KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mart 2026 Pazar
°C

Bu konuşmaları biz neden duymadık?

AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanlığı, Bingöl Üniversitesi Öğrenci Birimi ve Ak Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği Bursa programı kapsamında Bursa’da faaliyet gösteren Bingöl İli ve İlçeleri Derneği’ne (Bursa BİN-DER) yapılan ziyaretin ardından basına açıklamada bulunan dernek başkanı Bilal Barış’ın, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a yönelik eleştirilerine yanıt gecikmedi.

Bu konuşmaları biz neden duymadık?
02 NİSAN 2013 SALI 10:53
0
5543
2
AA aa

Bilal Barış'ın basına yansıyan açıklamasını şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladıklarını bildiren AK Parti Bingöl Üniversitesi Öğrenci Birimi, konuklara hitaben yapıldığı belirtilen sözde konuşmaları kendilerinin neden duymadığını sordu.

Bakan Yılmaz'ın Bursa BİN-DER'i ziyaret etmediği yönündeki sitemini aktaran Barış'ın, öğrencilerin ziyaretinin ardından bu tür bir açıklamada bulunmasının manidarlığına dikkat çeken Öğrenci Birimi, basına yansıyan ifadelerin hiç birini işitmediklerini, işittikleri taktirde gerekli yanıtı vermekten asla geri durmayacaklarının da altını çizdi.

Basına yansıyan haberdeki ifadeleri bir ziyaretteki konuşmalardan ziyade kişinin içindeki nefreti paylaşması olarak değerlendirdiklerinin vurgulandığı açıklamada, halkın temsiliyet noktasında emanet ettiği bir makamın kişisel egoların tatmininde kullanılmasının üzüntü verici olduğu kaydedildi.

Açıklamada, şu görüş ve ifadelere yer verildi: “Geçtiğimiz hafta Bursa iline yaptığımız gezide, hemşerilerimizi temsil ettiği düşüncesiyle Bursa BİN-DER'i ziyaret ettik. Burada bizi samimi duygularla karşıladılar, gerekli ilgiyi gösterdiler. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Tabi bu esnada Dernek Başkanı Sayın Bilal Barış, iki üç dakikalık selamlama konuşması yaptı. Ancak basına yansıyan haberlerde Sayın Bilal Barış'ın, Sayın Bakanımız Dr. Cevdet Yılmaz'a yönelik çok üzücü ifadeler barındıran açıklamalarını okuduk. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, Bilal Barış Bey'in basına yansıyan ifadeleri hiçbir şekilde tarafımızca duyulmamıştır. Uzun bir yolun ardından o yorgunlukla ziyareti gerçekleştirmiştik. Acaba 50 kişi o esnada uyuya mı kaldık? ‘Acaba bu yazılanları hangi arada konuştu ve biz neredeydik?' diye sorduk kendi kendimize. Yoksa o yorgunluk nedeniyle uyuya mı kaldık? 50 kişiydik ve hiç birimiz bu tür bir konuşmaya tanıklık etmedik. Yazık!!! Oradaki gençlerin tamamı, Kalkınma Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'ın katkısıyla büyüyen ve gelişen Bingöl Üniversitesi'nde okumaktadırlar. Yine Sayın Bakanımızın katkılarıyla kazandırılan lüks yurtlarda kalmaktadırlar ve yine kendisinin sayesinde açılan Çağrı Merkezleri'nde part-time çalışıp harçlıklarını kazanan öğrencilerden oluşmaktadır. Bu nedenle, böyle konuşmalar yapılsaydı şayet, 50 kişinin de vereceği ayrı ayrı cevaplarının olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kimseyle polemiğe girme çabamız yoktur. Fakat tanıklık edilmeyen konuşmaların basına bu yönüyle yansıtılması kabul edilemez bir durumdur. Bu açıklamamızın gerekçesi de, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin önüne geçmektir. Halkımıza saygıyla duyurulur.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
serdar yılmaz (@Misafir_12933)
03 Nisan 2013 Çarşamba 15:20
tabi siz ordaki böreklere çöreklere dalmışsınız ondan duymamışsınız:))Onu boşver sen söyledikleri ne derece doğru sen onu yargıla
Orhan aydın (@Misafir_12901)
02 Nisan 2013 Salı 13:18
Ak Parti Gençlik Kollarının cevabının gecikmemesi yerinde olmuş... Bu tür insanları meydan bırakmamak gerekir.
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik`ten İlk Roman:
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova`da Trafik Cezası Tartışması!
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:58
Bingöl`de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:57
FKA`ya personel alımı başvuruları başladı
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın