediyesi, 2026 yatırım programı kapsamında kent genelinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Yeni imar alanlarında yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları güçlendirilirken, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı düzenlemeleri de eş zamanlı yürütülüyor.
06.08.2026
18:03
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Yeni Okul İnşaatından ürküten görüntü!
Genç ilçesinde yapımı süren 16 Derslikli İnönü Ortaokulu inşaatından gönderilen fotoğraflarda, bazı betonarme taşıyıcı elemanlarda boşluklar ve açığa çıkan donatı demirleri görülüyor. Görüntüler, yapı kalitesine ilişkin soru işaretleri oluştururken, yetkili kurumların teknik inceleme yapması çağrısı yapıldı.
06.08.2026
17:39
Bingöl`de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de Alzheimer Hastalarına Akıllı Takip Desteği
Bingöl'de kaybolma riski taşıyan Alzheimer hastalarına yönelik başlatılan proje kapsamında ilk etapta 65 kişiye akıllı takip cihazı teslim edildi. Mobil uygulamayla anlık konum takibi yapılabilecek cihazların, olası kayıp vakalarında hastalara daha kısa sürede ulaşılmasını sağlaması hedefleniyor.
06.08.2026
17:28
Bingöl`de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Zincirleme Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl-Muş karayolunda üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
06.08.2026
17:04
Arıkan:
Arıkan: 'Konforlu Ulaşım, Güçlü Altyapı İçin Çalışıyoruz'
Kent genelinde devam eden asfalt çalışmalarını sahada inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, 'Vatandaş yapılan çalışmayı değil, o çalışmanın hayatına kattığı konforu hatırlar' diyerek, ulaşım yatırımlarında kalıcı ve güvenli çözümleri öncelediklerini söyledi. Arıkan, bu sezon yaklaşık 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirileceğini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın