KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Bunun neresi yanlış

07.07.2007 çılgınlığına uyarak "Popstar Alaturka"da tanıştığı yarışmacı Armağan Uzun'la Çeşme'de evlenen Bülent Ersoy, ilk kez konuştu.

Bunun neresi yanlış
12 TEMMUZ 2007 PERŞEMBE 09:17
0
1117
0
AA aa
Bir kadın ile bir erkek evlenmişse bunun neresi yanlış, sorarım size!

Günlerdir ağır bir dille eleştirildiğini, bu eleştirilerin hiçbirini hak etmediğini belirten Ersoy, "Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak, mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile Türk medeni kanuna göre evlenmişim. Kimsenin bir şey söylemeye hakkı yoktur" dedi. Türk Sanat Müziği'nin güçlü ismi Bülent Ersoy, Star TV'de yayınlanan ve kendisinin de jüri üyeliğini yaptığı "Popstar Alaturka" yarışmasında tanıştığı sevgilisi Armağan Uzun'la, 07.07.2007'nin son dakikalarında Çeşme'de evlenmişti. Bu sürpriz evliliğin hemen ardından ilginç iddialar peş peşe gelmeye başladı.

İddiaların başında, Ersoy'un aslında evlenmediği var. Ayrıca Armağan Uzun'un Bülent Ersoy'la para karşılığında evlendiği, ünlü sanatçının Uzun ailesine Torba'da bir daire satın aldığı, her iki tarafın ailelerinin de bu ilişkiye onay vermediği için düğüne gelmediği gibi iddialar da birbiri izledi. Şimdiye kadar evliliğiyle ilgili haberler karşısında sessiz kalan Ersoy, sonunda içini Hürriyet'e döktü... Kimseyle görüşmeyen ünlü sanatçı söz konusu iddialara tek tek yanıt verirken, pembe nüfus kağıdı olduğu halde evliliğinin ağır bir dille eleştirilmesini de hak etmediğini dile getirdi.
"Pembe nüfus kağıdına sahip bir hanımefendi olarak mavi nüfus kağıtlı bir beyefendi ile, Türk Medeni Kanunu'nun bir kadınla bir erkeğe vermiş olduğu haklar neticesinde nikah gerçekleşmiştir" diyen Ersoy, şunları söyledi: "Yalnız ben, spekülasyon oluşmasın diye değerli basın mensubu arkadaşlarımı nikahıma davet etmedim. Özelimi, özel olarak yaşamayı tercih ettim. Nikahım, 07.07.2007 cumartesi gecesi, Torbalı Belediye Başkanı Sayın İsmail Uygur tarafından kıyılmıştır. Son derece mutluyum. Ve bu mutluluğumu da kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğim. Benim özel hayatımla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin bendenize vermiş olduğu tedbir koydurma hakkını elimde bulunduruyorum. Bu tedbir gereğince, kimse hastalıklı fikirleriyle özelime ve bu güzelliklere gölge düşüremeyecek. Bunu yapan olursa da Türk kanunlarının bana vermiş olduğu hakları kullanıp, hesap soracağımı açık ve sarih bir şekilde iletiyorum. Zaten şu ana kadar sanırım 20 dava dosyası oluştu. Bu beni hiç rahatsız etmiyor. Sonuna kadar /_newsimages/3713680.jpghaklarımı arayacağım..."
Aileler nikaha katıldı
Ailelerin nikaha katılmadığı yönündeki haberlere de yanıt veren Ersoy, "Bu arada son bir şey daha ifade etmek isterim. Nikahımda, damadın annesi hanımefendi, babası beyefendi, damadın ablası ve ağabeyi, amcaları, dayıları ve yengeleri olmak üzere bütün aile efradı da hazır bulunuyordu. Bir şey daha söylemek isterim ki, hadlerini aşarak kendince asılsız hayali yorumlarda bulunan bazı basın mensupları da benim tarafımdan damat ve ailesine taşınır veya taşınmaz mal varlıklarının verildiğinden bahsetmişler. O kişileri ispata davet ediyorum. Bu söyleşinin yapıldığı an dahil olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin tapu sicil kayıtlarında veya araç sicil kayıtlarında 'Uzun' ailesi üzerine herhangi bir satış yapılmışsa, bunları ispatlayacaklar. Tüm banka hesapları da incelensin, bakalım ortaya ne çıkacak" dedi.
37 yıldır eleştirilmekten bıktım
Eleştirilerin dozunun iyice kaçtığının altını çizen Ersoy, son olarak şunları söyledi: "37 yıldır eleştirilmekten bıktım usandım artık. İnsanlar neyin derdinler, niye böyle hastalıklı beyinliler? İki insanın birbirine sevgiyle bağlandıklarını görmek yerine, neden hep başka şekliyle bu duruma yaklaşıyorlar..."

hurriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi`nde Hizmete Açıldı
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın