KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Bu maç kaçmaz!

Bingöl Gençlik Spor Kulübü Hentbol takımı, bu hafta grubun favori ekiplerinden Sivas Tarım Spor'la karşılaşacak. Derbi maç, yarın saat 13.00'da Genç İlçe Spor Salonu'nda oynanacak.

Bu maç kaçmaz!
02 MART 2007 CUMA 09:17
0
1299
0
AA aa
Türkiye Hentbol 1. ligi 5. grupta mücadele eden Bingöl Gençlik Spor Hentbol takımı, bu hafta grubun favori ekiplerinden Sivas Tarım Spor'la karşılaşacak. Derbi maç, yarın saat 13.00'da Genç İlçe Spor Salonu'nda oynanacak.
Çekişmeli geçecek maç öncesi açıklamada bulunan Bingöl Gençlik Spor Hentbol takımı antrenörleri Cevdet Küçükbilezikçi ve Murat Satık, bu maçın büyük önem taşıdığını, bu nedenle halkın yoğun desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Oynadıkları 9 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldıklarını belirten Küçükbilezikçi ve Satık, 9 takımın bulunduğu grupta 7 puanla 5'inci sırada yer aldıklarını ifade ettiler.
Konuk edecekleri Sivas Tarım Spor'u mağlup ederek grupta süt sıralara çıkmayı hedeflediklerini aktaran Küçükbilezikçi ve Satık; “Tüm takımlar transferlerle ayakta duruyor. Bizler, altyapıdan yetiştirdiğimiz gençlerimizle yolumuza devam ediyoruz. Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde emsali bulunmayan bir takımız. Yarın karşılaşacağımız ligin iddialı ekiplerinden Sivas Tarım Spor'u yenerek başarımızı sürdüreceğiz” dediler.
Bingöl Şehir Spor Salonu'nun hentbol maçları için standart dışı kaldığını, bu nedenle maçların Karlıova'da oynandığını hatırlatan Küçükbilezikçi ve Satık, yarınki karşılaşmanın Genç İlçe Spor Salonu'nda oynanacağını kaydetti.
Bu maçta halkın yoğun desteğini beklediklerini vurgulayan Küçükbilezikçi ve Satık; “Daha önceki maçlarda ev sahibi olduğumuz maçlar Karlıova ilçesinde oynanıyordu. Karlıova uzak olduğu için oradaki maçlara da deplasman havasında çıkıyorduk. Bu hafta ise ilk defa Genç ilçesinde oynayacağız. Burada yapacağımız maçlarda halkımızdan destek bekliyoruz. Bingöl'ü temsil eden bu sporcuların sahadaki azmini, yürekten gelen bir coşkuyla verdikleri mücadelenin izlenilmesini bekliyoruz” dediler.
Maddi imkansızlıklara rağmen mücadelelerinden vazgeçmediklerinin altını çizen Küçükbilezikçi ve Satık, özellikle deplasman maçlarına gidişte kendilerine büyük destek veren  Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'e yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın