KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Bu kez sandıkta yakalandılar!

Magazin yıldızları bu kez sahillerde, gece kulüplerinde değil, sandık başında görüntülendi. Ünlülerin kimi oy kullanmak için tatilini yarıda kesti. Kimi de oyunu kullanıp tatilin yolunu tuttu

Bu kez sandıkta yakalandılar!
23 TEMMUZ 2007 PAZARTESİ 11:02
0
803
0
AA aa
Otelde çalışan stajyerden etkilenip sandığa koştum

SEÇİM için tatilini yarıda kesen Gülben Ergen oyunu Feneryolu Pratik Kız Sanat Okulu'nda kullandı. Ergen, “Kaldığımız otelde staj yapan bir öğrenci, sırf oy vermek için kendi şartlarıyla Antalya'dan Ankara'ya otobüsle gidiyordu, bundan çok etkilendim. Ülkemiz için çok hassas bir seçim. Herkes tatilini yarıda bırakıp geldi. Sanatçıların haklarını koruyan bir sonuç olmasını umuyorum. Hepimiz televizyon başında olacağız, ülkemiz için laik, sosyal, demokratik, Atatürk'ün kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkabilecek bir sonuç bekliyorum. Tahminimi söylemiyorum. Oy vermekte hiç zorlanmadım. Adaylara değil düşünce yapısına baktım” dedi.

Deniz oy kullandı hayranları seyretti!

Eskİ manken Deniz Akkaya da sandık başında vatandaşlık görevini yerine getirdi. Akkaya, Marmara Üniversite Göztepe Kampusu'nda oyunu kullandı. Oy kullanmaya tek başına gelen Akkaya “Vatanımız için her şeyin hayırlısı olsun. Seçim sonuçlarını merakla bekliyorum. Umarım herkes için en iyisi olur” dedi.

Tuğba Erbil 2 yere birden mühür bastı!

Şovmen Mehmet Ali Erbil ve eşi Tuğba Erbil oylarını Yeniköy'deki Orgeneral Emin Alpkaya İlköğretim Okulu'nda kullandı. Ancak Tuğba Erbil'in oyu hem bir partiye, hem de bağımsız bir adaya mühür bastığı için geçersiz sayıldı. Oyunun boşa gittiğini duyunca üzülen Tuğba, sandık görevlilerine de “Çok kötüyüm, niye uyarmadınız?” dedi. Eşinin yaptığı hata karşısında işi espriye vuran Mehmet Ali Erbil ise “Aaa oyunu geri al, olmuyor mu böyle?” diye konuştu.

Kızının sınıfında oy kullandı

Kayahan oyunu Acarkent TED Koleji'nde kullandı. Sandık başına eşi ve kızı Aslı Gönül'le birlikte gelen Kayahan, “Biz sırf kızımın okulu için Gömeç'ten buraya taşındık. Tesadüf kızımın okulunda ve sınıfında oy kullandık. Hepimiz için hayırlısı olsun” dedi.

‘Bozkurt Şenses' Bodrum'dan geldi

OYUNU Mehmet Ali Büyük Anlı Ticaret Meslek Lisesi'nde kullanan MHP üyesi Adnan Şenses, “Atatürkçü, milliyetçi bir parti olduğu için MHP'ye oy verdim. Önemli bir seçimdi. Ben sırf oy verebilmek için Bodrum'dan tatilden geldim. 16.45 uçağıyla geri dönüyorum. Bir işveren olarak işçime aylık verirken utanıyorum, asgari ücretten çalıştırıyorum” dedi.

Malkoçoğlu'ndan sandık başı nutuğu

Cüneyt Arkın, Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda oy kullandı. Oy kullanmaya ailesiyle gelen Arkın, “Betül, Kaan ve Murat birlikte oy verdik. Murat sırf oy kullanmak için Londra'dan geldi. Herkes palavra atıyor, iktidarı muhalefeti... Türkiye'nin hali iyi değil. Bankalarımız, limanlarımız. Telekom, Erdemir gitti. Elimizde bir şey kalmadı. Yoksulluk, işsizlik var. Bu bahtsız halka yardım edecek kim varsa onun yanındayım, ellerinden öperim” dedi.


AKŞAM

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın