KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Bülent ersoy: onu affettim

Canlı yayın 20 günlük eşi tarafından aldatılan Bülent Ersoy, "Eşim özür diledi, ben de affettim" dedi.

Bülent ersoy: onu affettim
03 AĞUSTOS 2007 CUMA 16:18
0
978
0
AA aa
00.30: BÜLENT ERSOY'UN SENARYOSU DEĞİL
O görüntülerin reklam için çekilmediğine de dikkat çeken Bülent Ersoy, "Hangi insan, böyle bir görüntüyle reklam yapmak ister. Hangi insan böyle görüntülerle kendisini aşağı çekmek ister. Ben bu haberi duyduğumda, elimde telefon öyle kala kaldım. Biz bir aileyiz. Biraz daha birbirimize saygılı olmalıyız. Bir çok özel kanal ve bir çok magazin programı var. Onlar da kendilerince haber peşinde koşuyorlar. Ama onları, benim hakkımda haber yaparken biraz daha dikkatli olmaya çağırıyorum. Sadece benim değil, haber yaparken daha dikkatli olmalılar. Ben onların ablasıyım. O yüzden böyle haberlere biraz daha dikkat etmeliler. Son sözüm; BOŞANMIYORUM

Eşini affettiğini söyledikten sonra Armağan Uzun'la birlikte görüntüleri yayınlanan Pelin Taşçı'ya yüklenen Bülent Ersoy, "Ben bir de o genç kıza dikkat çekmek istiyorum. O yaşta bir genç kız, 20 gün önce evlenmiş bir erkekten ne bekler. Evli bir erkeğin koltuğunun altına girerek ne elde etmeye çalışıyor. Hiç bunu düşünmüyor mu bu genç kızımız. Ayrıca onun ailesine de seslenmek istiyorum. Kızlarına sahip çıkmalılar."
00.00: Armağan Çağlayan: Hayatınızın en zor anı ne zamandı?
Bülent Ersoy: Gazetede resimleri gördüğüm andı. Ama ben kuyruğumu hep dik tutarım. Şimdi şunu söylemek istiyorum, Hatalar kullar içindir, karşımızdaki insan da çok genç. Tabi bu bir özel olarak kabul edilir mi derseniz, baktığınız zaviyeye bağlı. Ne ilk aldatılan kadın Bülent Ersoy Uzun, ne de ilk aldatan erkek Armağan Mustafa Uzun olacaktır. Tanrı kadınlara sabır ihsan etmiş. Erkekler her girdikleri yerden otlanmayı seviyor. Onun için, hadiseye eşim bir basın açıklaması yaptı. Çok sevdiğim eşimden özür diliyorum dedi. Şimdi, günün ve gecenin yaşam boyu her anında hata yapıyoruz. Sonra Yarabbi, ben ve benim gibi aciz kullarını cezalandırma derim. Her sabah ibadetimden sonra bunu söylerim. O büyük Allah, biz aciz ve günahkar kulları affediyor da, biz kim oluyoruz da birbirimizi affetmeyeceğiz. Bir hatadır, asla hoş görmüyorum. Yüce Allah bana ne kadar nefes bahşettiyse, bunun acısını yüreğimde hissedeceğim. Birileri benden hep kolay yolu seçmemi istedi. Ama ben çok savaşçıyım. 37 yıllık yaşamımda çok savaştım, ve hep kazandım. Şimdi soruyorum hepinize, bizler bir aileyiz çünkü. Türk Medeni Kanunu'nun hükümlerine göre pembe nüfus kağıtlı bir hanımefendi, mavi nüfus kağıtlı bir beyefendiyle evleniyor. Nikah memuru, en kötü günde birbirinize destek olacak mısınız diye soruyor. Laf olsun diye sorulmuyor. İnsanlar da inanmadıkları, güvenmedikleri ve yapamayacaklarının altına imza atmamalılar. Böyle bir durumda, ben eşimi çoğu insanın hatta annemin arzusu da bu yönde, eşimi boşamam çok kolay. Bu kolay yol. O zaman nerede kaldı benim sevgim, benim sözlerim, Hakteala'nın o affedici özelliği. Nitekim ben eşimi affettim. Ama bir kereliğine. Ama bir defa daha olursa, Allahaısmarladık da demem ve evden ayrılırım ve arkama dahi bakmam.

23.45: Bülent Ersoy, Armağan'ı sahneye davet etti. Ancak eşi Armağan'ı değil, "silah arkadaşım" dediği Armağan Çağlayan'ı...

23.30: Bülent Ersoy: Benim özelim benimdir, ben kimseye sormuyorum. Efkarı umumiyenin bilmemesi gerekir. Herkes benim musiki yaşamımla ilgilenmelidir. Özel yaşamın musiki yaşamının önüne geçmesinden hiç haz etmiyor. Benim musiki yaşamımdan bahsetmek yerine özel yaşamımın ön plana çıkarılması beni rahatsız ederken, yeni dönemde sabah programı yapmam önerildi. Orada bunu nasıl soracağım, bana 5-6 beden ufak geliyor. Sanırım beni yapımcım ve Star TV anlayacaktır. Onlarla bir toplantı yapmayı düşünüyorum.

23.15: Bülent Ersoy, Kutsi'yi sahneye davet etti. Kutsi iki şarkı söyledi. Ardından reklamlara geçildi. Reklamların ardından konuşan Ersoy, "Bir daha evlenirsem Osmantan'ı alacağım" dedi. Bu sözlerin ardından Bengü, sahneye çıktı.

22.45: Fasıl grubuyla programına başlayan Bülent Ersoy, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendiriyor. Canlı yayın sırasında "Bülent Ersoy, son dönemde yaşadıklarını az sonra açıklayacak" alt yazısı geçiyor...


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın