KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Temmuz 2025 Salı
°C

BÜ öğrencileri için transit hizmet

Bingöl Üniversitesi öğrencileri için şehir içi halk otobüsleri, Simani Mahallesi'nden üniversiteye transit geçiş yapacak.

BÜ öğrencileri için transit hizmet
21 EYLÜL 2018 CUMA 21:21
0
2459
3
AA aa

2018-2019 Akademik yılının açılmasıyla birlikte Bingöl Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler gelmeye başladı.  

Bu kapsamda Bingöl Valisi Ali Mantı Başkanlığı'nda, valilik binasın Üniversite Güvenlik toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Bingöl Üniversitesi rektörü Çapak, üniversiteye yerleşen öğrencilerden yaklaşık bin 600 öğrencinin Simani Mahallesi'nde bulunan Pir Ali Öğrenci Yurdu'nda veya o bölgede ikamet ettiğini, öğrenciler için şehir içi halk otobüsünün tahsis edilmesini talep etti.

Rektör Çapak'ın talebi üzerine gerekli görüşmeleri sağlayan Vali Ali Mantı ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, öğrencilerin araç sıkıntısını gidereceklerini söylediler.  Vali Mantı, bin 600 öğrencinin mağdur olmaması için her kurumun ve ilgili birimin hassasiyetle çalışması gerektiğini vurguladı.

Başkan Barakazi ise, öğrenciler için o bölgeden özel olarak halk otobüsünün hizmet vereceğini ve sorunun çözüldüğünü söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31403)
22 Eylül 2018 Cumartesi 08:51
Kimin bu yurt şimdi merak ettim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31421)
22 Eylül 2018 Cumartesi 21:25
@Misafir Kullanıcı Yurt devletin yurdu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31399)
21 Eylül 2018 Cuma 21:37
Vaybe yücel beyin kac yıldır söz verdigi, gazete manşetlerine taşıdığı simanı mah. Öğrencilerinin toplu tasima sorunu yine gündemde. Lutfettiniz baskanim. Gercekten buyuk is.
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl`e geliyor
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye`yi temsil edecekler
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs`ta Buluştu
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın