KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

BÜ personeline Antalya'da Eğitim

Bingöl Üniversitesi'nin 55 akademik ve idari personeline TS EN ISO 9001 Belgesi alma süreci kapsamında Antalya'da iki günlük

BÜ personeline Antalya`da Eğitim
07 MART 2018 ÇARŞAMBA 00:04
3
2067
2
AA aa

TS EN ISO 9001 Belgesi alma süreci kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde verilen Kalite Yönetim Sistemi, Risk Tabanlı Proses (Süreç) Eğitimi ve Temel Eğitim programının devamı mahiyetinde olan "Kalite Yönetim Sistemi ve Dokümantasyon Eğitimi" Antalya'da düzenlenen ve Üniversite üst yöneticilerinin de katıldığı güzel bir organizasyonla devam etti.

Kemer ilçesi Göynük Beldesinde düzenlenen eğitime Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun, bazı akademik ve idari birim amirleri ile ilgili personel katıldı. İki gün süren eğitim programının ilk gününde “İç Tetkik Eğitimi” verilirken, ikinci gününde “Dokümantasyon Eğitimi” verildi.

Eğitimin yenilenmek ve kurumsallaşmak adına önemli olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Çapak, “Eğitim ve öğrenme yaşam boyu sürüp gider. Özellikle kurumsallaşma sürecinde bu eğitimi çok değerli buluyorum. TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardıyla birlikte gelen yenilikleri öğrenme ve uyum sağlamak ve TS EN ISO 9001 Belgesi almak Bingöl Üniversitemiz için önemli. Bu eğitimi TSE gibi uzman bir kurumla tam iş işbirliği içerisinde sürdürüyoruz. Yeniliklere adaptasyonla daha da güzel çalışmalara imza atacağız. Bu eğitimler ile Üniversitemizin TS EN ISO 9001 Belgesi alma süreci de başlamış oldu. Bu belgenin alınması ve sürdürülebilirliğinin sağlanması amacına ulaşacağımıza da inanıyorum. Böylece Üniversitemizin idari mekanizması, uluslararası bir standart bağlamında ve kalite süreci içinde daha fonksiyonel bir niteliğe doğru ilerleyecektir. Eğitim programını zaman içinde ilgili tüm personelimize vermeyi de planlıyoruz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23664)
07 Mart 2018 Çarşamba 13:27
devletin imkanlarını harcamaktan başka bir şey değil.burda yapılamazmıydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_23650)
07 Mart 2018 Çarşamba 08:01
Böyle bir eğitime ne gerek var devletin parasını israf ediyorlar.Niye antalyada tatil mi lazım.
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın