KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Burada mutluyum!

Beşiktaş kaptanı Guti ayrılacak söylentilerine nokta koydu ve ekledi: Buraya kimse için gelmedim

Burada mutluyum!
24 MART 2011 PERŞEMBE 09:32
0
2743
0
AA aa

NTVSPOR'a konuşan Guti, Bernd Schuster'in ayrılmasının ardından çıktıkları ilk maç olan Kayserispor karşılaşmasını kazandıklarını belirterek, "Tayfur Havutçu'yla güzel başladık. Kayserispor maçındı kazandık. Bundan sonra güzel şeyler düşünmenin zamanı" dedi. 

Ayrılacağı söylentilerine de cevap veren İspanyol futbolcu, "Öncelikle burada çok mutluyum. İlk olarak bu seneyi güzel bitirmek istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz Türkiye kupasını kazanmak. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Zaten kulüpte farklı bir görüş olursa ve varsa bunu bana iletirler. Ama burada mutluyum. Ben buraya kimse için gelmedim, kimse için de gitmem" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu soruya ise Guti, "Benim için çok önemli ve gurur verici bir olay. Kaptanlık konusunda da takım arkadaşlarım da bana destek veriyor ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Takımda sadece kaptanın yaptıklarıyla olmaz. Bunun için de herkes üzerine düşen görevi yapıyor" ifadelerin kullandı.

Bu sezon en çok üzüldüğü maç hangisi oldu soruya ise Guti şu yanıtı verdi:
"Tek bir maç söylemek gerçekten çok zor. Birdenfazla maçta üzüldük. Özellikle son haftalarda Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi elimizde tuttuğumuz maçları kaybetmemiz çok üzücü. Dinamo kiev maçı da çok üzücü. Taraftardan tek istediğimiz bize bu şekilde devam etmeleri ve bize destek vermeleridir."

GUTI'YE ÖDÜL

Marmara Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Marmaralı Beşiktaşlılar Derneği, siyah-beyazlı kulüpte yılın en iyilerini seçti.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'nde düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin seçtiği en iyiler ödüllerini aldı.

Siyah-beyazlıların İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, ''yılın en kariyerli futbolcusu'' seçildi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ise ''yılın en başarılı yöneticisi'', hentbol takımı ise ''yılın en başarılı takımı'' ödüllerine layık görüldü.

Yerleşkedeki konferans solununda gerçekleştirilen törene Adalı, Guti ve hentbol takımı oyuncuları katıldı.

-ADALI: ''ALDIĞIM İLK ÖDÜL''-
Salondaki taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu ve ''Transferin kralı Serdal Adalı'' diye tezahüratta bulunduğu Adalı, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ''Bu benim aldığım ilk ödül. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü yönetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkür ediyorum'' dedi.

Öğrenciler, daha sonra Adalı'ya ''Adalı bize Messi'yi al'' diye tezahürat yaptı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın