KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Ocak 2026 Cuma
°C

Bu maç kaçmaz!

Bingöl Gençlik Spor Kulübü Hentbol takımı, bu hafta grubun favori ekiplerinden Sivas Tarım Spor'la karşılaşacak. Derbi maç, yarın saat 13.00'da Genç İlçe Spor Salonu'nda oynanacak.

Bu maç kaçmaz!
02 MART 2007 CUMA 09:17
0
1221
0
AA aa
Türkiye Hentbol 1. ligi 5. grupta mücadele eden Bingöl Gençlik Spor Hentbol takımı, bu hafta grubun favori ekiplerinden Sivas Tarım Spor'la karşılaşacak. Derbi maç, yarın saat 13.00'da Genç İlçe Spor Salonu'nda oynanacak.
Çekişmeli geçecek maç öncesi açıklamada bulunan Bingöl Gençlik Spor Hentbol takımı antrenörleri Cevdet Küçükbilezikçi ve Murat Satık, bu maçın büyük önem taşıdığını, bu nedenle halkın yoğun desteğine ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Oynadıkları 9 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldıklarını belirten Küçükbilezikçi ve Satık, 9 takımın bulunduğu grupta 7 puanla 5'inci sırada yer aldıklarını ifade ettiler.
Konuk edecekleri Sivas Tarım Spor'u mağlup ederek grupta süt sıralara çıkmayı hedeflediklerini aktaran Küçükbilezikçi ve Satık; “Tüm takımlar transferlerle ayakta duruyor. Bizler, altyapıdan yetiştirdiğimiz gençlerimizle yolumuza devam ediyoruz. Türkiye Hentbol 1. Ligi'nde emsali bulunmayan bir takımız. Yarın karşılaşacağımız ligin iddialı ekiplerinden Sivas Tarım Spor'u yenerek başarımızı sürdüreceğiz” dediler.
Bingöl Şehir Spor Salonu'nun hentbol maçları için standart dışı kaldığını, bu nedenle maçların Karlıova'da oynandığını hatırlatan Küçükbilezikçi ve Satık, yarınki karşılaşmanın Genç İlçe Spor Salonu'nda oynanacağını kaydetti.
Bu maçta halkın yoğun desteğini beklediklerini vurgulayan Küçükbilezikçi ve Satık; “Daha önceki maçlarda ev sahibi olduğumuz maçlar Karlıova ilçesinde oynanıyordu. Karlıova uzak olduğu için oradaki maçlara da deplasman havasında çıkıyorduk. Bu hafta ise ilk defa Genç ilçesinde oynayacağız. Burada yapacağımız maçlarda halkımızdan destek bekliyoruz. Bingöl'ü temsil eden bu sporcuların sahadaki azmini, yürekten gelen bir coşkuyla verdikleri mücadelenin izlenilmesini bekliyoruz” dediler.
Maddi imkansızlıklara rağmen mücadelelerinden vazgeçmediklerinin altını çizen Küçükbilezikçi ve Satık, özellikle deplasman maçlarına gidişte kendilerine büyük destek veren  Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp'e yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.01.2026
18:42
Genç Kaymakamı Güzel`den Bingöl Basın Konseyi`ne Ziyaret
Genç Kaymakamı Güzel'den Bingöl Basın Konseyi'ne Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi ile bir araya gelen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, kamu-basın iş birliğinin toplumsal güven ve doğru bilgilendirme açısından hayati önem taşıdığını vurguladı.
02.01.2026
18:17
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı
Bingöl'de kentin tarihi ve kültürel değerlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan, Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Bora Çoban, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.
02.01.2026
16:19
Bingöl Belediyesi`nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi'nden Karla Mücadelede Yoğun Mesai
Bingöl Belediyesi, kent genelinde etkisini artıran kar yağışı ve soğuk hava koşullarına karşı tüm ekipleriyle sahada çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle gece saatlerinde artan don ve buzlanma riskine karşı ulaşımın güvenli şekilde sağlanması amacıyla belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız yürütüyor.
02.01.2026
16:04
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Engellilerin Sağlık Hakkı Meclis Gündeminde
Bingöl Devlet Hastanesi'ndeki e-rapor sorununu TBMM'ye taşıyan DEM Partili Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, özellikle hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı ya da ağır bedensel engeli bulunan yurttaşların, bu nedenle fiilen hizmet alamadığı ifade edildi.
02.01.2026
16:01
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi uyardı! Ölçü aletleri için son başvuru 28 Şubat
Bingöl Belediyesi, periyodik olarak muayene yapılması gereken ölçü ve tartı aletleri için işyeri sahiplerinin 28 Şubat 2026'ya kadar beyanname vermesi gerektiğini bildirdi.
02.01.2026
15:14
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT, kar duvarlarını aşıp hayata ulaştı
AKUT Bingöl, kapalı yolları aşarak diyaliz hastasını zamanla yarış içinde Diyaliz Merkezine ulaştırdı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın