KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Kasım 2025 Perşembe
°C

'Bu millet, bu devlet sizleri hiçbir zaman unutmayacaktır'

Şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya gelen Vali Kadir Ekinci: 'Vatanları için gözlerini kırpmadan gazi olan değerli gazilerimiz, yakalarınızda taşımız olduğunuz madalyalar bu milletin onurudur, şerefidir. Sizlerin hiçbir şekilde hakkınızı ödememiz mümkün değildir. Bu millet, bu devlet sizleri hiçbir zaman unutmayacaktır.'

`Bu millet, bu devlet sizleri hiçbir zaman unutmayacaktır`
14 NİSAN 2022 PERŞEMBE 16:24
23
1843
1
AA aa

Bingöl Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde, kent genelindeki şehit ve gazi aileleri için iftar programı düzenlendi. Merkez Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir salonda düzenlenen iftar yemeğine Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Gökhan Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, kurum amirleri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Şehitlik mertebesinin en yüce makam olduğunu belirten Vali Kadir Ekinci, “Bizim için şehitlik en yüce makamdır. Şehitlik mertebesi, millet sevgisinin, vatan sevgisinin, bayrak ve din sevgisinin taçlandırdığı noktadır. Onun için şehitlerimiz bizim için çok kıymetlidir. Evlatlarınız bir gül bahçesine gidercesine koşarak şahadet mertebesine erdiler. Rabbim hepsine rahmetliyle muamele eylesin inşallah. Onlar her daim kalbimizdeki müstesna yerlerini muhafaza edeceklerdir. Vatanları için gözlerini kırpmadan gazi olan değerli gazilerimiz, yakalarınızda taşımız olduğunuz madalyalar bu milletin onurudur, şerefidir. Sizlerin hiçbir şekilde hakkınızı ödememiz mümkün değildir. Bu millet, bu devlet sizleri hiçbir zaman unutmayacaktır. Sizlerin emaneti aziz vatanımızı her daim korumaya inşallah devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Program, iftarın ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91655)
17 Nisan 2022 Pazar 17:20
Ne ara hatırladızki?sadece savaşa ölüme gönderilince hatırlanıyoruz...
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl`deki dağılımı belli oldu
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
06.11.2025
17:02
ÜNİPERSEN`dan zam talebi!
ÜNİPERSEN'dan zam talebi! 'Sefalet Zammı İstemiyoruz'
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı`ndan 141 aileye destek
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
06.11.2025
16:12
FKA`dan 2026`ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80`i projelere ayrıldı
FKA'dan 2026'ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80'i projelere ayrıldı
Fırat Kalkınma Ajansı kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2026 yılı bütçesinin yüzde 80'inin proje ve faaliyet desteklerine ayrıldığını belirterek, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
06.11.2025
13:54
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 2,07 TL zam yapılacak. Yeni artışla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatı 60 TL'ye ulaşacak. Böylelikle geçen hafta gelen 3 TL'lik zammın ardından art arda ikinci zam gelmiş olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın