KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Haziran 2025 Cuma
°C

Burada mutluyum!

Beşiktaş kaptanı Guti ayrılacak söylentilerine nokta koydu ve ekledi: Buraya kimse için gelmedim

Burada mutluyum!
24 MART 2011 PERŞEMBE 09:32
0
2423
0
AA aa

NTVSPOR'a konuşan Guti, Bernd Schuster'in ayrılmasının ardından çıktıkları ilk maç olan Kayserispor karşılaşmasını kazandıklarını belirterek, "Tayfur Havutçu'yla güzel başladık. Kayserispor maçındı kazandık. Bundan sonra güzel şeyler düşünmenin zamanı" dedi. 

Ayrılacağı söylentilerine de cevap veren İspanyol futbolcu, "Öncelikle burada çok mutluyum. İlk olarak bu seneyi güzel bitirmek istiyoruz. Bunun için de ilk hedefimiz Türkiye kupasını kazanmak. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Zaten kulüpte farklı bir görüş olursa ve varsa bunu bana iletirler. Ama burada mutluyum. Ben buraya kimse için gelmedim, kimse için de gitmem" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın kaptanı olmak nasıl bir duygu soruya ise Guti, "Benim için çok önemli ve gurur verici bir olay. Kaptanlık konusunda da takım arkadaşlarım da bana destek veriyor ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Takımda sadece kaptanın yaptıklarıyla olmaz. Bunun için de herkes üzerine düşen görevi yapıyor" ifadelerin kullandı.

Bu sezon en çok üzüldüğü maç hangisi oldu soruya ise Guti şu yanıtı verdi:
"Tek bir maç söylemek gerçekten çok zor. Birdenfazla maçta üzüldük. Özellikle son haftalarda Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi elimizde tuttuğumuz maçları kaybetmemiz çok üzücü. Dinamo kiev maçı da çok üzücü. Taraftardan tek istediğimiz bize bu şekilde devam etmeleri ve bize destek vermeleridir."

GUTI'YE ÖDÜL

Marmara Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Marmaralı Beşiktaşlılar Derneği, siyah-beyazlı kulüpte yılın en iyilerini seçti.

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi'nde düzenlenen ödül töreninde öğrencilerin seçtiği en iyiler ödüllerini aldı.

Siyah-beyazlıların İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, ''yılın en kariyerli futbolcusu'' seçildi.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ise ''yılın en başarılı yöneticisi'', hentbol takımı ise ''yılın en başarılı takımı'' ödüllerine layık görüldü.

Yerleşkedeki konferans solununda gerçekleştirilen törene Adalı, Guti ve hentbol takımı oyuncuları katıldı.

-ADALI: ''ALDIĞIM İLK ÖDÜL''-
Salondaki taraftarların büyük sevgi gösterilerinde bulunduğu ve ''Transferin kralı Serdal Adalı'' diye tezahüratta bulunduğu Adalı, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ''Bu benim aldığım ilk ödül. Başta başkanım olmak üzere bu ödülü yönetim kurulumuz ve transfer komitesindeki arkadaşım Cengiz Zülfikaroğlu adına alıyorum. Teşekkür ediyorum'' dedi.

Öğrenciler, daha sonra Adalı'ya ''Adalı bize Messi'yi al'' diye tezahürat yaptı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın