KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Aralık 2025 Perşembe
°C

BÜ personeline Antalya'da Eğitim

Bingöl Üniversitesi'nin 55 akademik ve idari personeline TS EN ISO 9001 Belgesi alma süreci kapsamında Antalya'da iki günlük

BÜ personeline Antalya`da Eğitim
07 MART 2018 ÇARŞAMBA 00:04
3
1938
2
AA aa

TS EN ISO 9001 Belgesi alma süreci kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde verilen Kalite Yönetim Sistemi, Risk Tabanlı Proses (Süreç) Eğitimi ve Temel Eğitim programının devamı mahiyetinde olan "Kalite Yönetim Sistemi ve Dokümantasyon Eğitimi" Antalya'da düzenlenen ve Üniversite üst yöneticilerinin de katıldığı güzel bir organizasyonla devam etti.

Kemer ilçesi Göynük Beldesinde düzenlenen eğitime Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, bazı akademik ve idari birim amirleri ile ilgili personel katıldı. İki gün süren eğitim programının ilk gününde “İç Tetkik Eğitimi” verilirken, ikinci gününde “Dokümantasyon Eğitimi” verildi.

Eğitimin yenilenmek ve kurumsallaşmak adına önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çapak, “Eğitim ve öğrenme yaşam boyu sürüp gider. Özellikle kurumsallaşma sürecinde bu eğitimi çok değerli buluyorum. TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardıyla birlikte gelen yenilikleri öğrenme ve uyum sağlamak ve TS EN ISO 9001 Belgesi almak Bingöl Üniversitemiz için önemli. Bu eğitimi TSE gibi uzman bir kurumla tam iş işbirliği içerisinde sürdürüyoruz. Yeniliklere adaptasyonla daha da güzel çalışmalara imza atacağız. Bu eğitimler ile Üniversitemizin TS EN ISO 9001 Belgesi alma süreci de başlamış oldu. Bu belgenin alınması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacına ulaşacağımıza da inanıyorum. Böylece Üniversitemizin idari mekanizması, uluslararası bir standart bağlamında ve kalite süreci içinde daha fonksiyonel bir niteliğe doğru ilerleyecektir. Eğitim programını zaman içinde ilgili tüm personelimize vermeyi de planlıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23664)
07 Mart 2018 Çarşamba 13:27
devletin imkanlarını harcamaktan başka bir şey değil.burda yapılamazmıydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23650)
07 Mart 2018 Çarşamba 08:01
Böyle bir eğitime ne gerek var devletin parasını israf ediyorlar.Niye antalyada tatil mi lazım.
04.12.2025
18:53
Başkan Adayı Alpay`dan Destek Çağrısı
Başkan Adayı Alpay'dan Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Zülküf Alpay, Solhan, Kiğı ve Adaklı ilçelerinde esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi, değişim ve yenilik çağrısında bulundu. Alpay, seçim bildirgesinde 'yenilikçi vizyon' ve 'şeffaf yönetim' vadettiklerini belirterek tüm esnaflardan destek ve dua istedi.
04.12.2025
17:56
Bingöl`de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl Kent Konseyi ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Gecesi', 9 engelli derneğini bir araya getirerek farkındalık dolu bir buluşmaya sahne oldu.
04.12.2025
16:58
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç`e 750 kişilik spor salonu!
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç'e 750 kişilik spor salonu!
Bingöl'ün Genç İlçesi'nin yıllardır beklediği müjdeyi Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta verdi. 750 kişilik kapalı spor salonu için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.
03.12.2025
14:58
Bingöl`den gidenler dikkat! Gürcistan`dan yeni şartlar!
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
03.12.2025
14:10
'Tabela Dernekleri Sivil Toplumun İtibarını Zedeliyor'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata: 'Engelli bireyler üzerinden menfaat sağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Hukuki çerçeve net, beklenti açık: Şeffaf, hesap verebilir ve topluma dokunan STK'lar güçlendirilmeli'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın