KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

BÜ'de mezuniyet töreni yapıldı

Koronavirüs pandemisi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, Bingöl Üniversitesi senato odasında yapıldı.

BÜ`de mezuniyet töreni yapıldı
09 AĞUSTOS 2020 PAZAR 20:22
5
1920
1
AA aa

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl gerçekleştirilemeyen 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, senato odasında Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Fakülte Dekanlar, birim amirleri ve bölüm birincisi öğrencilerin katılımıyla yapıldı.

Üniversite senato odasında düzenlenen törende  Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, “Pandemi süreci bizleri ve öğrencilerimizi olumsuz etkiledi. Gönül ister ki öğrencilerimizin aileleri ile birlikte toplu mezuniyet töreni olsun; fakat bugünkü koşularda bu mümkün olmadı. Ama burada bulunan öğrencilerimiz mezun olan tüm öğrencilerimizi temsil etmektedir. Unutmasınlar ki gönlümüz onlarla beraberdir. Üniversiteler öğrencileri ile güzel, inşallah en kısa sürede bu salgın atlatılır, yeniden öğrencilerimize kavuşuruz. Mezun öğrencilerimize ömür boyu başarılar diliyor, eğitim hayatlarına devam edecek öğrencilerimizi de en kısa sürede kampüsümüzde görmeyi temenni ediyorum” dedi.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü birincisi İpek Bozbayır öğrencileri temsilen yaptığı konuşmasında, “Buruk bir sevinç yaşıyoruz, mezuniyet töreni bizlere bu şekilde nasip oldu. Çok güzel bir 4 yıl geçirdik, acısıyla tatlısıyla güzel tecrübeler edindik. Eğitiminize katkı sunan başta Rektörümüz olmak üzere tüm hocalarıma teşekkür ediyor, tüm arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Mezuniyet töreni öğrencilere verilen belgelerden sonra hatıra fotoğrafı çekilerek sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60837)
10 Ağustos 2020 Pazartesi 14:10
Inşallah meslek sahibi olurlar,boş kalmazlar.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
21:31
Baraç`tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
Baraç'tan Memur Emeklileri İçin Seyyanen Zam Çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, memur emeklilerinin seyyanen zam talebine ilişkin Anayasa Mahkemesi'ne yapılan bireysel başvurunun öncelikli olarak incelenmesi gerektiğini belirtti. Baraç, emeklilerin ekonomik şartlar karşısında ciddi geçim sıkıntısı yaşadığını ifade etti.
18.05.2026
20:22
Bingöl Üniversitesi`nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi'nde Üretilen Sebze Fideleri Satışa Sunuldu
Bingöl Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından bilimsel üretim anlayışıyla yetiştirilen sebze fideleri, 18 Mayıs Pazartesi günü itibarıyla üreticilerle buluştu. Çapakçur Uygulama Bahçesi'nde gerçekleştirilen satışlarda domates, biber, patlıcan, salatalık, kavun ve karpuz fideleri yer alacak. Fiyatlar da açıklandı…
18.05.2026
19:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'SUMUD' Protestosu: 'Gazze ve Özgürlük Filosu Yalnız Değildir'
İşgalci İsrail'in Gazze'ye insani yardım taşıyan SUMUD Filosuna uluslararası sularda müdahale etmesi ve çok sayıda aktivistin alıkonulmasının ardından Bingöl'de protesto düzenlendi. Bingöl Gazze Sivil İnisiyatifi öncülüğünde Kent Meydanı'nda toplanan kalabalık, İsrail'e lanet okuyarak Gazze'ye destek mesajı verdi.
18.05.2026
13:37
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Araç sahipleri dikkat! Güvenlik ekipmanlarına yenileri eklendi!
Karayolları Trafik Yönetmeliği uyarınca araçlarda bulundurulması zorunlu olan ekipmanlar listesi güncellendi. Buna göre yangın tüpü, ilk yardım seti ve reflektörün yanı sıra pense, tornavida ve araçlarda kullanılan çeşitli ampuller de zorunlu ekipmanlar arasına dahil edildi.
17.05.2026
22:39
Bingöl`ün Geleceği
Bingöl'ün Geleceği 'Akıllı Şehir' Çalıştayında Ele Alınacak
Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek 'Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı', 21-22 Mayıs tarihlerinde Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Çalıştayda, Bingöl'ün geleceğine yönelik akıllı şehir uygulamaları çok yönlü olarak ele alınacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın