KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

BÜ'de mezuniyet töreni yapıldı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Bingöl Üniversitesi senato odasında yapıldı.

BÜ`de mezuniyet töreni yapıldı
09 AĞUSTOS 2020 PAZAR 20:22
5
1856
1
AA aa

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, senato odasında Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Fakülte Dekanlar, birim amirleri ve bölüm birincisi öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Üniversite senato odasında düzenlenen törende  Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Pandemi süreci bizleri ve öğrencilerimizi olumsuz etkiledi. Gönül ister ki öğrencilerimizin aileleri ile birlikte toplu mezuniyet töreni olsun; fakat bugünkü koşularda bu mümkün olmadı. Ama burada bulunan öğrencilerimiz mezun olan tüm öğrencilerimizi temsil etmektedir. Unutmasınlar ki gönlümüz onlarla beraberdir. Üniversiteler öğrencileri ile güzel, inşallah en kısa sürede bu salgın atlatılır, yeniden öğrencilerimize kavuşuruz. Mezun öğrencilerimize ömür boyu başarılar diliyor, eğitim hayatlarına devam edecek öğrencilerimizi de en kısa sürede kampüsümüzde görmeyi temenni ediyorum” dedi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü birincisi İpek Bozbayır öğrencileri temsilen yaptığı konuşmasında, “Buruk bir sevinç yaşıyoruz, mezuniyet töreni bizlere bu şekilde nasip oldu. Çok güzel bir 4 yıl geçirdik, acısıyla tatlısıyla güzel tecrübeler edindik. Eğitiminize katkı sunan başta Rektörümüz olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Mezuniyet töreni öğrencilere verilen belgelerden sonra hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60837)
10 Ağustos 2020 Pazartesi 14:10
Inşallah meslek sahibi olurlar,boş kalmazlar.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı`dan Jandarma Ziyareti
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl`ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın