KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Aralık 2025 Çarşamba
°C

Burada işim bitti!

İstanbul BŞB. maçını kulübeden izleyen Roberto Carlos ayrılık kararını öne çekti.

Burada işim bitti!
23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 10:48
0
3404
0
AA aa
CARLOS'TAN ERKEN VEDA

Brezilyalı yıldız, Asbaşkan Murat Özaydınlı ile görüşerek, "Buradaki işim bitti" dedi. Carlos, Antalyaspor veya G.Birliği maçı sonrası Türkiye'den ayrılacak.

GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / SENAD OK

Roberto Carlos, Fenerbahçe'deki son maçına çıkıyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız bu hafta oynanacak olan Antalyaspor, ya da 8. haftadaki Gençlerbirliği maçından sonra takımdan ayrılıyor. Sezon başından bu yana ülkesine dönmek isteyen ve bunu ocak ayı transfer döneminde gerçekleştirme kararı alan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu kararını öne çekerek 1-2 hafta içinde Türkiye'deki macerasına son noktayı koyuyor. Carlos'un kararını öne çekmesinde etken ise Büyükşehir Belediye maçında yedek kulübesinde oturması oldu.

Real Madrid kariyeri boyunca sadece 2007 yılında bir kez yedek oturan efsane sol ayak bu duruma oldukça içerledi. Daum'un ne maç öncesi ne de maç sonrası kendisine yedek kalması ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmaması yüzünden Sambacı, Fenerbahçe ile ipleri kopardı. Maçın ardından Asbaşkan Murat Özaydınlı ile görüştü ve son kararını iletti. Sambacı daha sonra telefonla İspanya'daki menajerini arayarak, "Artık Fenerbahçe'ye daha fazla verecek bir şeyim kalmadı. Buradaki işim bitti. Zaten yabancı kontenjanı sorunu var. Ocak ayını beklemeden ülkeme dönmek istiyorum. Bu işi en kısa sürede bitirelim" diyerek menajerini İstanbul'a çağırdı.

MENAJERİ YARIN GELİYOR

Futbolcunun menajeri de yarın İstanbul'a gelecek. Başkan Aziz Yıldırım ile yapılacak görüşmenin ardından iki tarafın anlaşarak ayrılması bekleniyor. Bu anlaşmanın ardından da Brezilyalı yıldız ya Antalya ya da Gençlerbirliği maçından sonra Türkiye'den ayrılarak Brezilya'ya dönecek.

Sadece Manisa maçında 90 dakika sahada
Fenerbahçe'ye 2007-08 sezonunda İspanya'nın dev kulübü Real Madrid'ten transfer olan Roberto Carlos, ilk yılında 22 lig maçına çıktı ve 2 gol attı. Geçen sezon 34 maçın 32'sinde ilk 11'de çıkan, bunların 30'unda 90 dakika forma giyen Brezilyalı, 4 de gol kaydetti.

ZICO GİTTİ, BİTTİ

Bu sezon ligde 4 maça çıkan Carlos, sadece Manisa maçında 90 dakika sahada kalabildi. İlk senesinde 7 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Carlos, 2008-09 sezonunda ön eleme de dahil olmak üzere Devler Ligi'nde 7 maçta oynadı. Bu sezon ise Fener'in Honved, Sion ve Twente maçlarında toplam 172 dakika görev yaptı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.12.2025
23:04
Bingöl`de Sinema Dolu Üç Gün
Bingöl'de Sinema Dolu Üç Gün
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle, Bingöl Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen 7. Uluslararası Bingöl Kısa Film Festivali, açılış programıyla başladı. Festival kapsamında üç gün boyunca Bingöl merkez ve ilçelerinde film gösterimleri ve söyleşiler gerçekleştirilecek.
15.12.2025
23:03
Lider 12Bingölspor`da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
Lider 12Bingölspor'da Hedef Net: Farkı Açmak, Yolu Yarılamak
TFF 3. Lig 2. Grup'ta zirvede yer alan 12 Bingölspor, haftanın kritik maçında Osmaniyespor'u konuk ediyor. Yeşil beyazlılar, taraftar desteğiyle galibiyet serisini sürdürerek şampiyonluk yürüyüşünü güçlendirmek istiyor.
15.12.2025
23:02
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Çamurlu mezra yolu Meclis Gündeminde
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Melekan (Mutluca) Köyü Beroj/Cevizli Mezrası'nda yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşındı. DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.
15.12.2025
23:01
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor taraftarının tezahüratına para cezası
12Bingölspor'un Niğde Belediyespor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle PFDK, yeşil beyazlı kulübe para cezası verdi. Aynı maçta bir antrenöre de talimat ihlali gerekçesiyle ceza uygulandı.
15.12.2025
23:00
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
Siber Suç Operasyonlarında 301 Şüpheli Yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu 55 ilde siber suçlara yönelik son 6 günde düzenlenen operasyonlarda 301 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonlarda çocuk istismarı, dolandırıcılık ve yasa dışı bahis suçlarına darbe vuruldu.
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın