KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Ağustos 2026 Cuma
°C

BÜ'de mezuniyet töreni yapıldı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Bingöl Üniversitesi senato odasında yapıldı.

BÜ`de mezuniyet töreni yapıldı
09 AĞUSTOS 2020 PAZAR 20:22
5
2005
1
AA aa

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, senato odasında Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Fakülte Dekanlar, birim amirleri ve bölüm birincisi öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Üniversite senato odasında düzenlenen törende  Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Pandemi süreci bizleri ve öğrencilerimizi olumsuz etkiledi. Gönül ister ki öğrencilerimizin aileleri ile birlikte toplu mezuniyet töreni olsun; fakat bugünkü koşularda bu mümkün olmadı. Ama burada bulunan öğrencilerimiz mezun olan tüm öğrencilerimizi temsil etmektedir. Unutmasınlar ki gönlümüz onlarla beraberdir. Üniversiteler öğrencileri ile güzel, inşallah en kısa sürede bu salgın atlatılır, yeniden öğrencilerimize kavuşuruz. Mezun öğrencilerimize ömür boyu başarılar diliyor, eğitim hayatlarına devam edecek öğrencilerimizi de en kısa sürede kampüsümüzde görmeyi temenni ediyorum” dedi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü birincisi İpek Bozbayır öğrencileri temsilen yaptığı konuşmasında, “Buruk bir sevinç yaşıyoruz, mezuniyet töreni bizlere bu şekilde nasip oldu. Çok güzel bir 4 yıl geçirdik, acısıyla tatlısıyla güzel tecrübeler edindik. Eğitiminize katkı sunan başta Rektörümüz olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Mezuniyet töreni öğrencilere verilen belgelerden sonra hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60837)
10 Ağustos 2020 Pazartesi 14:10
Inşallah meslek sahibi olurlar,boş kalmazlar.
28.08.2026
03:03
Genç`te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Genç'te araç uçuruma yuvarlandı: 4 ölü, 5 yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde hafif ticari aracın yaklaşık 600 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı. Hayatını kaybedenlerden ikisinin çocuk yaşta olduğu öğrenildi.
28.08.2026
03:00
Bingöl STK`ları tek çatı için harekete geçti
Bingöl STK'ları tek çatı için harekete geçti
İstanbul'da faaliyet gösteren yaklaşık 15 Bingöl STK'sının temsilcileri Genç'te bir araya geldi. Eylül sonunda yapılması planlanan geniş katılımlı toplantıda, federasyonların tek çatı altında birleştirilmesi masaya yatırılacak. Uzlaşı sağlanamaması halinde ise ortak hareketi sağlayacak alternatif bir yapılanma modeli değerlendirilecek.
28.08.2026
02:59
Bingöl`ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Bingöl'ün asfalt kapasitesi 4 katın üzerine çıkıyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Yeni Asfalt Plenti'nin açılışında yaptığı açıklamada, saatte 260 ton üretim kapasitesine sahip tesisle Bingöl'ün yol hizmetlerinde önemli bir kapasite artışı sağlanacağını söyledi. Yılmaz, 'Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge' vizyonunun da yatırım ikliminin önündeki engelleri kaldıracağını belirtti.
28.08.2026
02:58
Yılmaz:
Yılmaz: 'Bingöl'e 222 yeni derslik kazandıracağız'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl genelinde eğitim yatırımlarının sürdüğünü belirterek, devam eden 18 yatırımın 16'sının okul olduğunu açıkladı. Yılmaz, tamamlanacak okullarla kente 222 yeni derslik kazandırılacağını söyledi.
28.08.2026
02:51
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Borçlu esnafa kredi yolu açıldı
Yeni düzenlemeyle vergi ve SGK prim borcu bulunan esnaf da belirli şartlarla Hazine destekli kredi kullanabilecek. Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, düzenlemeyi 'esnafımızın finansmana erişiminin önündeki önemli bir engelin kaldırılması' olarak değerlendirdi.
28.08.2026
02:49
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi`nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis`ten seçilebilir
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde revizyon hazırlığı: Bakanlar Meclis'ten seçilebilir
AK Parti içinde hazırlanan bir raporda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin tamamen değiştirilmeden yeniden düzenlenmesine yönelik dikkat çeken öneriler gündeme geldi. Taslakta bakanların milletvekilleri arasından seçilmesi, bazı yürütme yetkilerinin Bakanlar Kurulu'na aktarılması ve bakan yardımcılığı makamının yerine müsteşarlık sisteminin getirilmesi öneriliyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın