KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Bu işe sahip çıkalım

Ekim ayında İstanbul’da yapılacak olan Bingöl Tanıtım Günleri programına sahip çıkılması çağrısında bulunan Vali Ali Mantı, bu tür etkinliklerin iller için fırsat niteliği taşıdığını kaydetti.

Bu işe sahip çıkalım
26 TEMMUZ 2017 ÇARŞAMBA 07:43
0
2146
0
AA aa

10- 16 Ekim tarihleri arasında İstanbul Maltepe'de yapılması planlanan 2. Bingöl Tanıtım Günleri programı öncesi yapılacak olan çalışmalarla ilgili toplantı düzenlendi.

Vali Mantı'nın başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Tunahan Çil, Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Koç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kasım Barman, TSO Başkanı Mahmut Ayas, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bayram, Fırat Kalkınma Ajansı Koordinatörü İsa Telimen, Arıcılar Birliği Başkanı Mehmet Cem Üzer, Damızlık Hayvan ve Süt Yetiştiricileri Birliği Başkanı Doğan Koç, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Karaaslan, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, ilçe kaymakamları ve belediye başkanları katıldı.

Toplantıda, yapılacak olan programın içeriği ve stantlarda sunulacak olan ikramların belirlenmesi, katkıda bulunacak olan STK ve esnafın belirlenmesi ve bu çalışmaların nasıl yürütüleceği ile ilgili yol haritası konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Mantı, yapılacak olan programa sahip çıkılmasını isteyerek, Bingöl'ün bu konuda potansiyele sahip olduğuna inandığını dile getirdi.

Mantı, “Niyetimiz salih ise, en güzel şekilde beraber yapılacaktır. İlçelerle ilgili neler yapılabilinir konusunda istişarelerimiz devam edecek. Stantlarda ikramların belirlenmesi önemli. İlçe kaymakamları ve belediye başkanlarının bu işi zevkle yapacağına inanıyorum. Lütfen, bu işe olması gerekenden fazla sahip çıkılsın” diye konuştu.

Daha önceden benzer birçok organizasyona katıldığını, bu konuda bilgi ve tecrübesinin olduğunu söyleyen Vali Mantı, bu tür etkinliklerin iller için fırsat niteliği taşıdığını kaydetti.

Bingöl'ün tüm değerleriyle tanıtımı için gerekli gayreti sarf edeceklerini ifade eden Vali Mantı, Valilik dışındaki tüm birey, kurum, kuruluşların da gerekli gayreti sarf etmeleri, hassasiyet göstermeleri ve özveriyle katkıda bulunmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Vali Mantı'nın konuşmasının ardından ilçe kaymakamlarından, belediye başkanlarından, oda başkanlarının ve STK temsilcilerinin görüşleri alındı.

Ayrıca toplantıda, Ankara ve İstanbul'da yapılan tanıtım günlerindeki eksiklikler dile getirilerek, bu programda bu durumun oluşmaması için gerekenler konuşuldu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2025
13:47
28 milyon TL`lik destek planı açıklandı
28 milyon TL'lik destek planı açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Elazığ Valiliği'nde bölge valileri ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, TRB-1 bölgesindeki mikro ve küçük işletmelerin yeşil dönüşüm yatırımları için 28 milyon TL bütçeli hibe desteği programı tanıtıldı.
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
17.07.2025
03:42
Bingöl`de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi, 4 şahıs hakkında işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:39
Bingöl`de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de Bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, bin 651 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
17.07.2025
03:29
Yılmaz`dan ‘Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi` vurgusu
Yılmaz'dan 'Yeni Anayasa ile Güçlü Demokrasi' vurgusu
15 Temmuz'un ardından milli iradenin güçlenmesi, yeni anayasa çalışmaları, terörsüz Türkiye ve Türkiye Yüzyılı vizyonunu değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz; 'Demokratik standartlarımızı yükseltmek, daha iyi noktalara getirmek durumundayız. Yeni Anayasa ve onunla bağlantılı diğer çalışmalarla inanıyorum ki Türkiye gelecekte çok daha güçlü bir demokrasi olacaktır. Millî iradeye hiç kimse saldırmayı aklının ucundan dahi geçiremeyecektir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın