KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ekim 2026 Cumartesi

Burada mutluyum!

Beşiktaş kaptanı Guti ayrılacak söylentilerine nokta koydu ve ekledi: Buraya kimse için gelmedim

Burada mutluyum!
24 MART 2011 PERŞEMBE 09:32
0
2787
0
AA aa

NTVSPOR'a konuşan Guti, Bernd Schuster'in ayrılmasının ardından çıktıkları ilk maç olan Kayserispor karşılaşmasını kazandıklarını belirterek, "Tayfur Havutçu'yla güzel başladık. Kayserispor maçındı kazandık. Bundan sonra güzel şeyler düşünmenin zamanı" dedi. 

Ayrılacağı söylentilerine de cevap veren İspanyol futbolcu, "Öncelikle burada çok mutluyum. İlk olarak bu seneyi güzel bitirmek istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz Türkiye kupasını kazanmak. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Zaten kulüpte farklı bir görüş olursa ve varsa bunu bana iletirler. Ama burada mutluyum. Ben buraya kimse için gelmedim, kimse için de gitmem" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu soruya ise Guti, "Benim için çok önemli ve gurur verici bir olay. Kaptanlık konusunda da takım arkadaşlarım da bana destek veriyor ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Takımda sadece kaptanın yaptıklarıyla olmaz. Bunun için de herkes üzerine düşen görevi yapıyor" ifadelerin kullandı.

Bu sezon en çok üzüldüğü maç hangisi oldu soruya ise Guti şu yanıtı verdi:
"Tek bir maç söylemek gerçekten çok zor. Birdenfazla maçta üzüldük. Özellikle son haftalarda Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi elimizde tuttuğumuz maçları kaybetmemiz çok üzücü. Dinamo kiev maçı da çok üzücü. Taraftardan tek istediğimiz bize bu şekilde devam etmeleri ve bize destek vermeleridir."

GUTI'YE ÖDÜL

Marmara Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Marmaralı Beşiktaşlılar Derneği, siyah-beyazlı kulüpte yılın en iyilerini seçti.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'nde düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin seçtiği en iyiler ödüllerini aldı.

Siyah-beyazlıların İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, ''yılın en kariyerli futbolcusu'' seçildi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ise ''yılın en başarılı yöneticisi'', hentbol takımı ise ''yılın en başarılı takımı'' ödüllerine layık görüldü.

Yerleşkedeki konferans solununda gerçekleştirilen törene Adalı, Guti ve hentbol takımı oyuncuları katıldı.

-ADALI: ''ALDIĞIM İLK ÖDÜL''-
Salondaki taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu ve ''Transferin kralı Serdal Adalı'' diye tezahüratta bulunduğu Adalı, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ''Bu benim aldığım ilk ödül. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü yönetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkür ediyorum'' dedi.

Öğrenciler, daha sonra Adalı'ya ''Adalı bize Messi'yi al'' diye tezahürat yaptı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın