KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Bu sistem birçok kriz yaşattı!

Bingöl’ün Karlıova ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, birçok kriz yaşatan mevcut sistemin değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Bu sistem birçok kriz yaşattı!
04 NİSAN 2017 SALI 04:21
0
1533
0
AA aa

AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesine geldi.

Öğretmenevinde muhtarlarla bir araya gelen Yılmaz, şimdiye kadar hep farklı gözle bakılan bölgenin hizmet göremediğini söyledi.

Yılmaz, "Birileri hizmet gelmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar. Maalesef aynı adamlar hem hizmete saldırıyorlar hem de vatandaşa 'Bakın, niye size hizmet yapılmıyor?' diyorlar. Bu samimiyetsiz bir yaklaşımdır. Hem hizmet yapılmasın diye her türlü saldırıyı yapacaksın hem de dönüp vatandaşa 'Sana hizmet yapmıyorlar.' diyeceksin. Kim ne yaparsa yapsın, biz hizmet yapmaya devam edeceğiz. Asıl kahramanlık yapmakla olur, yıkma değil." dedi.

"SİSTEMİN BEDELİNİ BİZLER ÖDEDİK"

Mevcut sistemin birçok sorun içerdiğine değinen Yılmaz, şunları söyledi: "Birileri çıkmış 'Değişmesin, mevcut sistem devam etsin.' diyor. Bu mükemmel ve hepimizin razı olduğu bir sistem olsa biz de 'Değişmesin.' deriz. Fakat hepimiz biliyoruz ki bu mevcut sistem bir sürü sıkıntıları olan bir sistem. Geçmişte birçok krizler yaşatmış, ekonomik krizler üretmiş bir sistemdir ve bedelini de bizler ödedik. 28 Şubat'ı bu sistemle yaşadık. En son 15 Temmuz hadisesini bu sistemle yaşamadık mı?  Bu sistem devamlı kriz ve darbe üretiyor, sürekli yasaklar getiriyor. Biz bu sistemi neden koruyalım?"

Halkın, mevcut sistemden şikâyetçi olup, değişmesini istediğini dile getiren Yılmaz, "Bir darbe anayasasını değiştiren teklife 'evet' dememiz lazım. Bizler yıllar yılı bu sistemi şikâyet etmedik mi? Bundan en çok Kürtler, Aleviler çekmiş ama şimdi bu mevcut sistemin bekçiliğini Kürtlere yaptırmaya çalışıyorlar. Kusura bakmasınlar, Kürtler bu oyuna gelmeyecektir. Kürtleri mevcut sistemin bekçisi yapmaya çalışanlar gerekli cevabı sandıkla alacaktır. Mevcut sistemden şikâyetçi olan 'Bunu değiştirin.' diyor. Millete güç veren bir sisteme millet 'evet' diyecek." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE GÜÇTEN DÜŞERSE BUNUN KİME NE FAYDASI OLUR?"

Yılmaz, bazı kesimlerin insanların kafasını bulandırmaya çalıştığını sözlerine ekleyerek, "2007 yılında cumhurbaşkanını halk seçsin diye sorduğumuzda Türkiye genelinde yüzde 69 'Evet, seçsin.' dedi. Bingöl'de de yüzde 96 'Evet, seçsin.' dedi. Şimdi ondan geri gidebilir miyiz? Aslında bugün yaptığımız onu tamamlamak. Başka bir şey değil. Onun eksik kalan kısımları vardı, onu tamamlayacağız. Bize düşen güzel bir sistem kurmak, onun içini seçimlerde yine millet dolduracak. Kimi istiyorsa meclise seçecek, kimi istiyorsa cumhurbaşkanı seçecek. Biz milleti güçlendiriyoruz ama birileri 'Millet güçlenmesin.' diyemedikleri için tek adam deyip, onun üstünü kapatmaya çalışıyorlar. Milletin kafasını bulandırmaya çalışıyorlar. Türkiye güçten düşerse bunun kime ne faydası olur? Türkiye güçlü olsun, kendi vatandaşına da hizmet etsin, mazlum olan herkese de sahip çıksın." ifadelerini kullandı.

Programda Yılmaz'a Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakgazi ile AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Fatma Salman eşlik etti. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.08.2026
04:09
Bingöl`de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos`ta
Bingöl'de 647 kişiye iş fırsatı! Başvurular 31 Ağustos'ta
İŞKUR ile Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde düzenlenecek Toplum Yararına Programlar kapsamında Bingöl genelinde 457 temizlik personeli ve 190 bahçe görevlisi olmak üzere toplam 647 kişi istihdam edilecek. Başvurular 31 Ağustos-4 Eylül 2026 tarihleri arasında alınacak.
29.08.2026
04:07
Ulya-Der, Bingöl`de görkemli törenle açıldı
Ulya-Der, Bingöl'de görkemli törenle açıldı
Bingöl'de yardımlaşma, dayanışma ve sosyal destek alanlarında faaliyet göstermek amacıyla kurulan Ulya-Der, yoğun katılımla hizmete açıldı. Açılışta dernek üyelerince SMA hastası Efrayim bebeğin tedavisi için toplanan 161 bin TL'lik bağış da kampanya yürütme kuruluna teslim edildi.
29.08.2026
04:05
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Türkiye yollarında tanıtılıyor
Bingöl Balı Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı'nın çağrısına seyahat firmaları ve düğün salonlarından destek geldi. Has Bingöl ve Cesur Bingöl otobüslerinde dijital ekran ve anonslarla Bingöl Balı tanıtılacak.
29.08.2026
04:05
Korlaelçi: `Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz`
Korlaelçi: 'Eşit ve özgür eğitim için sözümüzü büyütüyoruz'
Ankara'da düzenlenen 6. Demokratik Eğitim Kurultayı'na katılan Eğitim Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Korlaelçi, eşit, özgür, laik, bilimsel, anadilinde ve demokratik eğitim mücadelesinin önemine dikkat çekti.
29.08.2026
04:03
Bingöl`de zincirleme kaza!
Bingöl'de zincirleme kaza!
Solhan'da otomobil, traktör ve 2 minibüsün karıştığı kazada yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
29.08.2026
04:02
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Düğünden ölüme… Dört can toprağa verildi
Genç'te düğünden dönen hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 2'si çocuk 4 kişi, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Kazada yaralanan 5 kişinin hastanelerdeki tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın