KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Ağustos 2026 Pazar
°C

Burada işim bitti!

İstanbul BŞB. maçını kulübeden izleyen Roberto Carlos ayrılık kararını öne çekti.

Burada işim bitti!
23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 10:48
0
3540
0
AA aa
CARLOS'TAN ERKEN VEDA

Brezilyalı yıldız, Asbaşkan Murat Özaydınlı ile görüşerek, "Buradaki işim bitti" dedi. Carlos, Antalyaspor veya G.Birliği maçı sonrası Türkiye'den ayrılacak.

GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / SENAD OK

Roberto Carlos, Fenerbahçe'deki son maçına çıkıyor. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız bu hafta oynanacak olan Antalyaspor, ya da 8. haftadaki Gençlerbirliği maçından sonra takımdan ayrılıyor. Sezon başından bu yana ülkesine dönmek isteyen ve bunu ocak ayı transfer döneminde gerçekleştirme kararı alan 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu bu kararını öne çekerek 1-2 hafta içinde Türkiye'deki macerasına son noktayı koyuyor. Carlos'un kararını öne çekmesinde etken ise Büyükşehir Belediye maçında yedek kulübesinde oturması oldu.

Real Madrid kariyeri boyunca sadece 2007 yılında bir kez yedek oturan efsane sol ayak bu duruma oldukça içerledi. Daum'un ne maç öncesi ne de maç sonrası kendisine yedek kalması ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmaması yüzünden Sambacı, Fenerbahçe ile ipleri kopardı. Maçın ardından Asbaşkan Murat Özaydınlı ile görüştü ve son kararını iletti. Sambacı daha sonra telefonla İspanya'daki menajerini arayarak, "Artık Fenerbahçe'ye daha fazla verecek bir şeyim kalmadı. Buradaki işim bitti. Zaten yabancı kontenjanı sorunu var. Ocak ayını beklemeden ülkeme dönmek istiyorum. Bu işi en kısa sürede bitirelim" diyerek menajerini İstanbul'a çağırdı.

MENAJERİ YARIN GELİYOR

Futbolcunun menajeri de yarın İstanbul'a gelecek. Başkan Aziz Yıldırım ile yapılacak görüşmenin ardından iki tarafın anlaşarak ayrılması bekleniyor. Bu anlaşmanın ardından da Brezilyalı yıldız ya Antalya ya da Gençlerbirliği maçından sonra Türkiye'den ayrılarak Brezilya'ya dönecek.

Sadece Manisa maçında 90 dakika sahada
Fenerbahçe'ye 2007-08 sezonunda İspanya'nın dev kulübü Real Madrid'ten transfer olan Roberto Carlos, ilk yılında 22 lig maçına çıktı ve 2 gol attı. Geçen sezon 34 maçın 32'sinde ilk 11'de çıkan, bunların 30'unda 90 dakika forma giyen Brezilyalı, 4 de gol kaydetti.

ZICO GİTTİ, BİTTİ

Bu sezon ligde 4 maça çıkan Carlos, sadece Manisa maçında 90 dakika sahada kalabildi. İlk senesinde 7 Şampiyonlar Ligi maçına çıkan Carlos, 2008-09 sezonunda ön eleme de dahil olmak üzere Devler Ligi'nde 7 maçta oynadı. Bu sezon ise Fener'in Honved, Sion ve Twente maçlarında toplam 172 dakika görev yaptı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.08.2026
02:27
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Yeni hastaneye 617 metrelik altyapı
Bingöl Belediyesi, 500 yataklı yeni devlet hastanesinin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını tamamladı. Hastane yerleşkesine toplam 617 metrelik altyapı hattı döşendi.
14.08.2026
02:26
Bingöl`de yerel basına İŞKUR`dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de yerel basına İŞKUR'dan 9 aya kadar istihdam desteği
Bingöl'de basın sektörüne İŞKUR'dan 9 aya kadar destek sağlanırken, program sonrasında en az 9 ay da istihdam şartı getirildi.
14.08.2026
02:25
Kadim Aşiretler Federasyonu`ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu'ndan çerçeve yasasına destek açıklaması
Kadim Aşiretler Federasyonu Bingöl İl Temsilcisi Erkan İŞERİ 'Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'ni olumlu, stratejik ve hayırlı bir adım olarak gördüklerini açıkladılar.
13.08.2026
10:43
Bingöl`de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Bingöl'de nesli tehlike altındaki su samurları görüntülendi
Göynük Çayı'nda görülen iki su samuru, dron kamerasına yansıdı. IUCN'nin 'nesli tükenme tehlikesine yakın' kategorisinde yer alan türün görüntülenmesi, bölgedeki doğal yaşam açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendirildi.
13.08.2026
10:17
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Motorinde ÖTV sıfırlandı: Akaryakıtta indirim beklentisi
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile motorinden alınan ÖTV ağustos ayının kalan dönemi için sıfırlandı. Düzenlemenin pompaya yansıması halinde litre fiyatında yaklaşık 9,25-9,30 lira arasında indirim oluşabileceği belirtiliyor. Sonraki aylarda ise yıl sonuna kadar her ay 3'er lira artırılarak belirlenecek.
13.08.2026
10:01
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Yedisu hattı için dikkat çeken araştırma: Fayın altında iki magma sistemi
Uluslararası bilim insanlarının yürüttüğü araştırmada, Erzincan Havzası ile Bingöl'ün Yedisu ilçesini kapsayan Karlıova Üçlü Eklem bölgesinin altında iki ayrı sığ magma rezervuarı tespit edildi. Çalışma, deprem ve volkanik risklere ilişkin önemli veriler ortaya koydu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın